Kesäkuu pakettiin, osa 1.

Julkaistu 01.07.2015 16:25
Déjà-Vu sai viime viikonloppuna keikkamatkalleen mukaan uusia vahvistuksia, kun ensimmäistä kertaa keikkaporukkaamme mahtui myös miesedustusta. Imatralla vietettiin viikonloppu ysäritunnelmissa, kun parin vuosikymmenen takaiset hittiartistit nousivat lavalle Imatra Music Go 90’s – tapahtumassa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt festarit keräsivät kiitettävän yleisön, ja se taisi yllättää jopa järjestäjän positiivisesti. Promootiotiimimme työskenteli VIP-teltassa, joka oli loppuunmyyty!  

Imatralla 26.–27.6. järjestetty tapahtuma ylitti kävijätavoitteensa yli puolella, sillä paikalle saapui huippuartistien ja hyvien säiden houkuttelemana noin 5000 ihmistä. Artistikattaukseen mahtui muun muassa sellaisia nimiä kuin Waldo's People, Basic Element sekä Movetron. Dejat Veronika ja Riina keräsivät varmasti yhden kesän suurimmista yleisöistä tanssikeikoillemme, kun he esiintyivät näiden artistien välillä. Oletko tsekannut huikean videon Facebook-sivuiltamme, jonka avulla viikonlopun fiilikseen pääsee hyvin mukaan? Tilaisuus täytyi totta kai käyttää hyväksi myös selfien ottamisessa - täytyyhän jokaisella artistilla lavaselfie olla!

dejavu_90_1.jpg

Feeku, Vertsu, Riina ja Stefan perjantai-iltana Imatralla. Populaa riitti!

Näillä festareilla ikärajaksi oli määrätty 18 vuotta, sillä anniskelualuetta haluttiin jatkaa koko alueelle. Tavoitteena oli luoda rento tunnelma ja antaa juhlakansalle mahdollisuus nauttia tapahtumasta nurmikolla pötkötellen. Monilla festareilla ongelmana on ollut, että anniskelualueelta on huono näkyvyys lavalle ja joskus omat suosikkiartistinsa voi missata muualla oleskelun vuoksi. Tästä ratkaisusta tuli etenkin kiitosta koko yleisön puolesta ja se lisäsi viihtyvyyttä entisestään. 

Imatra Music Go 90’s näkyy myös somessa; tsekkaa heidän YouTube-kanavansa sekä Facebook-sivunsa! Toivottavasti ensi vuonna Imatralla biletetään jälleen ysärimeiningeissä, sillä se ei mene koskaan muodista! Jokaiselle vuosikymmenelle löytyy omat faninsa, mutta Dejojen riveissä on ainakin useampi 90-luvulle liputtaja. 

dejavu_90_2.png

Astetta isommat lavat valloitettu! Riina on yksi tuoreimmista vahvistuksistamme, mutta tämä ei näy hänen lavaesiintymisessään.

Seuraavassa blogipostauksessamme kerromme muista viikonlopun keikoistamme - kyseessä oli kunnon superviikonloppu! Vaihtelua löytyi myös keikkakuvioista, joten palaa seuraamme taas ensi viikolla! 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT