Déjà-Vun niksinurkka

Julkaistu 12.01.2015 22:07
Uusi vuosi on vaihtunut, ja edessämme on Dejojen ensimmäinen kokonainen vuosi toiminnassa. Keikkailun makuun pääsemme lomiemme jälkeen taas 16.1. yritystapahtuman merkeissä. Keikkalavoille ei kuitenkaan voi hypätä aivan kylmiltään – ei niin koreografioiden harjoittelun kuin ulkonäönkään puolesta. Oikean keikkalookin saavuttaminen vaatii töitä ja jatkuvaa hiusten, ihon ja rusketuksen ylläpitoa. Haluamme tässä blogikirjoituksessa jakaa parhaat vinkkimme, jotka olemme todenneet toimiviksi vuosien varrella.

Hiukset

Hiukset ovat kasvojen kruunu – vai miten se meni?

-Mahdollisimman kestävän tupeerauksen isoa kampausta varten saat aikaan tiheäpiikkistä kampaa, hiuspuuteria ja hiuslakkaa käyttäen. Hiusten kannattaa olla mahdollisimman karheat ja nihkeät ennen tupeerausta, ja tätä varten suosittelemme käyttämään voimakasta hiuspuuteria tai volyymia antavaa hiusshampoota. Ota hiuksista suorakaiteen muotoisia kapeita osioita, suihkuta n. 10 sentin matkalle hiuslakkaa ja tupeeraa voimakkaasti. Viimeistele sama osio suihkuttamalla uusi kerros hiuslakkaa. Toista tämä kaikkialle hiuksiin ja lakan kuivuttua tasoita hiukset käyttäen joko kampaa tai harjaa.

dejavu_niksinurkka.png

-Tummat hiukset omaavat voivat maskeerata tyvikasvun piiloon luomivärin tai maskaran avulla.

-Saat aikaan upeita hiuskoruja kiinnittämällä kaula-, korva- tai rannekoruja hiuksiin pinnien avulla. Yhteistyökumppanimme Glitterin valikoimasta löydät upeat korut joka tyyliin.

Rusketus

Rusketus saa ihon näyttämään terveeltä ja tuo parhaat puolet esiin lavalla. Itseruskettavan, tuttavallisemmin itsiksen, laittaminen vaatii useamman päivän, joten ennakoiminen on tärkeää! Tämä myös sen varalta, jos jotain menee pieleen. Vuosien kokemuksella voimme suositella muutamia kikkoja.

-Kuori iho käyttäen joko karheita kuorintahanskoja tai kosteaa pyyhettä. Vanhat itseruskettavakerrokset ja kuiva ihosolukko kuoriutuvat parhaiten pitkän kuuman suihkun jälkeen.

-Älä levitä kosteusvoidetta iholle ennen itseruskettavaa, mikäli haluat mahdollisimman tumman värin. Ihon täytyy olla mahdollisimman kuiva.

-Mikäli pelkäät rajoja ja läikkiä, aloita itseruskettavakokeilut kevyesti päivettävällä kosteusvoiteella. Tällä voit ylläpitää rusketusta läpi vuoden, ja jos haluat tummemman sävyn, eivät läikät ja rajat näy yhtä selvästi kuin täysin valkoisella iholla.

Ja tätä ei voi alleviivata liikaa.. Aina voi laittaa yhden kerroksen lisää.

minna_veronika_dejavu.jpgMinna ja Veronika esittelevät oikeaoppista keikkalookkia Laituritanhuilla Lahdessa 27.12.

Iho ja meikkaus

-Kaiken A ja O on hyvä pohja. Kiireessä meikistä saa raikkaamman pesemällä pohjameikin pois ja laittamalla sen uudestaan, kun taas silmämeikki pysyy hyvänä pidemmän aikaa. Aurinkopuuteri saa harmahtavan ihon hohtamaan.

-Meikin viimeistelevät irtoripset. Extravolyymia saat ripsiin liimaamalla kahdet ripset päällekkäin. Lopputulos on luonnollisempi, sillä eri vahvuiset ja muotoiset ripset sekoittuvat ja luovat tuuhean vaikutelman.

Kantapään kautta opittua

-Itseruskettava ei tartu kosteaan ihoon ja häviää hikoillessa. Itseruskettavan levittäminen vaatii mahdollisimman kuivat olosuhteet. Kesäkuumalla ei kannata vaivautua, sillä kosteaan ihoon itseruskettava ei nappaa kiinni sitten millään!

-Jos itseruskettava alkaa kuoriutumaan, tilanne on toivoton! Uusi kerros ei tartu ihoon, joka on kuoriutumassa. Ainut vaihtoehto on ottaa kuorinta-aineet käyttöön ja poistaa aiemmat kerrokset.

-Liian likaiset hiukset eivät kiharru.. Ikävä totuus. Hiusten pesun jälkeen kannattaa kihartaa hiukset kunnolla, ja hyvät kiharat säilyvät useamman päivän!

-Erityisiä tilaisuuksia varten voi joskus haluta kokeilla jotain erikoista, kuten erilaisia glittereitä. Askartelukäyttöön tarkoitetut glitterit ovat halpoja ja taipuvat myös meikkaukseen, kun levität iholle tai silmäluomiin ripsiliimaa. Kannattaa olla varovainen, Déjà-Vu ei ota vastuuta kutisevista silmistä mikäli meikkauskokeilut epäonnistuvat!

Toivottavasti niksinurkassamme oli sinullekin hyödyllisiä vinkkejä! Déjà-Vu toivottaa hyvää alkanutta vuotta kaikille – tehdään tästä taas edeltäjäänsä parempi ja ikimuistoisempi!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT