Havaijin auringon alla

Julkaistu 03.06.2017 11:44
Dejat eivät suinkaan ole olleet lomailemassa - päinvastoin. Toukokuu oli meille jo kiireisintä keikkakesää, ja siihen mahtui paitsi tanssi- että promootiokeikkoja, myös muun muassa promootiokuvaukset. Vauhti ei tule hiljenemään loppukesästäkään - tsekkaa, mitä kesä tuo tullessaan Dejoille!

Saimme jo alkukeväästä piristävän erilaisen keikkabuukkauksen; tiedossa olisivat Havaiji-teemaiset yritysjuhlat, jonne Déjà-Vu Dancers olisi omiaan esiintymään. Meidän tapanamme ei ole pelästyä pieniä haasteita, joten totta kai Havaiji-esitys otettiin vastaan! Ryhmämme sisältä löytyvällä ammattitaidolla saimme toukokuuhun mennessä luotua kahden erillisen setin mittaisen Havaiji-teemaisen kokonaisuuden. 

dejavu-hulahula2.jpg

Jokainen vieras sai ovella fiilikseen sopivat tilpehöörit ylleen sekä kesäisen drinksun kouraan. 

Erilaisia lattari- ja hula-vaikutteisia koreografioita sisältäneen shown' lisäksi Hanna, Jansku, Outi ja Silja hoitivat myös promootiopuolen tapahtumassa vastaanottamalla vieraita. Erittäin tyytyväinen asiakkaamme buukkasi saman tien jo seuraavan keikan tulevalle kesälle, joten kaislahameet yhdistettynä kovaan työmotivaatioon tekivät tehtävänsä!

dejavu-lnvik-promoters.png

Långvikin konferenssikeskus loi mainiot puitteet yritystapahtumalle. 

Olemme alkukesästä tehneet tiivistä yhteistyötä Feel Vegas -peliklubin kanssa. Veikkauksen nimen alla toimiva peliviihdemaailma laajentaa jatkuvasti verkostoaan, ja 24.5. Feel Vegas avautui Helsingin sydämeen Kaivopihalle. Promoottorimme olivat paikalla kahteen otteeseen kyseisellä viikolla varmistamassa kaikkien viihtymisen ja houkuttelemassa uusia asiakkaita tutustumaan tarjontaan.

Tällä viikolla Déjà-Vu Promotersit olivat ilostuttamassa väkeä Feel Vegas Itiksessä perjantaina 2.6!

dejavu-feelVegas.png

Freshit promoottorimme ottavat jokaisen vieraan vastaan hymyn kera :*

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT