Déjà-Vu – kaiken korjaa!

Julkaistu 15.11.2014 22:55
Tämän kertainen blogikirjoituksemme sukeltaa promootioiden ihmeelliseen maailmaan. Rakastamme tanssia, mutta showalalla täytyy olla monilahjakkuus. Deja-tytöltä vaaditaankin tanssitaidon lisäksi myös sanavalmiutta ja räväkkää luonnetta, ja halu työskennellä ihmisten joukossa on ominaista meille. Vuosikausien kokemus erilaisista tapahtumista takaa, että promoottorimme ovat ammattimaisia ja ahkeria. Seuraavaksi pääsemme toteuttamaan tätä puolta työstämme Korjaamo2014-messuilla – tuskin maltamme odottaa!

Yleensä promootio-sana yhdistetään tietyn tuotteen myyntiin ja esittelyyn. Promootiotyö on kuitenkin laajempi käsite, jonka perimmäisenä tarkoituksena on edistää asiakkaamme imagoa ja tavoitteita. Joissakin tilanteissa tavoitteena on vieraiden viihtyminen tai yrityksen tunnettuuden lisääminen. Mikä tahansa tarkoitus onkaan – Dejat voivat auttaa asiassa. Paras lopputulos saavutetaan, kun promootion tavoitteilla määritetään oikeanlainen lähestymistapa asiakkaaseen. Joskus räväkät ja odottamattomat tempaukset toimivat parhaiten, kun taas toisissa tapauksissa rento ja luonteva ilmapiiri helpottavat viestin välittämistä.

korjaamomessut_2014.jpg

Dejat viettävät tulevan viikonlopun promootioiden merkeissä Vantaalla Korjaamo2014-messuilla. Aiemmin kyseiset messut on järjestetty Tampereella, mutta nyt Örum on siirtänyt tapahtuman pääkaupunkiseudulle. Perjantaina ja lauantaina autokorjaamoalan tärkeimmät messut keräävät ammattilaiset ja asiantuntijat yhden katon alle, ja vierailijoilla on mahdollisuus tutustua alan uutuuksiin sekä tehdä hankintoja messuhinnoin. Déjà-Vu viihdyttää messukansaa esillepanijoiden joukossa, mutta päiväohjelmaan kuuluu myös Dejojen show.

Messut huipentuvat lauantaina messuväen pikkujouluihin Finlandia-talolla. Aiempien vuosien kaltaisesti pikkujouluihin on panostettu viimeisen päälle, ja Dejojen lisäksi esiintyjinä ovat stand up -koomikko Tomi Walamies sekä pääesiintyjänä Kolmas Nainen! Messukävijät voivat ostaa lippuja pikkujouluihin, ja 69 € hinnalla lunastaa mahdollisuuden nähdä kaikki upeat esiintyjät sekä nauttia kolmen ruokalajin illallisesta.

Tiedossa on siis pitkiä, mutta antoisia messupäiviä. Toivottavasti näemme mahdollisimman monet teistä joko Vantaalla tai Finlandia-talolla!

Vaikka elämme vasta marraskuun puoliväliä, joulun läheneminen on varmasti monen mielessä. Kuten aiemmissa blogikirjoituksissamme mainitsimme, pikkujoulukausi tuo täytettä keikkakalenteriimme. Tuoreiden mainoskuvien reservi on tärkeää show-alalla, ja tämän vuoksi halusimme ottaa tähän teemaan sopivia kuvia. Kuvaajaksi valitsimme luonnollisesti aina luotettavan ja ammattimaisen Lars Johnsonin, jonka otoksia voit löytää muun muassa Tanssijat-osiosta. Seuraa Facebook-sivujamme, ja näet ensimmäisenä valmiit otokset. Tässä blogimme lukijoille hieman maistiaisia kuvauksista!

dejavu_kuvausket2.png

dejavu_kuvaukset.jpg

Kuvausporukkamme – kuvaaja Lars, Marika, Meiju, Hanna, Janina ja Silja!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT