Esittelyssä Déjà-Vu –promoottorit, osa 2

Julkaistu 16.06.2016 14:12
Edellisessä blogipostauksessamme esittelimme osan ryhmämme uusista promoottoreista. Ryhmämme uudistuminen muotoon Déjà-Vu Dancers & Promoters toi joukkoomme uusia kasvoja, ja osa tanssijoistamme siirtyi promoottoripuolellemme. Tämä kehitysaskel varmistaa yhä laadukkaampaa palvelua asiakkaille, ja luonnollisesti uusien kasvojen lisääminen ryhmäämme mahdollistaa vielä suuremman keikkamäärän toteuttamisen. Tässä blogipostauksessa esittelyssä ovat Sofia, Sonja sekä Viivi – olkaa hyvät!

Sofia_470x480px.jpg

Sofia

Ryhmäämme saatiin viimein myös turkulaista verta upean Sofian myötä! Koulun perässä pääkaupunkiseudulle muuttanut Sofia työskentelee ELIXIAlla, joka on Déjà-Vun pitkäaikainen yhteistyökumppani. Liikunta ja hyvinvointi ovat siis olennaisessa osassa Sofian elämää. Pitkä ja menestyksekäs historia asiakaspalvelutehtävissä on antanut hyvän pohjan erilaisille promootio- ja markkinointitehtäville, ja kielitaitoinen Sofia on kuin kala vedessä erilaissa asiakaskohtaamisissa.

Sofian bongasimme ryhmäämme tanssijamme Marikan kautta. Ensimmäistä kertaa Sofia nähtiin Déjà-Vun promootiotöissä viime vuoden lopulla Korjaamo-messuilla, joista jäi halu tehdä enemmänkin vastaavia tehtäviä. Sofia lähti epäröimättä mukaan myös viralliseen promotiimiimme, kun keräsimme uutta joukkoa. Promootiotehtävät ovat Sofialla veressä, ja sitä tehdään ”niin sanotusti rakkaudesta lajiin”!

Sonja_470x480px.jpg

Sonja

Promotiimin uusi vahvistus on Sonja – näyttävä ja hymyilevä hämeenlinnalainen. Sonja on promoammattilainen ja hänellä oli hakusessa energinen ryhmä, jonka kanssa työskennellä vakituisesti. Sonjalla on taustalla paljon erilaisia promootiotöitä aina messumyynnistä asiakaspäivien emännöintiin asti. Déjà-Vusta hänet sai innostumaan samanhenkinen, tyttöenergiaa huokuva porukka, jonka kanssa jakaa keikkamatkat!
Tulevaisuudessa Sonjan toiveissa ovat yhä monipuolisemmat työtehtävät ja pääseminen mukaan ryhmään entistä tiiviimmin. Déjà-Vu onkin oiva valinta Sonjalle, joka etsiskeli ryhmää, jonka kanssa voi tehdä ja toimia yhdessä laajemminkin kuin vain työn parissa!

Viivi_470x480px.jpg

Viivi

Aiemmin tanssiryhmämme puolella toiminut Viivi on siirtynyt promootiotiimiimme. Muutto uudelle paikkakunnalle ei mahdollistanut tanssikeikkailuun sitoutumista, mikä vaatii treenaamista joskus useammankin kerran viikossa. Viivin upea ja näyttävä lookki sekä välitön olemus ovat kuitenkin timanttia, joten emme millään voineet päästää häntä kokonaan ryhmästämme!

Promootioissa Viiviä viehättää eniten ihmisten tapaaminen ja kontaktien luominen asiakkaiden kanssa. Promootiokeikkojen kautta tulee myös käytyä paikoissa ja tapahtumissa, joihin ei muuten välttämättä koskaan päätyisi. Toiveena Viivillä on päästä työskentelemään yhä suurempiin tapahtumiin – emmeköhän saa tämän toiveen toteutumaan vahvan promootiotiimimme tuella!


Uudet promoottorimme pääsevät integroitumaan vieläkin paremmin ryhmäämme kesäpäivien merkeissä, joita vietetään 18.6. Helsingissä! Legendaariset kesäpäivät sisältävät paljon erilaista ohjelmaa, ja ovat ryhmällemme kesän kokokohta. Kesäpäivistä pääset lukemaan lisää blogistamme!


xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT