Deja-kokit vauhdissa

Julkaistu 04.04.2016 21:04
Blogimme on viettänyt pyhätaukoa pääsiäisen vuoksi, mutta nyt olemme taas sorvin ääressä ja valmiina kertomaan Déjà-Vun uusimpia kuulumisia. Viikonloppumme ovat kuluneet keikkojen sijasta projektissa, jonka tuotoksia saamme pian ulos. Valitettavasti projekti kulkee vielä hetken top secret –leiman alla, mutta seuraamalla some-kanaviamme pääset kärryille heti ensimmäisenä. Kurkistammekin tässä blogipostauksessa keikkojen ja kuvausten sijasta Déjà-Vun omaan Deja-kuntoon 2016–haasteeseen, josta olemme kertoneet aiemmin talvella!

Deja-kuntoon 2016–haasteen vetovastuu on HR-vastaavallamme Janskulla, ja apukäsinä toimivat apulaisvalmentajat Meiju sekä Outi. Pääsiäisen ajaksi Jansku haastoi meidät tarkkailemaan entistä tarkemmin ruokavalioitamme sekä ruoan laatua ja sen terveellisyyttä, ja teeman ympärille luotiin pienimuotoinen kilpailu tyttöjen välille. Luonnollisesti pääsiäismunien sijasta meidän täytyi keksiä jotain muuta suuhunpantavaa. Tsekkaa alta upeat ruokakuvat, joita lähettelimme toisillemme koko pääsiäisen ajan. Löytyisikö niistä ideaa seuraavaan ateriaasi?

dejavu_kisa03.png

Pääsiäisen haasteessa äänestimme muun muassa kauneimman ruokakuvan. Voittaja oli tämä upea pääsiäisen brunssi, joka löytyi Janskun ruokapöydästä.

dejavu_kisa.png

Innostavimman reseptin sarjan voitti Outi, jonka lautaselta löytyi pääsiäisenä erikoisempia ruokakokeiluja, kuten avokadojäätelöä sekä riisipaperitortilloja.

dejavu_kisa02.png

Erityismaininta menee Janskun ihanan hellyyttävälle kuvasarjalle. Ryhmämme sisältää erilaisia persoonia, joilla kaikilla on oma roolinsa ja merkityksensä ryhmässä. Tiesitkö näitä ominaisuuksia suosikkitanssijastasi?

Viime syksynä kerroimme blogissamme tanssijamme Even osallistumisesta Elastisen ja Sami Hedbergin yhteiselle musiikkivideolle. Kuvaukset olivat osa Elastinen Feat. –ohjelmaa, joka pyörii MTV3:lla perjantaisin kello 20. Seuraavassa jaksossa kyseinen video tulee julki. Dejat ainakin liimautuvat ruudun ääreen tulevana perjantaina, se on varma!

dejavu_kisa04.png

Vanhoja sekä uusia kasvoja tiimimme palaverissa viime viikonloppuna. Tarjolla oli vain hyviä uutisia – stay tuned, ja tiedät ensimmäisenä suuresta uudistuksestamme!

 

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT