Helsingistä Havaijille

Julkaistu 22.06.2016 21:01
Déjà-Vun legendaarisia kesäpäiviä juhlittiin menneenä viikonloppuna sateisessa Helsingissä. Kurja sää ei pystynyt latistamaan tunnelmaa, kun saimme kerättyä lähes jokaisen ryhmästämme saman katon alle! Päivämme alkoi Lavli Living Roomista, joka on yksi tuoreimmista yhteistyökumppaneistamme. Olemme kuitenkin saaneet jo paljon aikaan yhdessä; muun muassa nyt Voicella pyörivässä juttusarjassa voit nähdä upeita Lorna Jane -treenivaatteita, joita saat Suomessa vain Lavlilta! Lavlin upea Asta oli järjestänyt Deja-tytöille trooppista ohjelmaa, sillä pääsimme tutustumaan hula-tanssin saloihin. Ei ollut niin helppoa kuin luulisi!

Hula-tuntimme ohjaajana toimi Helsingin Havaijikeskuksen Dagmara, joka on vannoutunut opettamaan hula-tanssia sen perinteisin tavoin. Esimerkiksi elokuvissa nähtävä nopea hula-tanssi on muunnelma havaijilaisten perinteisestä tanssista. Dagmaralle oli ensisijaisen tärkeää, että ymmärrämme, mistä tanssi on lähtöisin ja mikä tarina tanssin taustalla on. Me saimme opetella tanssin, joka kertoi miehen rakkaudesta vaimoaan kohtaan. Vaikka tanssijoina monenlaiset tanssityylit ovat meille tuttuja, tämä oli ehdottomasti jotain aivan erilaista! Oli mahtavaa päästä tutustumaan täysin erilaiseen tanssityyliin, jossa tärkeässä roolissa on tunteen välittyminen tanssin kautta.

dejavu_kesapaivat01.png

Kesäpäivien avajaisohjelma oli kesäinen hula-tunti, jonka ohjaajana toimi Dagmara kaislahameessa. Kuvassa myös Lavli Living Roomin Asta vasemmassa alakulmassa!

Suuri kiitos Havaijikeskuksen Dagmaralle sekä Lavli Living Roomille tämän ihanan ohjelman järjestämisestä!

Hula-tuntimme jälkeen meidän oli totta kai pakko shoppailla uusia treenivaatteita Lavli Living Roomin Lorna Jane –shopista. Ihanan värikkäät ja laadukkaat treenivaatteet ovat vakiinnuttaneet asemansa Deja-tyttöjen lemppareina!

dejavu_kesapaivat02.png

Hula-tanssi vaati kovaa keskittymistä sekä tanssijoilta että promotiimin jäseniltä!

Kesäpäivien ohjelmaamme kuului lisäksi hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja kauan kaivattua kuulumisten vaihtoa. Esiintymisen pääsi tekemään myös viime vuoden pikkujouluistamme tuttu Mösjöö Chenet El Tiempo, tällä kertaa uusien ystäviensä kanssa. Tämän hulluttelun saatoit ehkä bongata snäpistämme! Ilta jatkui edelleen eksoottisissa merkeissä, kun jatkopaikassamme Apollossa juhlittiin Helsinki Samba Carneval –tunnelmissa! Tanssit hoitivat tällä kertaa jotkut aivan muut kuin me, kun upeat tanssijat ottivat Apollo Live Clubin lavan haltuun. 

dejavu_kesapaivat03.png

Promotiimin myötä yhä kasvanut ryhmämme hädin tuskin mahtui yhteen kuvaan. Kiitos kaikille ihanasta illasta!

Déjà-Vu toivottaa jokaiselle railakasta juhannusta – muistakaa tanssia sydämenne kyllyydestä, nauttia hyvästä seurasta ja Suomen kauniista kesästä! Tsau!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT