Kevätkuntoilua Kouvolassa

Julkaistu 29.04.2016 20:01
Kevät on jo hiipinyt kulmille ja saa vireystilan ihanasti kasvamaan. Dejoilla on ollut käynnissä koko alkuvuoden Deja kuntoon 2016–projekti, joka on omalta osaltaan ajanut tyttöjä yhä enemmän kuluttamaan kuntosalikenkiään. Kouvolassa yhteistyökumppanimme Kuntokeskus Ykkönen tarjoaa mahtavat puitteet kunnolliselle ja turvalliselle treenaamiselle. Seuraavassa postauksessa kuulemme hieman Karkin ajatuksia Ykkösestä.

”Ensimmäisen kerran kävin Ykkösen salilla jo kymmenen vuotta sitten. Se taisi olla aika lailla ensi kosketukseni kuntosalielämään ja lihaskuntoharjoitteluun. Aluksi ammattitaitoinen ohjaaja opasti ja tutustutti saliin ja sen laitteisiin, ja antoipa vielä suuntaa-antavan treeniohjelma-ehdotuksenkin. Sen jälkeen tuttuun, turvalliseen ja viihtyisään saliin on aina ollut helppo palata, joten treenaamiseni Ykkösellä on myös jatkunut. 

dejavu_ykkonen01.png

Ykkösellä on myös hyvin peilejä, välillä voi napata saliselfien!

Ykkönen seuraa hyvin aikaansa, ja vaikka ikää keskuksella onkin jo yli 20 vuotta, on se säilyttänyt asemansa yhtenä Kouvolan suosituimpana kuntosalina. Laitteita huolletaan jatkuvasti ja uusia vekottimia hankitaan tasaisin väliajoin. Naisten oma sali alakerrassa taas luo kivaa väljyyttä, kun kaikkien ei tarvitse ahertaa samassa tilassa. Oman haasteensa luo toki alakertaan vievät rappuset, joiden kipuaminen jalkapäivän jälkeen vie yllättävän kauan… Toki naiset ovat tervetulleita treenaamaan myös sekasalin puolelle, ja toisinaan löydän sieltä itsenikin. 

dejavu_ykkonen03.png

Joillekin Ykkösen lookki saattaa olla ”old school”, mutta se onkin yksi salin parhaita puolia. Parhaat laitteet kestävät aikaa ja käyttökertoja. Tälle salille ei tulla vain näyttäytymään – vaan treenaamaan!

dejavu_ykkonen02.png

Salitreenistä on helppo siirtyä tanssitreeneihin erittäin tilavaan peilisaliin. Déjà-Vun voit bongata treenailemasta Ykkösellä joka viikko!

Ykkösen tarjonnassa parasta on myös henkilökunnan jatkuva läsnäolo. Kylmäsalien yleistyessä täytyy arvostaa vielä paikkoja, joissa apua, neuvontaa ja asiakaspalvelua on jokaisella käyntikerralla saatavilla, jos tarvetta sellaiseen on.  Päiväsaikaan isossa peilisalissa ei ole juurikaan ohjattuja tunteja, jolloin sitä saa vapaasti käyttää esimerkiksi omaan toiminnalliseen harjoitteluun, venyttelyyn, tanssiin, cross-fitiin, - ihan mihin tahansa! Myöskin iltaisin tuntien jälkeen sali on vapaassa käytössä, ellei sitten menossa ole Dejojen treenit. ;) Ykkösen palveluihin kuuluu tietenkin myös solarium sekä hieronnat, joten kehonhuolto on mahdollista kokonaisvaltaisesti saman katon alla. ”

-Karkki

Seuraavassa blogipostauksessa pääsemme jälleen mukaan Dejojen keikkareissuille! Monen viikon kuvausurakkamme johdosta keväälle sattui keikkojen puolesta hiljaisempi jakso, mutta jo heti vappuna Déjà-Vu esiintyy yhteensä neljässä tapahtumassa – kaksi näistä Helsingissä ja kaksi Imatralla. Kaikesta tästä lisää ensi viikolla, over ’n’ out!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT