Hehkua kevääseen

Julkaistu 26.02.2016 10:45
Déjà-Vun tytöt tutustuivat viime maanantaina mielenkiintoisiin kauneushoitoihin, jotka menevät perinteisiä kasvohoitoja pidemmälle. Vastoin monia uskomuksia, kauneuskirurgia-alalla toimivat yritykset tarjoavat myös pienempiä hoitoja, joilla saa hehkua ja ryhtiä kasvoille ilman kirurgin veistä. Monipuolisen tietopaketin pienoperaatioista meille tarjosi laadukkuudestaan tunnettu Diamond Clinic. Infoillassamme esiteltiin muun muassa mielenkiintoiselta kuulostava mesoterapia sekä kerrottiin erilaisista kuorinnoista. Ajankohta infoillalle oli mitä parhain, sillä kauneushoidot kannattaa ajoittaa talveen, jolloin iho on kuivimmillaan. Maaliskuu on vielä hyvää aikaa varmistaa se, että kevääseen tultaessa ihossa on uutta hehkua!

Diamond Clinic on Helsingissä sekä Tampereella toimiva suomalainen kauneusalan yritys, joka tarjoaa kauneuskirurgiaa ja pientoimenpiteitä. Yrityksen valttikorttina on ammattitaitoinen henkilökunta, joka takaa toivotun lopputuloksen lisäksi tukea myös jälkihoidossa ja keskittyy juuri asiakkaalle sopivaan ratkaisuun. Koska tanssijamme ovat tarkkoja niin ulkonäöstään kuin siitä, mihin haluamme yhdistää nimemme, Diamond Clinic oli selkeä valinta luotettavuutensa ja maineensa vuoksi. Koska monikaan tanssijoistamme ei ollut aiemmin tutustunut kyseisiin hoitoihin, lähdimme infoiltaan avoimin mielin, mutta tietyllä kriittisyydellä varustettuna. Diamond Clinicin Anette vastasi kuitenkin hyvin avoimesti ja rehellisesti kaikkiin kysymyksiimme, ja sai ennakkoluulomme hälvenemään.

dejavu_diamond2.pngDiamond Clinicin palveluja esitteli sairaanhoitaja Anette Ekholm, joka vastaa yrityksen pientoimenpiteistä. Anette vinkkaa, että valitsemasi hoitajan koulutus ja tausta kannattaa tarkistaa - näin voit luottaa siihen, että saat laadukasta hoitoa ja oikeat jälkihoito-ohjeet!

Eniten Deja-tyttöjä kiinnosti ehdottomasti mesoterapia, jota Diamond Clinicin Helsingin toimipiste tarjoaa. Mesoterapia tuo iholle hehkua ja elinvoimaa, ja Diamond Clinic tarjoaa erilaisia mesoterapiahoitoja eri tarpeisiin. Yhteistä kaikille mesoterapiahoidoille on se, että vaikuttavat aineet viedään suoraan ihon pinnan alle. Hoidoissa käytettävät aineet yhdistävät muun muassa hyaluronihappoa sekä erilaisia vitamiineja. Hoito otetaan neljän hoidon sarjoissa, jotka kannattaa suorittaa noin kahden viikon välein. Vielä on siis hyvää aikaa valmistella iho hehkuvaksi kesää varten! Toki keskustelussa olivat myös botox ja erilaiset huuliin tehtävät toimenpiteet. Tärkein tekijä näissä hoidoissa on se, että ne tehdään juuri asiakkaalle sopivilla määrillä ja oikeilla tuotteilla.

dejavu_diamond1.pngDiamond Clinicin tilat sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa Vironkadulla. Maanantai-iltana infoillassamme paikalla olivat muun muassa Eve, Hanna ja Veronika.

Seuraavassa blogikirjoituksessa liikutaan edelleen hyvinvointiteemoissa, sillä tanssijamme pääsevät testaamaan perjantaina 26.2. SATS ELIXIAlla Barre-tuntia. Barre on ollut muun muassa Yhdysvalloissa viime aikojen kuumin liikuntatrendi, joten pakkohan meidän on päästä testaamaan, mistä kaikki kuhina on lähtöisin!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT