Glitterin ja kimalluksen alla

Julkaistu 28.05.2015 21:29
NRJ Extravadance -risteily keinutti juhlijoita viimeisen kerran tänä keväänä menneenä viikonloppuna. Turusta startanneen Baltic Princessin bilettäjät jaksoivat reivata jälleen aamun pikkutunneille saakka - ja samaa voi tällä kertaa sanoa Dejoista! Vaikka keikoilla voi paistatella spottivalojen säihkeessä, meidän tyttöjemme kimalteisen ulkokuoren alta löytyy ryhmä aitoja ja toisiaan kannustavia naisia, jotka uskaltavat olla omia itsejään. Tästä on kyse myös kampanjassa, johon päätimme lähteä mukaan - lue alta lisää!

dejabu_nrj.png

Dejoilla on tapana hullutella ennen lavalle astumista, näin ilmeetkin tulevat luontevammin?

Olemme jo muutamaan otteeseen kertoneet blogikirjoituksissamme NRJ Extravadance -risteilyjen varsinaisen illan ohjelmasta. Tämä on jo tuttua kauraa: laivaan menevien vieraiden vastaanotto, napa naukumaan buffetissa ja lopulta huikeat setit discon puolella. Otetaanpa tällä kertaa pikakelaus seuraavaan päivään! Turusta risteillessämme laiva saapuu satamaan vasta seitsemältä illalla seuraavana päivänä. Tämän ansiosta risteilykansalla - sekä Dejoilla - oli mahdollisuus nauttia vielä lauantainakin hyvästä seurasta ja kepeistä bileistä. Ahkerat DJt jaksoivat soittaa vielä seuraavan illan Club Zenithissä ja voimme kertoa, että kevään auringon hyväillessä laivan kannella, ei kellään olisi voinut olla parempaa fiilistä! Musiikkia, ryhmähenki katossa ja vihdoin se ihmeellinen valoilmiö taivaalta. Tämä sai jo odottamaan syksyä ja uusia risteilyjä!

Haluaisimme ottaa hetken kiittääksemme kaikkia menneiden kuukausien NRJ Extravadance -esiintyjiä sekä koko organisaatiota, joka teki nämä upeat reissut mahdollisiksi. Suurin kiitos kuuluu itse Radio NRJ:lle, joka näki potentiaalin tuoreessa ryhmässämme. Viime reissulta erityismainintoja voisi jakaa vaikka millä mitoin, mutta terkut lähtevät ainakin Will Dragenille, Laz Perkinsille, Dosselle, Heikki L:lle, Sebille, Tuomolle sekä kaikille ihanille hahmoille! Pusut Dejoilta!

dejabu_nrj02.png

Aurinkoisia lauantain meininkejä - paparazzi sai napattua vain osan porukastamme kuvaan! Käy tsekkaamassa kaikki kuvat täältä.

Upean keikan jälkeen oli kuitenkin taas aika riisua paljetit yltä, kammata tupeeraukset auki ja astua takaisin normaalien tyttöjen elämään. Se ei aina ole helppoa, eihän? Kohtaamme päivittäin suuria odotuksia ja paineita siitä, millaiselta meidän tulisi näyttää ja miten meidän tulisi käyttäytyä. Moni varmaan ajattelee myös meistä tanssijoista, että emme anna realistista kuvaa naisista ja näytämme lavalla liikaa pintaa. Olemme kuitenkin aitoja naisia siinä missä muutkin, ja meidät löytääkin 90% ajasta treenikuteet yllä salilta, verrattuna siihen ohikiitävään hetkeen, kun olemme saaneet (oman ahkeran työmme ansiosta) itsemme esiintymään toinen toistaan hienompiin tapahtumiin. 

Tästä syystä päätimme ryhmänä ottaa osaa Girl Like Me -haasteeseen. Tämän Janni Hussin ja Lotta Hintsan aloittaman haasteen löydät Instagramista hashtageilla #girllikeme sekä #uskallanhymyillä. Kampanjan tarkoituksena on muistuttaa, että naiset ja tytöt ovat kauneimmillaan luonnollisina - ja hymyillessään. Déjà-Vu ehdottomasti liputtaa tämän puolesta, ja nostaa kädet ilmaan girl powerille! Sitähän tässä edustetaan: 20 päämääräistä tyttöä laittavat tuulemaan ja pyrkivät valloittamaan suomalaisten sydämet sukupuolesta riippumatta.

Tsekkaa Instagramista Deja-tyttöjen tuotokset kampanjaan niin Instagram-tililtämme @Dejavufinland kuin tulevasta blogistamme. Toivottavasti sinäkin otat osaa kampanjaan - ainakin kannustamalla!

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT