Blogi

Déjà-Vun blogista löydät kuulumisiamme viimeisiltä keikkareissuilta, treeneistä, tapahtumista, sekä tietoa yhteistyökumppaneistamme. Voit myös ehdottaa, mitä haluaisit meiltä lukea! Saat yhteyden meihin esimerkiksi Facebookin kautta, Tanssiryhmä Déjà-Vun sivuilta. Kehotamme seuraamaan myös Instagramia @Dejavufinland.


Juhlahumua merkkipäivänä (Kuvapostaus!)

Déjà-Vu on paljon enemmän kuin työ tai harrastus - se on elämäntapa. Tämän vuoksi tanssiesityksiämme on nähty monissa ryhmämme jäsenten juhlissa - häissä, syntymäpäivissä, you name it! Yksi ryhmämme vanhoista konkareista, Tanja, halusi yllätysohjelman miehensä syntymäpäivälle ja otimme mielellämme keikan vastaan! Luvassa oli isot juhlat taikureineen ja bändeineen, sekä Déjà-Vun yllätysshow. Dejoista Evellä ja Sofialla oli tällä kertaa kunnia esiintyä syntymäpäivillä.

Julkaistu 01.08.2017


Millennium is back!

Hehkutimme aiemmassa blogipostauksessamme uutta kiertuettamme - Millennium Backspiniä - joka toteutetaan yhteistyössä yhden Suomen kuumimman DJn, DJ Dossen kanssa. Menneenä lauantaina kiertue sai lähtölaukauksen Salon RIKALAnight klubilla. Tätä kaikkea upea ilta piti sisällään..

Julkaistu 20.07.2017


Vuoden 2017 kuumin kiertue starttaa pian!

Kulisseissa on kuhissut koko alkuvuoden. Olemme kaikessa hiljaisuudessa suunnitelleet ohjelmakokonaisuutta, joka sisältää viihdettä, viehkeyttä ja upeaa musiikkia. Löimme hynttyyt yhteen vanhan tuttumme DJ Dossen kanssa, ja lopputulos on nähtävissä loppuvuoden keikkalavoilla. Tsekkaa, mistä on kyse!

Julkaistu 20.06.2017


Havaijin auringon alla

Dejat eivät suinkaan ole olleet lomailemassa - päinvastoin. Toukokuu oli meille jo kiireisintä keikkakesää, ja siihen mahtui paitsi tanssi- että promootiokeikkoja, myös muun muassa promootiokuvaukset. Vauhti ei tule hiljenemään loppukesästäkään - tsekkaa, mitä kesä tuo tullessaan Dejoille!

Julkaistu 03.06.2017


Here comes the party!

Kesä hiipii hiljalleen Suomeen ja samaa vauhtia saapuu myös sen kohokohta; ihanat kesähäät. Vaikka Dejoilla onkin plakkarissa jo monta hääesiintymistä, tämä blogipostaus ei käsittele niitä. Tällä kertaa käymme häitä edeltävän juhlinnan kimppuun, nimittäin polttareihin! Tsekkaa, miten Suomen kuumin tanssiryhmä viettää polttareita ja miten voit itse saada vastaavat.

Julkaistu 12.05.2017


Testissä uutta Leaderilta

Déjà-Vuta pitkään seuranneet tietävät, että olemme tehneet yhteistyötä Leaderin kanssa jo vuosia. Kotimaisen toimijan urheilu- ja lisäravinteet ovat kulkeneet mukanamme keikkamatkoilla ja antaneet meille boostia treeneissä. Mielipiteet erilaisten lisäravinteiden tarpeesta jakavat ihmisiä - ja niin myös Dejoja - mutta onneksi Leaderin valikoimasta löytyy runsaasti myös tuotteita vitamiineista superfoodeihin. Tsekkaa Déjà-Vun tämän hetken suosikit!

Julkaistu 20.04.2017


Kuntoillen kevääseen

Tammikuu on monelle treenaamisen kulta-aikaa, ja uusi, korkkaamaton vuosi merkitsee mahdollisuutta uusiin alkuihin monella osa-alueella. Déjà-Vun mielestä kevät on kuitenkin myös erinomainen, ehkä jopa hieman aliarvostettu hetki laittaa kuntoon niin treeniohjelma kuin ruokavaliokin. Valon lisääntyessä lenkit kulkevat ulkona keveämmin, lautaselle eksyy kuin itsestään terveellisiä ruokia sekä fiilis treenaamiseen pysyy korkealla helpommin. Tsekkaa tästä postauksesta, mitä Dejat ovat tehneet kulune…

Julkaistu 06.04.2017


Promootiotiimimme on valmis!

Promootiotiimimme on saatu viimein kokonaiseksi, kun saimme jo pitkän linjan promoottorin, näyttävän Maijun esittelyn sivuillemme. Maijun esittelykuvan otti totta kai Mikko Räsänen, joka on kuvannut myös kaikki muut nettisivujemme esittelykuvat, sekä muun muassa upean juttusarjan kaikista tanssijoistamme. Tervetuloa ryhmään, Maiju!

Julkaistu 23.03.2017


Kulisseissa kuhisee

Joskus on ihan kiva, kun arki rullaa normaalilla tahdillaan ja ylimääräisen sykkimisen voi jättää taka-alalle. Superkiireisen loppuvuoden jälkeen olemme rauhoittaneet keikkatahtia ja sivussa suunnitelleet tulevia kujeita. Kun voi hetkeksi pysähtyä katsomaan kokonaiskuvaa, on myös helpompi huomata, miten kaikki palat loksahtavat paikoilleen. Vuodesta 2017 on tulossa Déjà-Vun tähän mennessä upein vuosi – se on varmaa.

Julkaistu 09.03.2017


Ei kahta ilman kolmatta

Menneenä viikonloppuna kaikki kolme keikkaamme sattuivat olemaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme tapahtumissa. Tämä on aina tavoitteemme; hoitaa homma niin hyvin, että asiakas haluaa meidät paikalle uudestaan ja uudestaan. Tietyissä tapahtumissa Dejojen läsnäolo kuuluu jo normaaliin pakettiin. Tällä kertaa valloitettavana olivat Feel Vegas Kuopion Grand Opening, ELIXIA goes Jääpuisto -tapahtuma Helsingissä sekä supersuosittu Rockpokeri Casino Helsingissä. Tsekkaa, miten viikonlopun triplabu…

Julkaistu 17.02.2017


JULKAISUT