Keikkavuosi purkkiin

Julkaistu 18.12.2015 13:01
Oikean Dejan luonteeseen kuuluu periksiantamaton työmoraali ja loputon energia keikkailuun. Tänäkin vuonna olemme saaneet keikkailla riittämiin niin maalla kuin merellä. Ajoittain myös tanssijoillakin akut alkavat tyhjentyä, ja tämän vuoksi joulun ja uudenvuoden aikamme on keikkojen osalta rauhoitettu. Vuoden viimeiset keikat keikkailtiin NRJ Extravadance –risteilyllä 11.12. sekä seuraavana päivänä pikkujoulujen merkeissä Kouvolassa. Muistaakohan pukki erityisen ahkeria tanssijoita lahjoilla vai risuilla?

Vuoden viimeisellä NRJ Extravadance –risteilyllä 11.12. trancekansaa suorastaan hemmoteltiin, kun näyttävän paluun tehnyt legendaarinen Hallmark-klubi isännöi iltaa Starlight Palacen puolella. Viimeisen risteilyn paikka oli tällä kertaa varattu Turkuun, ja risteilyllä oli selkeästi havaittavissa haikea fiilis, kun seuraavaa NRJ Extravadancea ei ole vielä isketty kalenteriin. Paikalle olikin saapunut sadoittain innokkaita klubbaajia, jotka jaksoivat pitää tunnelman katossa koko illan ajan. 

dejavu_nrj02.jpgKokovalkoinen ensemble loisti lavalta, mutta oli myös pikkujoulukauteen sopiva. Upeat korumme ovat Glitteristä!

Tanssijan näkökulmasta risteily oli täydellinen: mukaansatempaavaa musiikkia, ihania ihmisiä ja villiä veivaamista. Pääsimme myös ulkoiluttamaan uusia esiintymisasujamme, jotka keräsivätkin kiitettävästi huomiota. Koska haluamme hyödyntää tanssiryhmän sisällä olevia taitoja, ovat nämä upeat asut tällä kertaa Minnan sekä Outin käsialaa.

Lämmin kiitos jälleen NRJ:lle, että saimme olla mukana!

dejavu_nrj01.jpg

Blondit lavalla – Emmi ja Viivi houkuttelivat tanssilattialle myös jäykemmät trancediggarit. 

Viikonlopun toisesta, hieman pienimuotoisemmasta keikasta vastasivat Kouvolan päädyssä Janina ja Outi. Vetäisimme yksityistilaisuudessa pienen show’n, jotta yleisö saatiin lämmiteltyä loppuiltaa varten. Illan kohokohta oli kuitenkin lahjojen jakaminen eritoten pienimmille pikkujoulujen osanottajille. Lasten hymyt sulattivat sydämen välittömästi, ja ainakin allekirjoittaneella joulufiilis kasvoi hetki hetkeltä. 

dejavu_tontut.png

Tyttömme joutuvat odottelemaan omia lahjojaan vielä muutamia päiviä, mutta joulufiilistä päästiin jakamaan jo etukäteen Kouvolassa! 

Vaikka keikkakalenterimme on tyhjennetty parin viikon ajalta, tämä ei suinkaan tarkoita, että tämän koneen rattaat olisivat pysähtyneet täysin. Kulisseissa olemme valmistelleet Miss Helsinki-kisan show-osuuttamme, ja Snapchatin puolella meitä seuraavat ovatkin nähneet tästä jo pieniä palasia. Palaamme aiheeseen tulevissa postauksissamme, joten pysy kuulolla! Nyt kuitenkin haluamme toivottaa kaikille erittäin rauhallista ja lämpöistä joulunaikaa!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT