Kiitos vuodesta 2017!

Julkaistu 31.12.2017 12:07
On tullut aika kiittää ja kumartaa jälleen yhden onnistuneen vuoden päätteeksi. Saimme jatkaa unelmamme toteuttamista sekä tuttujen yhteistyökumppaniemme että uusien asiakkaiden kanssa. Kiitos kuuluu paitsi heille, myös kaikille yleisössä hurranneille, faneillemme sekä promokeikoilla juttua heittäneille. Ilman teitä ei olisi meitä! Tämän blogipostauksen myötä otamme pienen kertauksen vuoden 2017 parhaimmista paloista!

Yksi vuoden 2017 makeimmista jutuista oli koko illan showkokonaisuus Millennium Backspin. DJ Dossen ja laulaja Elliannan kanssa organisoitu kiertue ulottui sekä maalle että merelle, ja seilasimme muun muassa neljänä perättäisenä kuukautena Viking XPRS-laivalla show'n merkeissä. 

deja-vu-finland-02.jpg

Meidän tiimi!

Keikkamäärien lisääntyessä päätimme järjestää jälleen uuden rekrytointikierroksen ryhmäämme. Promootiotiimimme ollessa jo vahva ja hyvin aktiivinen, päätimme keskittyä tanssipuoleen. Sosiaalinen media näytti taas voimansa ja löysimme verkostojen kautta neljä uutta upeaa tanssijaa ryhmäämme. Olet saattanutkin bongata heitä jo keikoillamme!

deja-vu-finland-04.jpg

Ryhmämme uudempia tulokkaita; Kaisa ja Sofia promohommissa vakioasiakkaamme Feel Vegasin tapahtumassa! 

deja-vu-finland-05.jpg

Uusi tanssijamme Karen on vakuuttanut meidät tanssitaidoillaan ja myös upealla ulkonäöllään - wow! Kuvassa myös vasemmalla konkaritanssijamme Silja sekä Happy Red Onionin pikkujoulupukki.

Ryhmämme valttikortti on aina ollut monipuolisuus ja kyky heittäytyä, ja keikkaskaala oli myös tänä vuonna suuri. Muuntauduimme vuoden aikana muun muassa..

deja-vu-finland-03.jpg

...maanrakennuslaitteiden esittelijöiksi

deja-vu-finland-10.jpg

...hula-tytöiksi

deja-vu-finland-01.jpg

... ja tontuiksi!

Vaikka otamme työmme ryhmämme parissa vakavasti, on kantava voima aina ollut yhdessä oleminen ja yhdessä tekeminen. Ehdimme vuoden 2017 aikana tehdä showhommien ohella useita reissuja niin koti- kuin ulkomaille sekä juhlia tärkeitä elämän merkkipaaluja; tässä parhaita paloja!

deja-vu-finland-06.jpg

Kunnon rentoutumisreissu tehtiin Islantiin..

deja-vu-finland-08.jpg

ja tyttöjen reissun merkeissä Tallinnaan!

deja-vu-finland-11.jpg

Saimme saattaa jälleen yhden tanssijamme avioliiton satamaan.. 

deja-vu-finland-09.jpg

..ja juhlia uusien pikku-Dejojen syntymiä.

Vuoden 2018 keikkabookkaukset on aloitettu, joten mikäli oma tapahtumasi kaipaa esiintyjää, promoottoreita tai esitanssijoita, ota meihin yhteyttä. Tavoitat meidät osoitteesta info(@)deja-vu.fi.

xoxo vuodelle 2018,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT