Déjà-Vu Winter Edition

Julkaistu 09.02.2015 20:17
Alkuvuoden keikkaputkemme jatkui Latela- sekä NHLwam –sarjojen kuvauksista promootio- ja esitanssikeikkojen merkeissä. Talviaiheiset tapahtumat olivat tammikuun viimeisen viikonlopun trendi. Yhteistyömme Radio NRJ:n kanssa sai jatkoa NRJ Extravadance Winter Special -risteilyllä, ja samaan aikaan promotyttömme Eveliina oli edustamassa Assembly Winter 2015 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Huikeaa palautetta satoi molemmilta keikoiltamme, ja myös tyttömme hehkuttivat hyvää henkeä ja hauskoja keikkahetkiä.

Suomen pelieliitti kerääntyi 30.1.–1.2. Helsingin Messukeskukseen lempipeliensä ääreen Assembly Winter 2015 -messuille. Yksinkertaisuudessaan tapahtumaan osallistujat tuovat mukanaan oman tietokoneensa, istuvat vieri vieren ja pelaavat 46 tuntia putkeen! Tapahtumaan ei stereotypioista huolimatta kerry vain nuoria poikia, vaan asiakaskuntaan kuuluu myös naisia ja vanhempaa ikäluokkaa edustavia.

Déjà-Vun uusimpiin vahvistuksiin kuuluva Eveliina todisti promotaitonsa Jimm’s-yrityksen ständillä. Huippupalautteet vahvistivat tämän tytön kuuluvan ryhmäämme kuin nenä päähän! Eveliina edusti ständillä SteelSeries-brändiä, joka on tunnettu muun muassa kuulokkeiden valmistajana. Jimm’s sekä SteelSeries järjestivät myös tapahtuman aikana kilpailun, jossa Eveliina heitteli 20 t-paitaa yleisöön. SteelSeriesin merkityn paidan itselleen napannut voitti kyseisen brändin näppäimistön. Eve lähettää terveisensä kaikille messuilla tutuksi tulleille ja kiitokset Jimm’sille sekä SteelSeriesille!

eve_dejavu.pngEveliina edusti Jimm'sin osastolla Assembly Winter 2015 -messuilla tammikuun lopulla. Esittelyssä ykköskuulokkeet pelikansalle!

Toisaalla tyttömme suuntasivat Turkkuseen ja nousivat Tallink Baltic Queen -laivaan esiintymään huikealla NRJ Extravadance Winter Special -risteilyllä. Useat loppuunmyydyt Helsingin NRJ Extravadance -lähdöt saapuivat ensimmäistä kertaa Turkuun. 23-tuntinen risteily Tukholmaan piti sisällään paljon menoa ja meininkiä (lyhyillä yöunilla). Hanna, Janniina, Eve ja Anniina suuntasivat risteilylle Helsingistä, ja työpäivän päätteeksi ei vapaa-aikaa jäänyt paljon ennen keikalle lähtöä. Matkalla Turkuun tytöt ehtivät kuitenkin tehdä myös tuikitärkeän pysähdyksen, jolloin täydennettiin keikkaeväsvarastot. Esitanssisetit ovat yllättävän väsyttäviä, joten banaanit, proteiinijuomat ja magnesiumilla höystetty kivennäisvesi tulevat todella tarpeeseen!

Ennen varsinaista laivalle pääsyä toki meidän onnemme tuntien oli pakko kohdata hieman vastoinkäymisiäkin. Suomen ihanainen talvi oli luonut hurjat kinokset myös Turun satamaan, jonka johdosta parkkipaikan löytäminen oli haastavaa. Onneksi tanssijamme ovat omatoimisia, joten Eve otti takakontista löytyneen lapion kauniisiin kätösiin ja lapioi tilaa Dejojen autolle. Eikä se tähän loppunut, sillä auton parkkeerauksen jälkeen myös lippuautomaatti päätti olla toimimatta. Onneksemme tyttömme eivät kuitenkaan saaneet sakkojakaan yön aikana, joten loppu hyvin, kaikki hyvin. 

nrj_dejavu.png 

Bileet eivät voisi tästä parantua! NRJ Extravadance –risteilyillä esiintyminen on aina yhtä upeaa, ja yleisö antaa vain lisää energiaa tanssimiseen.

Risteilyllä musiikista huolehtivat muun muassa DJ Dosse, Will Dragen, Lenno, Spinny sekä Heikki L – vain muutamia mainitaksemme. Esitanssisettien jälkeen myös Dejat ehtivät hetkeksi nauttimaan bileistä, ja haluammekin lähettää suuret kiitokset NRJ:lle hyvästä huolenpidosta. Erinomaiset ruokailut ja hienosti järjestetty majoitus ovat meillekin iloja keikkailun lomassa. Lauantaina satamaan saapunut bilekansa jatkoi vielä juhlimista virallisissa jatkobileissä Turun Yökerhossa. Myös Dejat ennättivät näihin bileisiin, joissa bailattiin jälleen huippu-DJ:den tahdissa.

Viimeiset keikat ovat jättäneet meidät jälleen sanattomiksi – upeaa, mihin olemmekaan päässeet mukaan näin tuoreena ryhmänä! Seuraavassa blogissamme jaamme vihdoin tietoa uudesta yhteistyösopimuksestamme. Pakkohan meidän on, emme malta enää pitää tietoa vain itsellämme!

 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT