Kaiken takana on...

Julkaistu 12.08.2014 20:59
 Vaikka Dejat keikkailevat ahkerasti ja tästä riittäisi aihetta vaikka jokaiseen kirjoitukseen, haluamme kertoa blogissamme myös työstä kulissien takana. Keikat eivät ilmesty itsestään keikkakalenteriimme ja esiintymisissä työtä on myös paljon ennen lavalle hyppäämistä. Tällä kertaa esittelemme tarkemmin osuuskuntamme jäsenet – Hannan, Marikan, Anun, Outin, Janniinan, Annin, Jonnan ja Siljan – sekä heidän omat vastuualueensa!
 

hanna_esittely.jpg

Hanna 

Mikään ei kuvaa Hannaa paremmin kuin ”joka paikan höylä”, virallisemmin operatiivinen johtaja. Hanna on perillä kaikista tanssiryhmän kuvioista, ja hän koordinoi ja delegoi tehtäviä. Myös tytöt luottavat siihen, että Hanna tietää missä mennään. Saattaa kuulostaa rankalta osalta, mutta Hannaa ei voisi pakottaa yhtään pienempään rooliin ryhmässämme! Arkena Hanna menestyy leipätyössään myynnin parissa, ja myös keikkamyynnissämme Hannalla on tärkeä osa. Vastuistaan huolimatta ”Minski” osaa ottaa myös löysin rantein, ja ryhmän illanvietoissa bilekissa jaksaa pitää tunnelman katossa!

 


Marikamarika_esittely.jpg

Marikaa kuvaavat hyvin sanat järjestelmällinen, luotettava ja aikaansaava. Jos Marika sanoo tekevänsä jonkin asian, hän tasan tarkkaan tekee sen – ja tämän tietävät kaikki ryhmässä! Vankan alan kokemuksen omaava markkinointivastaavamme loihtii Déjà-Vun tekstimateriaalit, vastaa Facebook-sivumme päivityksestä ja hoitaa myyntiä kaiken muun ohella. Hänelle vaatimuksena on, että kaikki ryhmässämme hoidetaan ammattimaisesti ja tyylikkäästi, ja hän näyttää mallia myös muille tällä saralla. Keikoillamme Marika on usein yleisön lemmikki, sillä hän on nettisivujemme esittelytekstin mukaisesti ”iloa ja energiaa suloisessa pikku paketissa”!


anu_esittely.png

Anu 

AD Punavuoresta! Anu vastaa ryhmän visuaalisesta ilmeestä ja esimerkiksi nettisivumme ovat täysin Anun käsialaa. Melko taitava nainen, eikö? Keikoilla Anun vahvuutena on kadehdittavan hyvä kroppa ja heittäytyminen show’hun. Anu saattaa arkielämässä vaikuttaa hyvinkin rauhalliselta, mutta yllättää hypätessään lavalle. Kun hän ryhtyy johonkin hommaan, hän ryhtyy siihen sataprosenttisesti. Työlleen omistautuminen saa täysin uuden merkityksen Anun tapauksessa!

 


Outiouti_esittely.jpg

Outi on ryhmässä monessa mukana; hän vastaa asuistamme, on osa ”Kroppaprojektin”-johtoporrasta, päivittää Twitteriä sekä kirjoittaa blogia. Opiskelut ovat kuitenkin hetkeksi vieneet Outin rapakon toiselle puolelle Georgiaan, mutta onneksi tietyt asiat hoituvat myös etätyönä – kuten blogin kirjoittaminen. Tämä tyttö ei varsinaisesti koulutuksensa puolesta tipahda mihinkään ryhmän työtehtävistä, mutta hän ottaa vastaan homman kuin homman ja oppii tekemällä! Keikoilla vahvuutena ovat lavaesiintyminen ja hullunkuriset ilmeet. Usein kommenttina on, että Outi näyttää hyvin onnelliselta lavalla, mutta missä muualla olisikaan yhtä hyvä fiilis..


janniina_esittely.jpg

Janniina

Ryhmän fysioterapeutti vastaa odotettavasti treeneihin ja treenaamiseen liittyvistä asioista! Janniinan, eli ryhmän kesken Janskun, valtteja ovat rauhallinen luonne ja kyky ottaa jokainen huomioon. Tämän vuoksi Jansku onkin ryhmämme epävirallinen Tyhy-vastaava – jos keikkahommissa sattuu vastoinkäymisiä, Jansku jaksaa kuunnella! Janskun on myös helppo ottaa vastaan rooli kuin rooli ja työtehtävät ovat myös hänellä vaihdelleet laidasta laitaan. Hänen ehdoton leipälajinsa on kuitenkin tähän työhön sopivasti tanssi ja erityisesti tanssitekniikka. Janskua on helppo jäädä tuijottamaan lavalla hänen upean tanssityylinsä vuoksi!


Annianni_esittely2.jpg

Anni on ryhmän myyntitykki, joka voi myydä vaikka hiekkaa Saharaan. Onneksi meidän tuotteellamme on kuitenkin selkeämpi kysyntä, joten Annin työ ryhmän keikkamyynnistä vastaavana on tehty hieman helpommaksi. Vielä ei ole tullut vastaan kovin montaa hetkeä, jolloin tämä neiti jäisi sanattomaksi. Kun Anni ei ole myynnin parissa joko päivätyössään tai Dejojen hommissa, hänen aikansa kuluu hänen ihanan pienen tyttönsä kanssa. Keikoilla Anni saattaa olla rämäpäinen rääväsuu, mutta kotioloissa hän on äidillisyyden perikuva!

 

 


Jonnajonna2_esittely.jpg

Jonna pitää niin tarkasti huolen ryhmän talousasioista, ettei muiden tarvitsisi huolehtia niistä. Hän on aina perillä budjetista, maksuista ja palkoista. Ei siis ihme, että Jonna pyörittää myös omaa kauneudenhoitoalan yritystään, joka kasvattaa kokoajan asiakaskuntaansa. Myös tässä tärkeää on huolellisuus ja suunnitelmallisuus, jotka ovat Jonnalle ominaisia luonteenpiirteitä. Keikoilla Jonnan voi luottaa pitävän ohjakset hallussaan, eikä hän epäröi kertoa sitä myös muille. 

 

 


silja_esittely.jpg

Silja

Silja on ryhmän uusimpia vahvistuksia, mutta jo alkumetreillä hän varmisti paikkansa ryhmässämme – ja samalla myös osuuskunnassa. Ilman Siljaa emme varmasti olisi edes tienneet mahdollisuudesta perustaa osuuskunta tanssiryhmän kaltaiselle yritykselle. Jos jokin askarruttaa talousasioissa, Silja tietää varmasti vastauksen! Vastuullisessa asemassa myös päivätyössään oleva Silja auttaa tyttöjä kaikissa kysymyksissä ja tilinpäätöksiä tehdessä hänen puhelimensa ei varmasti lopeta pirisemistä. Tämä punapää ei varmasti jää myöskään keikoilla huomaamatta, sillä hänen tanssitaitonsa ovat vailla vertaa!

 


Osuuskuntamme kahdeksan jäsentä pyrkivät huolehtimaan ryhmän jokapäiväisestä toiminnasta, markkinoinnista sekä myynnistä. Uskomme, että olemme onnistuneet tässä – ehkä jopa yli odotusten! Vaikka tässä esittelimme vain kahdeksan ryhmämme jäsentä, myös muilla tytöillä on korvaamaton rooli ryhmässä, ja tätä ei sovi unohtaa. Osuuskuntamme puolesta kiitämme myös siis Emmiä, Karkkia, Tanjaa, Eveä, Veronikaa, Minnaa, Meijua ja Janinaa! Ilman jokaisen panosta emme olisi tässä!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT