Esittelyssä Déjà-Vu –promoottorit, osa 1

Julkaistu 29.05.2016 22:21
Kevät on ollut kehitystyön aikaa ryhmällemme. Tanssiryhmä Déjà-Vu on kokenut muodonmuutoksen, ja tilalla on nyt laajempi konsepti; Déjá-Vu Dancers & Promoters. Déjà-Vun valttikortteja on aina ollut promootiotyö, joka tulee tanssijoillemme luonnostaan. Olemme kuitenkin halunneet vahvistaa tätä osa-aluetta toiminnassamme, ja tämän vuoksi olemme keränneet täysin promootiolle omistautuneen tiimin tanssijoidemme rinnalle. Déjà-Vu Dancers & Promoters on lupaus laadusta jokaisessa tapahtumassa ja tilaisuudessa. Esittelemme kaikki promoottorimme myös Facebook-sivuillamme, mutta seuraavissa blogipostauksissa haluamme tuoda esiin suoraan promotiimin ajatuksia siitä, mikä on saanut heidät lähtemään mukaan toimintaamme ja mitä odotuksia heillä on tulevasta.
 

Saija_470x480px.jpg

Saija

Saija on paljasjalkainen helsinkiläinen, ja työskentelee lastentarhanopettajana. Saijalla on vankka tausta promootiotehtävistä, ja hän kertoo tehneensä markkinointi- ja myyntitöitä tunnettujen sekä uusien markkinoille vasta tulleiden tuotteiden ja brändien parissa lähes kaikkialla, mm. messuilla, tapahtumissa, festareilla, kauppakeskuksissa ja yksityistilaisuuksissa. 

Déjà-Vun promotiimin jäsenenä Saija toivoo pääsevänsä näkemään ja kokemaan uusia ja erilaisia tapahtumia, asiakaskohtaamisia ja tilanteita. Déjà-Vun huipputiimissä mieleenpainuvien tapahtumien luominen ei varmasti ole ongelma! Saijan bongasimme ryhmäämme tanssijamme Hannan kautta – mikä lottovoitto!

Anup_470x480px.jpg

Anu P.

Anu on monelle tanssipuolemme jäsenelle tuttu jo monen vuoden takaa, sillä tällä uudella promotiimin jäsenellä on showtanssitausta! Yhteinen tekijä on myös kotipaikka Kouvola, josta moni tanssijamme on kotoisin. Hän on toiminut pitkään kansainvälisissä tehtävissä matkailualalla ja työskentelee nykyään liikunta-alalla, mm. SUP- ja vesiliikunnan parissa. 

Yhteisen historian vuoksi ei ole ihme, että juuri tutut tytöt sekä ryhmän hyvä tiimihenki sai lähtemään mukaan Déjà-Vun toimintaan. Leipätyön ohella Anu on kehittänyt promootiotaitojaan erilaisissa toimeksiannoissa messuilla ja tapahtumissa.  

Jonna_470x480px.jpg

Jonna

Jonna on Déjà-Vun taustalla toimivan osuuskunnan jäsen sekä ryhmämme talouspuolesta vastaava henkilö. 1-vuotiaan tytön äiti toimii kauneusalan yrittäjänä (muiden töiden ohella), joten tällä moniosaajalla on monta rautaa tulessa! Siirtyminen tanssipuoleltamme uuden promootiotiimin jäseneksi oli luonnollinen ja kannattava muutos Jonnan kohdalla. 

Jonnalla on kokemusta vaihtelevista promootiotöistä noin kymmenen vuoden ajalta. Promootiotiimimme jäsenenä Jonna toivoo kohtaavansa uusia, erilaisia myyntitilanteita, joissa voi haastaa itsensä ja kehittyä. Tärkeä tekijä kaiken taustalla on kuitenkin ryhmä ja sen jäsenet, joita ilman Jonna ei ryhmässä olisi!

Anni_470x480px.jpg

Anni

Jonnan tavoin myös Anni on siirtynyt Déjà-Vun tanssipuolelta uuden promootiotiimin jäseneksi. Suloisen 6-vuotiaan tytön äiti on työskennellyt myyntialalla vuodesta 2008 lähtien, ja hän voisi kirjaimellisesti myydä lunta Saharaan! Anni on räväkkä ja sanavalmis lisä promootiotiimiimme, ja toimii varmasti mentorina uusille jäsenille.

Syntymälahjana promoottorintaidot saanut Anni pitää promootiotehtävissä siitä, että hän pääsee luomaan uusia kontakteja ja tapahtumat ovat yleensä erittäin mukavia. Déjà-Vu on aina ollut ainoa valinta, sillä työyhteisömme on toimiva ja ilmapiirimme on mahtava. Anni on ollut myös perustamassa Déjà-Vuta! 


Toivotamme kaikki uudet promotiimimme jäsenet lämpimästi tervetulleiksi! Seuraavassa blogikirjoituksessa esittelemme vielä neljä muuta uutta promotiimimme jäsentä. Stay tuned!

 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT