Kokonaisvaltaista hemmottelua Kauneushoitola Kuiskauksessa

Julkaistu 19.08.2015 18:45
Tanssiryhmä Déjà-Vu on reilun vuoden kestäneen taipaleensa aikana saanut kunnian tehdä yhteistyötä useiden viihde- ja hyvinvointialan toimijoiden kanssa. Tukensa ja parhaat mahdolliset puitteet toiminnallemme ovat taanneet esimerkiksi SATS ELIXIA, Radio NRJ ja Leader - vain muutamia mainitaksemme. Elokuusta lähtien matkaamme on liittynyt myös Helsingin Punavuoressa toimiva Kauneushoitola Kuiskaus. Hemmottelua, laadukkaita tuotteita sekä oikeasti tehokasta kasvojen- sekä vartalonhoitoa.

dejavu_kuiskaus_02.pngKauneushoitola Kuiskaus sijaitsee upealla paikalla Ratakadulla, Johanneksen kirkon läheisyydessä.

Tanssiryhmässä toimiminen ei ole iholle suotuisinta puuhaa; jokainen keikka vaatii hyvin tumman ja peittävän meikin, itseruskettava voide kuivattaa ihoa sekä myöhään valvotut yöt alkavat näkyä kasvoilta. Tämä yhdistettynä siihen, että perinpohjaiselle kasvojenhoidolle on kalenterissa harvoin aikaa, on resepti katastrofiin valmis! Déjà-Vun tytöt ovat siis erittäin innoissaan tästä yhteistyöstä: luottokosmetologi, joka tietää, miten ihoa parhaiten hoidetaan!

Kauneushoitola Kuiskaus on toiminut Helsingin Punavuoressa viime vuoden heinäkuusta lähtien. Luonnonmukaiseen kosmetiikkaan keskittyvä kauneushoitola panostaa laatuun, hellävaraisuuteen ja hemmotteluun. Hoidot tehdään käsityönä ja hellävaraisesti ilman laitteita. Rankat ja ihoa vaurioittavat hoidot eivät paranna sen kuntoa millään tavalla, vaan usein tekevät ongelmasta vain pahemman. Kuiskauksessa hoitoihin on otettu uudenlainen lähestymistapa; epäpuhtauksien poistaminen sekä ihon kosteutus voidaan tehdä laadukkaita ja puhtaita ihonhoitotuotteita käyttäen, samalla tarjoamalla kokonaisvaltaista rentoutusta keholle.

dejavu_kuiskaus_01.png

Kauneushoitolan tilat kutsuvat rentoutumaan, ja jopa kaksituntinen hemmotteluhoito menee kuin siivillä oikeassa tunnelmassa.


Tanssijamme Outi kävi testaamassa Kuiskauksen kahden tunnin hemmottelevaa kasvohoitoa. Tässä hänen kommenttinsa hoidosta:

Odotin hoitoa pitkään kuin kuuta nousevaa, sillä kasvoni olivat jo pitkään kaivanneet kunnon hoitoa. Aiempien kasvohoitokokemusten perusteella odotin kuitenkin kovaa käsittelyä, jossa ihon epäpuhtaudet runnottaisiin ulos. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt hoidosta, jossa tärkeään rooliin nousi juurikin hemmottelu. Kun työkseen puhuu kahdeksan tuntia päivässä yhtä soittoa, kahden tunnin hiljentyminen ja hemmottelu ihanien tuoksujen, voiteiden ja öljyjen kanssa oli kuin taivas. Hoito sisälsi niin kasvojen puhdistuksen ja useita eri naamioita kuin käsien ja jalkojen hieronnan. Hoidossa käytettiin luonnonkosmetiikkasertifioituja Provida Organicsin tuotteita.

Parasta hoidossa oli sen kokonaisvaltaisuus. Tunnelma oli täydellinen, ja viimeisenä silauksena hoidon jälkeen tarjoillut herkut viimeistelivät hemmottelun. Täysin liioittelematta kyseessä oli paras kasvohoito, jossa olen käynyt! Takuulla suuntaan uudelleen Kuiskaukseen viimeistään syksyllä, kun kylmä sää alkaa kuivattaa ihoa. 


kuiskaus_logo.png
Kuiskaus tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kasvo- sekä vartalohoitoja, mutta myös manikyyrejä sekä pedikyyrejä. Kaikista Kuiskauksen hoidoista voit lukea yrityksen nettisivuilta. Suosittelemme ehdottomasti kestoltaan pidempiä hoitoja, sillä niissä saat yhdistettyä niin ihoa hellivän hoidon kuin rentoutumisen samaan syssyyn. Joskus aikaa kannattaa varata itselle myös hemmotteluun, sillä se näkyy parempana jaksamisena niin töissä kuin muissa arjen kiireissä!

Suuri kiitos niin uudelle kuin vanhoillekin yhteistyökumppaneillemme. Ilman teitä toimintamme ei olisi mahdollista! Kohotamme maljan teille ja monille tuleville vuosille tulevana viikonloppuna Déjà-Vun kesäpäivien merkeissä. Tästä lisää myöhemmin! 

xoxo,
Deja-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT