Golfin maailma GoExpo-messuilla 3–4.3.2018

Julkaistu 22.03.2018 20:18
Vuosittaiset GoExpo-messut keräävät kokoon urheilu- ja hyvinvointipalveluiden edustajia sekä asiasta kiinnostuneita. Dejoista Hannalla ja Sofialla oli tällä kertaa ilo ja kunnia olla osa GoGolf-osaston kalustoa SHG:n ständillä. SHG on lyhenne Suur-Helsingin Golfista, joten mimmit perehtyivät tällä kertaa golfin maailmaan. Kyseinen laji ei ollut kummallekaan entuudestaan tuttu, joten intoa ja oppimista riitti. Lajin erikoissanasto tuli tutuksi ja osastolla asioineet asiakkaat kyselivät innokkaina messutarjouksista alkavalle golfkaudelle. 

Promomimmimme olivat messuilla myymässä myös paketteja Suur-Helsingin Golfiin. Kahden kierroksen paketit Pohjois-Espoossa sijaitseviin Luukin ja Lakiston kenttiin olivat suosittuja, sillä kyseisellä tarjouksella asiakkaalla on mahdollisuus kokeilla molempia kenttiä kerran. Jotkut asiakkaat innostuivat myös hankkimaan tarjoushintaisia 10 kerran sarjakortteja. 

dejavu_promotors_01.png

Sporttiset promoottorimme Hanna ja Sofia

Lauantaipäivä meni nopeasti ja päivän aikana toteutettiin myös myyntikilpailu GoGolf-osastolla olleiden ständipisteiden kesken. Myyntihenkiset ja tehokkaat dejat varmistivat voiton SHG:lle ja palkintona oli golfmatka Bulgariaan! Mainittakoon, että voitto varmistui juuri ennen messujen sulkemisaikaa lauantaina. 

Lauantai-ilta jatkui messuporukan iltamissa, joissa Hanna ja Sofia vastaanottivat SHG:n voittaman palkinnon. 

dejavu_promotors_01.jpg

Rankan messupäivän jälkeen "bubble bath" oli poikaa ;)

Hyvien yöunien jälkeen dejat olivat valmiina sunnuntaipäivän messuiluun. Päivä alkoi klo 10 ja asiakkaita riitti mukavasti messujen loppuhetkeen asti. Viimeisenä arvottiin ständillä käynnissä olleen kilpailun voittajat. Kaksi onnekasta lunastivat itselleen pelioikeuden Luukin ja Lakiston kentille kaudelle 2018. Onnea voittajille!

Näiden energisten messujen jälkeen on hyvin todennäköistä, että dejojen keskuudesta löytyy kaksi tällä kaudella golf-harrastusta aloittelevaa mimmiä. ;) 

 

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT