Hardcore Déjà-Vu!

Julkaistu 12.07.2014 12:04

Vaikka aurinko ja helteet ovat hellineet Suomea vihdoinkin, ei kuntosalikorttia kannata jättää laukun pohjalle pyörimään. Kesäillat ovat täydellisiä treenille, sillä salilla riittää tilaa ja kesäherkutkin maistuvat paremmalta kunnon hikijumpan jälkeen. Déjà-Vun tytöt saivat aloittaa tämän viikon koko vartaloa koettelevalla treenillä SATS Elielillä, jonka meille oli suunnitellut Personal Trainer Luukas Tukia.

DSC_1886.JPG

Luukas näyttää tytöille mallia Turkkilaisesta ylösnoususta.

Treenin ytimessä oli keskivartalo, jonka hallinta on tanssijalle erittäin tärkeää. Keskivartalotreeni ei suinkaan tarkoita vain vatsalihasten treenaamista, vaan laajaa skaalaa liikkeitä, joissa pääsee haastamaan koko kroppansa. Kun lisukkeeksi otetaan vielä tanssissa tärkeä räjähtävyys, kova treeni on taattu. Maanantain treenimme työnimellä ”Hardcore Déjà-Vu” näytti seuraavalta:

Dynaaminen venyttely /lämmittely 5-10m 

1a. Box kyykky 4 x 8
1b. Box hyppy tasajalkaan 4 x 8 

2a. Vauhtipunnerrus niskan takaa 4 x 8
2b. Pallon paiskaus 4 x 8 

3. Turkkilainen ylösnousu kahvakuulalla 3 x 5 per käsi 

4. Hollow position vs. Plank 20sec-20sec, 10sec lepo x 8 

Treenin teimme pareittain, vuoroin toisen huilatessa ja toisen tehdessä liikkeitä. Parin kanssa tai ryhmässä treenaaminen saa puskemaan vielä ne muutamat ratkaisevat toistot ja varmistaja raskaammissa liikkeissä on hyödyllinen. Myös pientä tervehenkistä kilpailua treenistämme löytyi.. Tämän treenin voi tehdä myös yksin, jolloin sarjojen välissä kannattaa pitää minuutin tauko. Kohdat a ja b tehdään ilman taukoja, kuten parinkin kanssa treenatessa. Jos liikkeiden nimet näyttävät erikoisilta, suosittelemme googlaamaan ne tai vetäisemään lähintä PT:tä hihasta!

DSC_1876.JPG

Box-kyykkyyn voi lisätä reilustikin painoa itsensä haastamiseksi!

Suuri kiitos Déjà-Vun tytöiltä yhteistyökumppanillemme SATSille ja eritoten Luukakselle huikeasta treenistä! Nyt sinullakin on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan SATSille. Mikäli haluat lunastaa viikon ilmaiset treenit SATSilla, lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@sats.fi, ja otsikoksi Déjà-Vu. Tarjous on voimassa 31.7. asti. Ota nyt kaikki irti kesästäsi! 

Festarikesä on parhaimmillaan, ja myös meillä seuraavat viikonloput kuluvat festarikansaa viihdyttäen. Tänä viikonloppuna Déjà-Vun tytöt yhyttää Pioneeri-festareilta Kouvolasta, ja sitä seuraavana Lappeenrannasta Rakuuna Rockista. Esiintyjäkattaus on monipuolinen, ja hyvä fiilis on viime vuosien perusteella taattu. Toivottavasti nähdään festareilla!

 

xoxo,

Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT