I do, I do!

Julkaistu 13.10.2016 18:56
Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Déjà-Vun tanssijoita nähtiin hieman erilaisella keikalla. Monitaiturimme muuntautuivat hääpukumalleiksi Love Me Do  –messuille ja ottivat haltuun Kaapelitehtaan catwalkin viimeisimmässä morsiusmuodissa. Tanssijamme pääsivät esittelemään Vuoden hääpukusuunnittelija-kilpailuun osallistuneen, äärettömän taitavan ompelijan ja pukusuunnittelija Julia Dunajevan upeaakin upeampia luomuksia. Lue lisää Dejojen kuulumisista messuilta!

The Häätapahtuma Love Me Do järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla 1.10. Suomen suurimmiksi häämessuiksi kutsuttu tapahtuma keräsi tulevan talven ja kesän morsiamet sekä sulhaset tutustumaan häätrendeihin ja viimeisimpiin villityksiin – ja suurena osana häähulinoita on totta kai täydellinen hääpuku. Déjà-Vusta Julia Dunajevan huikeita hääpukuja pääsivät esittelemään Hanna, Janniina ja Veronika – catwalkien konkarit monen vuoden kokemuksella varustettuna. Vuonna 2007 perustetun LadyDress Oy:n puitteissa Julia Dunajeva on sekä suunnitellut että ommellut lukuisia hääpukuja ja valmistanut asuja Linnan juhliin.

dejavu_lovemedo_03.jpgHanna, Veronika ja Janniina hehkuivat Julia Dunajevan hääpukuluomuksissa.

Hanna, Janniina ja Veronika kantoivat kolmea erilaista hääpukua, jotka oli valmistettu tasan tarkkaan heidän mittojensa mukaan. Heidän yllään nähtiin kolmea erilaista tyyliä; Veronikan puku oli hyvin klassinen, kun taas Hannan puvussa oli paljon moderneja elementtejä kuten ihonmyötäinen helma ja paljettikirjailuja. Janniina – joka oli myös etukäteen kilpailua varten otetuissa mallikuvissa – sai kunnian kantaa pukua, jossa oli upea jäisen vaikutelman antava helma sekä hartioilla strassikirjailua. Koska puvut oli valmistettu suoraan tytöillemme, syksy piti sisällään paljon sovituksia, joista viimeiset olivat vain muutamaa päivää ennen h-hetkeä.

dejavu_lovemedo_01.jpgViimeiset silaukset bäkkärillä. Hannan puvussa oli upea paljettikirjailtu yläosa, kun taas Janniinan puvussa esille pääsi upea helma.

Messupäivänä Deja-tytöt pääsivät hemmotteluun maskeeraaja-kampaaja Natalia Dudnevan käsittelyssä. Olemme tottuneita laittamaan itse niin meikkimme kuin hiuksemmekin kuntoon keikoille, joten tämän vastuun antaminen jollekin toiselle oli virkistävää vaihtelua. Lopputulos olikin täydellinen ja tarjosi uusia ideoita siihen, miten itseään voisi ehostaa myöhemminkin. Kannattaa joskus käydä hakemassa ulkopuolista näkemystä siihen, mikä itselle sopii – Déjà-Vu suosittelee!

dejavu_lovemedo.jpg

Koko tiimi kasassa! Kiitokset kaikille!

dejavu_lovemedo_02.jpg

Janniina osallistui myös kuvauksiin, joissa esiteltiin yksi puvuista etukäteen tuomaristolle. Tuomiokirkon portailla otetuissa kuvissa puku pääsi oikeuksiinsa! Kuvan on ottanut hää- ja perhevalokuvaaja Milla Sini.

Se on varmaa, että tulevaisuudessa Déjà-tyttöjen päällä tullaan näkemään myös Julian tekemät tanssiasut. Äärettömän taitava Julia on avannut oman liiketilansa Helsingin keskustaan, joten tulevan vuoden morsiamet – täältä saatte juuri itsellenne sopivan puvun!

 


 

Kiitokset Deja-tytöiltä lähtevät seuraaville Love Me Do -messujen tiimiläisille:


Julia Dunajeva - LadyDress Oy

Aurorankatu 17, 00100 Helsinki
juliadunajeva.com


Pukuompelija Irina - Unelmapuvut mittatilauksesta

Facebook-sivut


Viktoria El Morabit - Korusuunnittelija

Facebook-sivut

Tuotteita ostettavissa verkkokaupassa: www.idepre.com
Instagram: @ayur_efulkin


Milla Sini - Hää- ja perhevalokuvaaja

Facebook-sivut
millasini.wixsite.com/millasini

Instagram:  @millasini_photographer


Svetlana Pärkinen - TianDe-tuotteiden virallinen edustaja Suomessa

Facebook-sivut
www.tiande.eu/

www.tiande.fi

TianDe kauppa avataan lokakuun lopussa osoitteessa Aurorankatu 17, 00100 Helsinki. 


Natalia Rudneva - All in one HR OY, meikkaaja ja kampaaja

Facebook-sivut
Instagram: @rudneva.muah


 

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT