Dream Team Déjà-Vu

Julkaistu 05.09.2014 15:05

Muutama viikko sitten esittelimme Déjà-Vun toiminnan taustalla hääräävän osuuskunnan. Ryhmämme koostuu kuitenkin osuuskunnan edustajien lisäksi myös kahdeksasta muusta upeasta tanssijasta, joilla on oma paikkansa ja vastuunsa ryhmässä. Tällä kertaa haluamme tuoda heidät esille – löytyykö oma lempitanssijasi heidän joukostaan? 


 

emmi_esittely.jpgEmmi

Emmi on ryhmämme tamperelaisvahvistus, joka on vuosikausien tanssitaustallaan ja omistautumisellaan vakiinnuttanut Déjà-Vussa paikan, jota ei voi viedä pois. Koska Emmi on myös kahden suloisen lapsen äiti, on tanssiharrastuksen yhteensovittaminen perheen arkeen kovan suunnittelun tulos. Monipuolinen tanssija on luonut monia Déjà-Vun vaativimmista koreografioista ja hänen taitonsa eivät ulotu vain yhden genren alalle. Tänäkin syksynä Emmin voi bongata usealta keikalta, muun muassa sekoilemassa yhdessä Kummeliäijien kanssa!karkki_esittely.jpg

Karkki

Kuten Karkin tanssijaesittelykin kuuluu; pitkät sääret ja terävä pää ovat lyömätön yhdistelmä! Kun näihin yhdistää vielä täsmällisyyden ja luotettavuuden, on luotu ryhmällemme tuikitärkeä tiimipelaaja! Vaikka myös Karkki edustaa ryhmämme ”lapsellista” kastia, Déjà-Vu on hänen prioriteettilistallaan korkealla. Koreografiat ovat Karkin erikoisalaa – paitsi niiden tekeminen, mutta myös muistaminen vuosikausien jälkeen. Vaikka Karkki ei olisi paikalla fyysisesti, voi häneen luottaa esimerkiksi Twitter- tai Instagram-sivujen päivityksessä tai blogikirjoituksissa. Karkki on todellinen monitoimipakkaus! 


tanja_esittely.jpg

Tanja

Vaikka Tanja voi ensisilmäyksellä vaikuttaa hiljaiselta tytöltä, ulkokuori kätkee sisäänsä päättäväisen ja ahkeran tanssijan, joka ajattelee aina ryhmän etua. Vuosikausia ryhmässä mukana ollut tyttö vetää jokaisen keikan rautaisella ammattitaidolla, eikä hänen selviytymistään vaativimmillakaan keikoilla tarvitse epäillä. Tanja lukeutuu ihmisiin, joiden sanaan voi luottaa – jos hän sanoo tekevänsä jotain, hän tekee sen! Tanja on myös hyvin omistautunut työlleen, mutta jos voisimme, varastaisimme hänet täysin Déjà-Vun käyttöön!eve_esittely.jpgEve

Alun perin Venäjältä kotoisin oleva suloisuus on yhdessä Veronikan kanssa tutustuttanut Déjà-Vun tytöt perinteisiin venäläisiin tapoihin ja tuonut monikulttuurisuuden meidänkin ryhmäämme. Naiselliset käytöstavat ovat näillä kahdella kaunottarella hallussa, ja niistä voivat monet ottaa mallia! Eve on tyttö, jonka sydän on täyttä kultaa, ja sen tietää myös jokainen ryhmästämme. Hänen kanssaan keikkaillessa saa nauttia toinen toistaan huimemmista tarinoista, ja voi päästä ehkä itsekin osalliseksi niitä. Even tanssitekniikka on ryhmämme parhaimmistoa ja upeat kurvit keräävät jokaisella keikalla oman faniporukan ympärilleen.


 

veronika_esittely.jpgVeronika

Veronikaa kuvaamaan voi keksiä lukuisia adjektiiveja, mutta ensimmäisenä mieleen putkahtavat ehdottomasti seksikäs, vauhdikas ja vastustamaton. Veronika on vauhtia ja vaarallisia tilanteita miniatyyripaketissa. Lavalla hän kerää katseet upealla tanssitaidolla ja viettelevillä katseilla. Asiakkaiden lemmikki saa kehuja myös aurinkoisesta asenteestaan, ja tämän vuoksi Veronikan seurassa aivan jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi. Dejailun ulkopuolella Veronika on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt ryhtyä yrittäjäksi, ja liikuttaa ihmisiä Lahti Pro-yrityksen kanssa. 

 


 

minna_esittely.jpgMinna

Minnan rooli Déjà-Vussa vaatii näppäriä sormia, taitoa ja kärsivällisyyttä; hän toimii siis asujemme ompelijana. Koska aloitimme tanssiryhmämme tämän vuoden alussa ikään kuin ”tyhjästä”, putosi myös Minnan niskoille melkoinen vastuu asujen valmistamisesta ennen lanseerausta. Hän kuitenkin selvisi urakasta kunnialla, ja nyt Déjà-Vu keikkailee upeissa ja näyttävissä asuissa ympäri Suomea. Rauhallinen ja täsmällinen luottotyttö ei turhia keuli, mutta vetää jokaisen keikan kuten on sovittu. Kevään ja kesän aikana Minnaa on pitänyt kiireisenä myös talonrakennusprojekti, joten tanssiharrastus tämän ohella on ollut ajoittain hankalaa. Dejat eivät malta odottaa tupareita!


meiju_esittely.jpgMeiju

Häikäisevän kaunis Meiju haalii ympärilleen faneja keikoilla kuin vettä vain, eikä ihme. Upeakroppainen nainen pistää aina parastaan lavalla ja heittäytyy esitykseen. Meiju on hurahtanut treenaamiseen, ja kun hän ei ole päivätyössään, hänet löytää painoja nostelemasta SATS Elieliltä. Meiju on omiaan mainoskuvauksissa, ja hänen onnistumiseensa kameran edessä voi luottaa sataprosenttisesti. Meiju voi olla välillä sähäkkä kuin sähikäinen, mutta on pohjimmiltaan kultainen ja herttainen tyttö!

  


janina_esittely.jpg

Janina

Vaikka Janina on ryhmämme uusin ja nuorin vahvistus, hänestä ei voisi uskoa näitä kumpaakaan. Janina pysyy kylmäpäisenä tilanteessa kuin tilanteessa, ja huikea muisti pelastaa joskus ryhmän dementoituneemmat osapuolet kiipelistä. Häneen voi esimerkiksi luottaa koreografioiden laskujen ja liikkeiden muistamisessa, mikä varmasti johtuu upeasta omistautumisesta treenaamiselle. Tiesitkö, että Janina ja toinen ryhmämme tanssija, Jonna, ovat siskoksia? Et epäilisi hetkeäkään tätä, jos tuntisit heidät! Harmin paikka, että perheen tyttäret loppuvat näihin kahteen, sillä tällaisille tytöille on aina tilausta Déjà-Vussa!


Uutisoimme aiemmin Kummelien ja Déjà-Vun yhteistyötä, ja pian kauan odotetut esitykset Tampereen yökerho Ilveksessä saadaan polkaistua käyntiin! Voit bongata monet edelläkin mainituista tytöistä näistä esityksistä. Ensi-ilta Kummeliäijät sekoilee-revyylle koittaa 26.9. Esitystä on treenattu kovasti viimeisten viikkojen aikana, ja Déjà-Vu ei malta odottaa saada näyttää työn tuloksia lavalla. Muista hankkia omat lippusi! 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT