Joanna's Beauty: kadehdittavat kynnet - säkenöivät silmät

Julkaistu 13.05.2016 20:17
Kaakkois-Suomea hemmotellaan! Déjà-Vun upea yhteistyökumppani Joanna’s Beauty avasi uudet liiketilat Kuusankoskelle 4.5. Saman katon alta löytyvät palvelut geelikynsistä ripsenpidennyksiin, suihkurusketuksiin ja yhä kasvavaan hoitojen kirjoon!

Joanna's Beautyn taustalla on Déjà-Vun oma Jonna, monet langat hallussaan pitävä monitoiminainen, ja mukaan ovat lähteneet myös tanssijamme Janina sekä Riina. Tämä kolmikko on pitkäjänteisellä ja tavoitteellisella työllään kasvattanut laajan asiakaskunnan, joka palaa kerta toisensa jälkeen saamaan parasta palvelua. Lue lisää, mitä kaikkea Joanna's Beauty tarjoaa!

Déjà-Vun pitkäaikaisimpiin yhteistyökumppaneihin lukeutuva Joanna's Beauty juhli liiketilansa avajaisia 4.5. Kuusankoskella. Aiemmin palvelut on toteutettu Jonnan, Janinan ja Riinan omissa tiloissa, mutta kaikkien kolmen osaajan kerääminen yhteen mahdollistaa yhä monipuolisemman palvelun ja joustavuuden ajoissa. Vuosien aikana kerrytetty kokemus sekä laaja koulutustausta takaavat, että jokainen asiakas saa toiveidensa mukaiset kynnet, ripset tai vaikkapa suihkurusketuksen. 

joannas_dejavu01.png

Ehdit vielä hankkimaan upeat kesäkynnet Joanna’s Beautylta! Tsekkaa kirjoituksen lopussa olevat erikoistarjoukset. 

Joanna's Beautyn erottaa muista kauneusalan yrityksestä laatu, turvallisuus sekä asiakkaan omien toiveiden huomioiminen. Käyttöön valitut tuotemerkit ovat alansa huippuja, ja kaikki tuotteet testataan aina ennen niiden käyttöönottoa. Käytössä ovat muun muassa Mosaicin tuotesarja geelikynsille, LashLoversin ripsenpidennykset sekä Hi Brow -kulmastailaus ja Brow Perfect -kulmatuuhennokset. Vastikään valikoimiin tullut suihkurusketus toteutetaan laadukkailla Moroccan Tan-tuotteilla, ja rusketuksen kestoa voi pidentää liikkeestä löytyvillä kotihoitotuotteilla. 

Joanna's Beauty laajentaa jatkuvasti palveluitaan, ja seuraavana valikoimaan ovat tulossa jalkahoidot, ja kesäkuun puolella myös sokerointi. 

joannas_dejavu02.png

Joanna’s Beauty toteuttaa huolella hoitojensa lisäksi myös markkinointinsa, ja tieto avajaisista keräsi päivän aikana lähemmäs 80 kiinnostunutta kävijää.

joannas_dejavu03.png

Tiloissa voidaan samaan aikaan toteuttaa useita eri hoitoja, ja samalla kertaa kuntoon voit hoidattaa ripset, kynnet, kulmat, rusketuksen ja jalat! 

Avajaisten kunniaksi Joanna’s Beauty tarjoaa toukokuun loppuun mennessä varatuista hoidoista upeat tarjoukset:

  • Ripsienpidennykset 65€
  • Rakennekynnet 75€
  • Kulmastailaus 32€
  • Suihkurusketus 25€ 

Mikäli näistä hoidoista ei löytynyt itselle sopivaa, Joanna's Beauty tarjoaa Déjà-Vun blogin lukijoille erikoistarjouksena toukokuun aikana varatuista hoidoista -15% alennuksen! Hoidon ajankohta on elokuun loppuun mennessä. Käytä varausta tehdessäsi koodia Dejavu.

joannas_dejavu05.png

Kesän must-have on ripsenpidennykset, jotka ovat helppohoitoisuudellaan erittäin koukuttavat!

 

Voit tutustua Joanna's Beautyn verkkosivuilla erilaisiin hoitoihin sekä tsekata galleriasta, millaiset kynnet haluaisit kesäksi! Upean liikkeen löydät osoitteesta Kyminkatu 2, 45700 Kuusankoski. Joanna's Beauty on myös hyvin aktiivinen Facebookissa sekä Instagramissa

joannas_dejavu04.png 

Kolmikko kaiken takana; Jonna, Janina sekä Riina. 

Vielä kerran onnea Jonna, Janina sekä Riina liikkeen avajaisten johdosta ja toivomme paljon menestystä tulevaisuudessa! 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT