Kinkut tulille!

Julkaistu 16.01.2017 21:40
Edellisessä blogipostauksessa kerroimme treenailusta yhteistyökumppanimme Kuntokeskus Ykkösen  tiloissa Kouvolassa. Helsingin päädyssä Dejoilla on kunnia pitää viikottaiset tanssitreenit ELIXIA Elielin tiloissa, jotka ryhmäliikuntatilojen lisäksi pitävät sisällään monipuolisen, laajan kuntosalin. Helsingin päädyn jouluherkkujen sulattelu tapahtui testaamalla uutuustuntia, joka yhdistää sekä kuntosalin että ryhmäliikunnan. Miten tämä toteutetaan? Lue lisää!

Tanssitreenien lisäksi Dejat huolehtivat kunnostaan ja hyvinvoinnistaan myös salitreenin muodossa. Tällä kertaa Dejat kokeilivat ELIXIAn uutuustuntia, LEG DAY -tuntia ELIXIA Elielissä loppiaista edeltävänä torstaina. Tunnin nimi varmasti antaa jo osviittaa siihen mistä on kyse: tällä tunnilla it is all about the legs! 

dejavu-sats-eliel.jpg

Hikoilemassa olivat tällä kertaa Marika, Janniina, Meiju ja Sofia. 

ELIXIA Leg Day -tunnin löydät seuraavista pääkaupunkiseudun keskuksista:

- ELIXIA Eliel
- ELIXIA Kamppi 
- ELIXIA Salmisaari
- ELIXIA Itis
- ELIXIA Sello
- ELIXIA Espoonlahti

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella löydät tunnin myös Tampereen ELIXIA Onkiniemen ja Turussa ELIXIA Centrumin  ryhmäliikuntavalikoimasta. 

dejavu-sats-eliel-02.jpg

Tunnilla huhkittiin muun muassa kahvakuulien kanssa, ja jokainen pystyi muokkaamaan painot juuri itselle sopiviksi.

Tunti toteutettiin ELIXIA Elielin Prformance-alueella. Ohjaajamme Konsta kävi alussa läpi, mistä on kyse ja miten treeni toteutetaan. Niin sanottuja työpisteitä oli yhteensä neljä kappaletta ja tunnin osallistujat jaettiin neljään ryhmään, jotta jokaisessa pisteessä olisi aina yksi ryhmä. Treeni tehtiin aikaa vastaan, kahdeksan minuuttia työpistettä kohden, ja toistoja 8-12/liike. 

dejavu-sats-eliel-03.jpg

Ohjaajamme Konsta piti myös huolen, että jokainen liike tehtiin oikealla tekniikalla. Tämä onkin monelle huolenaihe salilla, joten tämä tunti on mahtava vaihtoehto!

Jalat laitettiin kunnolla töihin maastavetojen, kyykkyjen, askelkyykkyjen, maljakyykkyjen ja jalkojen ojennuksien merkeissä. Tunnin aikana Dejoilla oli tekemisen meininki kohdallaan ja kyllähän siinä hikipisarat valuivat pitkin otsaa, kun antoi kaikkensa viimeisten toistojen aikana. Treenin lopuksi totesimme, että kyseessä on erittäin tehokas lihaskuntotunti!

Seuraavien päivien aikana Dejojen yhteiseen Whatsapp-keskusteluun valui tunnustuksia siitä, miten jalat eivät toimineet pariin päivään. Haluatko saman, ihanan fiiliksen? Lue lisää viikon parhaasta jalkatreenistä täältä!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT