Juhlahumua merkkipäivänä (Kuvapostaus!)

Julkaistu 01.08.2017 19:19
Déjà-Vu on paljon enemmän kuin työ tai harrastus - se on elämäntapa. Tämän vuoksi tanssiesityksiämme on nähty monissa ryhmämme jäsenten juhlissa - häissä, syntymäpäivissä, you name it! Yksi ryhmämme vanhoista konkareista, Tanja, halusi yllätysohjelman miehensä syntymäpäivälle ja otimme mielellämme keikan vastaan! Luvassa oli isot juhlat taikureineen ja bändeineen, sekä Déjà-Vun yllätysshow. Dejoista Evellä ja Sofialla oli tällä kertaa kunnia esiintyä syntymäpäivillä. 

dejavu-show-05.jpg

Juhlat pidettiin hienoissa mökkimaisemissa järven rannalla ja paikalle oli jopa rakennettu iso lava.

Dejat saapuivat paikalle iltayhdeksän maissa ja Tanja keräsi juhlaväkeä lavan edustalle. Tästä alkoi Dejojen ensimmäinen veto ja vastaanotto oli mitä loistavin! Syntymäpäiväsankari oli yllätetty suunnitelmien mukaisesti. 

dejavu-show-02.jpg

dejavu-show-03.jpg

dejavu-show-04.jpg

Ensimmäisen vedon jälkeen Dejat nauttivat hyvästä ruoasta ja seurasta. Heitä viihdytti myös taikuri, jonka taikatemput ovat edelleen tänä päivänä täysi mysteeri. Taikatemppujen jälkeen kello läheni yhtätoista, joten Dejat alkoivat valmistautua seuraavaan vetoonsa. Tämä show piti sisällään koreoita, joita Tanjakaan ei ollut vielä nähnyt, joten tytöt odottivat esiintymistä toden teolla. 

Savukone pärähti päälle ja Dejat saapuivat lavalle toistamiseen. Ihmiset olivat kerääntyneet lavan eteen ja tytöt antoivat kaikkensa huomioiden tietysti syntymäpäiväsankarin erityisellä tavalla. ;) 

dejavu-show-10.jpg

dejavu-show-01.jpg

dejavu-show-08.jpg

dejavu-show-09.jpg

dejavu-show-07.jpg

Show oli menestys! Juhlaväki kerääntyi lavalle tanssimaan ja lopuksi otimme vielä yhteiskuvia bändin ja muiden esiintyjien sekä tietysti syntymäpäiväsankarin kanssa. 

dejavu-show-06.jpg

Dejat kiittää ja kumartaa!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT