Blogi

Déjà-Vun blogista löydät kuulumisiamme viimeisiltä keikkareissuilta, treeneistä, tapahtumista, sekä tietoa yhteistyökumppaneistamme. Voit myös ehdottaa, mitä haluaisit meiltä lukea! Saat yhteyden meihin esimerkiksi Facebookin kautta, Tanssiryhmä Déjà-Vun sivuilta. Kehotamme seuraamaan myös Instagramia @Dejavufinland.


Päin pikkujouluja!

Kolme neljästä tämän vuoden Viking XPRS:llä seilattavista Millennium Backspin -keikoista on nyt takanapäin. Lisäsimme vielä pökköä pesään tälle risteilylle, ja rehellisesti voi sanoa, että meno oli järjettömän hyvä. Jo pikkujoulufiiliksissä olleet risteilijät eivät meinanneet malttaa pysyä poissa tanssilattialta edes pientä hetkeä, mutta onneksi Dejat saivat kuitenkin tilaisuuden vetää omat show'nsa, jotka menivät nyt jo muutaman kerran jälkeen kuin vettä vain. Saimme keikalta upeaa kuvamatskua,…

Julkaistu 15.11.2017


Yikes! Halloween-huumaa

Halloween on vain kerran vuodessa, joten totta kai siitä on otettava kaikki irti! Déjà-Vulle tämä merkitsi tuplakeikkailtaa Espoon Feel Vegas -peliklubeilla. Tanssijamme Hanna, Silja sekä Veronika viilettivät klubilta klubille lauantaina 28.10 ja esittivät tutun kysymyksen; karkki vai kepponen? Tsekkaa, mitä matskua keikoilta saatiin!

Julkaistu 07.11.2017


MAN-NER-HEIM

Joskus täytyy ottaa rohkeita askelia, että pääsee eteenpäin. Näin totesimme Dejojen kesken, kun puimme lähtöä projektiin, johon meitä pyydettiin. Päätimme, että lähdemme mukaan, kunhan saamme näyttää itseltämme ja tehdä homman omalla tyylillämme - ja sehän sopi näille ammattilaisille. Mistä on kyse? Lue lisää!

Julkaistu 29.09.2017


Millennium Backspin on vallannut Itämeren!

Varaslähdön Salon Rikalassa ottanut Millennium Backspin -kiertueemme nähtiin edellisenä viikonloppuna ensimmäistä kertaa kansainvälisillä vesillä. Uudistunut Viking XPRS -risteilijä oli loppuunmyyty, ja menosta päätellen laivalle olivatkin löytäneet vuosituhannen vaihteen musan fanit. Lue, mitä kaikkea risteily piti sisällään!

Julkaistu 15.09.2017


Viisi vinkkiä onnistuneisiin juhliin

Déjà-Vut ovat vuosien varrella nähneet monituiset juhlat, paitsi esiintyjän myös järjestäjän roolissa. Monet tarjoamistamme ohjelmakokonaisuuksista sisältävät tanssishow'n lisäksi muitakin palveluita, jotka osaltaan tekevät juhlasta onnistuneen. Tämän lisäksi monella ryhmäläisellä on omakohtaista kokemusta juhlien järjestämisestä, ja onpa meillä yksi ammattilainenkin. Lue meidän vinkkimme onnistuneisiin juhliin!

Julkaistu 22.08.2017


Juhlahumua merkkipäivänä (Kuvapostaus!)

Déjà-Vu on paljon enemmän kuin työ tai harrastus - se on elämäntapa. Tämän vuoksi tanssiesityksiämme on nähty monissa ryhmämme jäsenten juhlissa - häissä, syntymäpäivissä, you name it! Yksi ryhmämme vanhoista konkareista, Tanja, halusi yllätysohjelman miehensä syntymäpäivälle ja otimme mielellämme keikan vastaan! Luvassa oli isot juhlat taikureineen ja bändeineen, sekä Déjà-Vun yllätysshow. Dejoista Evellä ja Sofialla oli tällä kertaa kunnia esiintyä syntymäpäivillä.

Julkaistu 01.08.2017


Millennium is back!

Hehkutimme aiemmassa blogipostauksessamme uutta kiertuettamme - Millennium Backspiniä - joka toteutetaan yhteistyössä yhden Suomen kuumimman DJn, DJ Dossen kanssa. Menneenä lauantaina kiertue sai lähtölaukauksen Salon RIKALAnight klubilla. Tätä kaikkea upea ilta piti sisällään..

Julkaistu 20.07.2017


Vuoden 2017 kuumin kiertue starttaa pian!

Kulisseissa on kuhissut koko alkuvuoden. Olemme kaikessa hiljaisuudessa suunnitelleet ohjelmakokonaisuutta, joka sisältää viihdettä, viehkeyttä ja upeaa musiikkia. Löimme hynttyyt yhteen vanhan tuttumme DJ Dossen kanssa, ja lopputulos on nähtävissä loppuvuoden keikkalavoilla. Tsekkaa, mistä on kyse!

Julkaistu 20.06.2017


Havaijin auringon alla

Dejat eivät suinkaan ole olleet lomailemassa - päinvastoin. Toukokuu oli meille jo kiireisintä keikkakesää, ja siihen mahtui paitsi tanssi- että promootiokeikkoja, myös muun muassa promootiokuvaukset. Vauhti ei tule hiljenemään loppukesästäkään - tsekkaa, mitä kesä tuo tullessaan Dejoille!

Julkaistu 03.06.2017


Here comes the party!

Kesä hiipii hiljalleen Suomeen ja samaa vauhtia saapuu myös sen kohokohta; ihanat kesähäät. Vaikka Dejoilla onkin plakkarissa jo monta hääesiintymistä, tämä blogipostaus ei käsittele niitä. Tällä kertaa käymme häitä edeltävän juhlinnan kimppuun, nimittäin polttareihin! Tsekkaa, miten Suomen kuumin tanssiryhmä viettää polttareita ja miten voit itse saada vastaavat.

Julkaistu 12.05.2017


JULKAISUT