Here comes the party!

Julkaistu 12.05.2017 16:02
Kesä hiipii hiljalleen Suomeen ja samaa vauhtia saapuu myös sen kohokohta; ihanat kesähäät. Vaikka Dejoilla onkin plakkarissa jo monta hääesiintymistä, tämä blogipostaus ei käsittele niitä. Tällä kertaa käymme häitä edeltävän juhlinnan kimppuun, nimittäin polttareihin! Tsekkaa, miten Suomen kuumin tanssiryhmä viettää polttareita ja miten voit itse saada vastaavat. 

Déjà-Vun tytöt näkyvät ja kuuluvat, joten kun järjestämme polttareita, niiden on oltava menevät ja näyttävät - unohtamatta persoonallista tatsia. Vuosien varrella polttareissamme on nähty futiskurssia, lentotunnelia, sisäsurffausta ja yllätysesiintymisiä valtakunnallisissa tapahtumissa. Mielekkään tekemisen lisäksi puitteiden sekä kuljetusten on oltava kunnossa.

dejavu-polttarit-surffaus.png

Viimeisimpänä olemme viettäneet Dejoista Janniinan polttareita. Tuleva rouva pääsi heti aluksi testaamaan, miltä tuntuu lentää ja sen jälkeen kokeilemaan sisäsurffausta.

dejavu-polttarit-meikkaus.png

Polttarisankarin tulee saada nauttia vain olemisesta, joten meikkaajan ja kampaajan palveluista on kiva apu ja ne ovat osa hemmottelua.

Ryhmämme johdossa toimiva Hanna on virallinen polttarivastaavamme, ja hänellä pysyvät hanskassa monimutkaisemmatkin polttarisuunnitelmat. Polttarit saattavat aiheuttaa kaveriporukassa jopa erimielisyyttä, joten varteenotettava vaihtoehto on ottaa avuksi järjestelyihin ammattilainen. Näin itse juhlakalun lisäksi polttariporukka voi keskittyä hauskanpitoon stressaamisen sijasta.

Déjà-Vulla on vuosien kokemus tapahtumajärjestelyistä sekä laaja yhteistyöverkosto, jonka kautta onnistuvat monipuoliset ohjelmat. Viettääkö teidän porukkanne yksi-, kaksi vai jopa kolmepäivisiä polttareita?

dejavu-polttarit-teema.png

dejavu-polttarit-teema2.png

Ikimuistoisuutta polttareihin lisää hyvin mietetty ja toteutettu teema. Vaikka jokainen pääsee toteuttamaan itseään teema-asun kautta, on polttarisankarille kiva keksiä jotain muuta kuin nauha tai borat-uikkari (vink vink miehille).

dejavu-polttarit-porukka.png

Porukka tekee polttarit!

Muista myös tanssiryhmämme esiintymiset niin naisten, miesten kuin sekapolttareihinkin. Yllätysohjelmanumero kruunaa illan, ja kustannuksena esiintyminen ei ole suuri sen jakautuessa suuremmalle porukalle. Jos ohjelmassa on polttarit tulevana kesänä, ei ole liian myöhäistä järjestää ikimuistoista ohjelmaa - yhteystietomme löydät täältä

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT