I Love Leader

Julkaistu 24.10.2015 10:15
Edellisessä blogipostauksessamme kerroimme kuulumiset Nordic Fitness Expo –messuilta, joilla olimme edustamassa Leaderin tuotteita. Messuhommat jatkuivat myös menneenä viikonloppuna, kun pääsimme jatkamaan maistatuksia I Love Me –messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kymmenet tuhannet hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneet kerääntyivät Messukeskuksen käytäville, ja myös meidän osastollamme riitti kuhinaa kaikkien kolmen päivän ajan. Oli kunnia olla jälleen edustamassa Leaderia – kiitos!

Esittelimme myös näillä messuilla kolmea Leaderin tuotetta; Protein So Lo-Carb –patukoita, raakapatukka Bare Bareja sekä uutuustuotetta SoftBareja. Oli ihanaa huomata, miten kiinnostuneita messukävijät olivat tuotteista, ja etenkin kotimaisuus on iso plussa! Monen tunnin patukoiden pilkkomisen jälkeen kädet alkoivat olla melko hellinä, mutta hyvä fiilis koko messuosastolla auttoi läpi viikonlopusta. Otetaan kertaus viikonlopusta kuvien muodossa!

dejavu_leader_01.png

Veronika ja Emmi pitivät huolen maistatuksista perjantaina, ja mukana koko viikonlopun oli myös tehopakkaus Satu Tuomisto.

dejavu_leader_02.png

Leaderin pisteellä kävi kova kuhina läpi messujen. Sulkemisajan jälkeen ehti onneksi myös hassutella!

dejavu_leader_03.png

Messut paketissa sunnuntai-iltana. Viimeiset patukat laitettiin matkaan naurettavan halvalla – näille messuille myös ensi vuonna!

Viikonloppuun mahtui myös muunlaista keikkailua, sillä tanssijamme Hanna ja Outi olivat perjantaina Sellon O’Learys-ravintolassa viihdyttämässä asiakkaita avajaisten kunniaksi. Ravintolan yhteyteen avautui myös uusi Feel Vegas Club, joka yhdistää modernin ja kaupunkilaisen tavan juhlia, viihtyä ja pelata rahapelejä yhdessä. O’Learys-ravintolassa jatketaan taas 5.11., kun lauteille nousee Déjà-Vun tanssijoiden lisäksi Roope Salminen & Koirat-yhtye! Kyseessä on muuten torstai, mutta Sellossa saadaan silti varmasti aikaan huikeat bileet!

dejavu_feelvegas.png

Feel Vegas Club juhli avajaisiaan niin Espoon Sellossa kuin Jyväskylässä – Espoossa viihdyttämässä olivat Hanna ja Outi, Jyväskylässä Minna sekä Ida.

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT