Kesä… ei vaan Deja-kuntoon 2016!

Julkaistu 08.02.2016 22:35
InBody-mittauksia, kuntotestejä, ruokaohjeita ja motivointia – näistä elementeistä oli tehty viimeisin hyvinvointipäivämme, joka järjestettiin Kouvolassa 7.2. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä konseptimme on vakiinnuttanut itsensä kalentereihimme, ja pyrimme tapaamaan pelkästään siihen keskittyen joka kolmas kuukausi. Ryhmän osaamisen lisäksi yhteistyökumppanimme tukevat tätä osa-aluetta; parhaat treenitilat Déjà-Vulle tarjoavat SATS ELIXIA Helsingissä sekä Kuntokeskus Ykkönen Kouvolassa, ja parhaat urheiluravinteet löytyvät tottakai Leaderilta. Tulevana keväänä haastamme itsemme ja toisemme, lue lisää!

Déjà-Vun hyvinvointipäivillä tarkoituksenamme on jakaa tietoa ryhmän kesken ja motivoida pitämään huolta niin kehosta kuin mielestäkin. Ulkonäköpaineet alallamme ovat arkipäivää, joten omasta kehosta huolehtiminen on välttämätöntä. Hyvinvointipäivillemme olemme saaneet vierailemaan myös oman alansa tähtiä, kuten Janni Hussin sekä Aaro Helanderin. Viime keväästä lähtien olemme myös seuranneet tarkemmin esimerkiksi kehonkoostumusmittausten tuloksia, ja nyt myös kuntotestejä. Kaikesta tästä on kiittäminen HR-vastaavaamme Janniinaa, joka on organisoinut tapahtumat!

hyvinvointi_dejavu_02.pngHyvinvointipäivät sisältävät myös treeniosioita, jotka vaihtelevat PLYO-tyyppisistä treeneistä kehonpainoharjoitteluun. Mitä seuraavaksi?

Vierailevien tähtien sijasta valokeilassa oli tanssijamme Meiju, joka oli treenannut itsensä järjettömän hyvään kuntoon tammikuista Miss Helsinki-finaalia varten. Ensisijainen tavoitteemme on aina valjastaa ryhmän sisällä oleva tietotaito käyttöön, joten Meiju antoi meille katsauksen terveelliseen syömiseen ja treenaamiseen. Kaiken takana on ajatus siitä, että keho voi parhaiten, kun sille antaa puhdasta ruokaa. Uudet ruokaohjeet ja –vinkit otettiin mielenkiinnolla vastaan, ja omaan FB-ryhmäämme alkoikin putkahdella illan myötä meal prep-kuvia.

hyvinvointi_dejavu_01.png

Meiju ja Meijun keittiö. Treeniäkin tärkeämpi osa-alue on terveellinen ja puhdas ruoka, joka antaa keholle kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Tämän kertaisessa hyvinvointipäivässämme julistimme ryhmämme kesken leikkimielisen haasteen -  Deja-kuntoon 2016 - jonka etenemisestä voit lukea seuraavista blogipostauksistamme. Deja-kunto merkitsee paljon enemmän kuin esimerkiksi perinteinen kesäkunto. Se merkitsee vahvan ja solakan kehon lisäksi myös henkistä voimaa. Haasteessa Dejat jakautuivat kolmeen ryhmään, jotka tulevat mittelemään toisiaan vastaan erilaisissa kategorioissa. Jokainen ryhmä on saanut oman vetäjänsä; Janniinan, Outin tai Meijun. Seuraavien kuukausien aikana tullaan varmasti vuodattamaan paljon hikeä, mutta toivottavasti ei kyyneleitä!

hyvinvointi_dejavu_03.png

Kuntotestit sisälsivät muun muassa aikaa vasten tehtyjä kyykkyjä, punnerruksia ja viivajuoksua. Tämän jälkeen kaikki raajat olivat täysin hapoilla!

Déjà-Vu jatkaa kevättä kohden keikkaillen; seuraavaksi promoottorimme voi nähdä Helsingin Casinolla perjantaina 12.2. paljon puhutuissa Playboy-bileissä. Tule sinäkin paikan päälle, tilaisuus on avoin kaikille ilman sisäänpääsymaksua!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT