Korjaamo2017

Julkaistu 03.02.2017 18:21
Huhhuh, olipas viikonloppu! Deja-tytöt ovat alkaneet hiljaa palautua Korjaamo2017-messuista, jotka olivat kaikessa rankkuudessaan yksi keikkavuoden parhaita tapahtumia. Lähes kaikki tanssijamme ja promoottorimme yhteen kokoavassa tapahtumassa Deja-tyttöjä pystyi näkemään melkein jokaisella osastolla ja tämän lisäksi perinteikkäässä iltajuhlassa esiintymässä. Aiemmin pikkujoulukaudella vietetty tapahtuma on siirtynyt alkuvuoden juhlaksi, ja paikkakuntana aiemmin toiminut Tampere on vaihtunut Helsingiksi. Lue lisää, mitä Korjaamo2017 piti sisällään! 

Perjantaina sekä lauantaina 27.–28.1. Helsingin Messukeskuksessa riitti vipinää, sillä muiden messutapahtumien ohella Korjaamo2017 kokosi yhteen niin suomalaisia korjaamoyrittäjiä että näytteilleasettajia ympäri maailmaa. Kielitaito oli valttia tässä tapahtumassa – ja sitä onneksi löytyy myös promoottoriemme joukosta. Promoottorimme saivatkin toimia osittain myös tulkkina englannin- tai ruotsinkielisten näytteilleasettajien ja messuvieraiden välillä, mutta vastaan ei ole tullutkaan useaa tilannetta, joista Dejat eivät tavalla tai toisella selviäisi!

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-04.jpg

Dejoja näkyi messuilla monessa tehtävässä..

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-03.jpg

 ..mutta niitä kaikkia yhdisti ennen kaikkea tavoite piristää niin messuvieraiden että näytteilleasettajien päivää!

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-02.jpg

Déjà-Vulla oli tuttuun tapaan oma osasto, jolla riitti vipinää. Messuilla palkitaan myös parhaat osastot, ja Déjà-Vu voitti jo toista kertaa oman sarjansa!

Messut huipentuivat tuttuun tapaan iltajuhlaan, jossa vieraat saivat nauttia herkullisen ruoan lisäksi eturivin artistien esityksistä sekä Dejojen tanssishow’sta. Ensimmäisenä lavan valtasi nauruhermoja hersyttävä Ville Myllyrinne, joka lämmitti yleisön valmiiksi Déjà-Vulle. Tiivis, mutta räjähtävä show’mme huipensi meidän osaltamme messuviikonlopun, ja onnistuneen työrupeaman perään otimmekin cava-lasilliset. Pullo avattiin miekan sijaan kakkulapiolla, huhhuh! Illan viimeisteli vielä Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin esitys, yhdessä säkenöivän Susanna Laineen juontojen kera. 

Tässä hieman kuvamateriaalia Dejojen show’sta:

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-tanssiryhma.jpg

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-tanssiryhma-4.jpg

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-tanssiryhma-3.jpg

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017-tanssiryhma-2.jpg

Ensi vuonna Korjaamo-messut viettävät kymmenettä juhlavuotta, joten tiedossa on vielä astetta suuremmat juhlat. Sitä odotellessa; Déjà-Vu kiittää niin Örumin väkeä, kaikkia näytteilleasettajia, messuvieraita sekä show’mme yleisöä – teitte viikonlopusta unohtumattoman!

dejavu-korjaamomessut-korjaamo2017.jpg

Ensi vuoteen!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT