Kulisseissa kuhisee

Julkaistu 09.03.2017 15:05
Joskus on ihan kiva, kun arki rullaa normaalilla tahdillaan ja ylimääräisen sykkimisen voi jättää taka-alalle. Superkiireisen loppuvuoden jälkeen olemme rauhoittaneet keikkatahtia ja sivussa suunnitelleet tulevia kujeita. Kun voi hetkeksi pysähtyä katsomaan kokonaiskuvaa, on myös helpompi huomata, miten kaikki palat loksahtavat paikoilleen. Vuodesta 2017 on tulossa Déjà-Vun tähän mennessä upein vuosi – se on varmaa.

Menneenä sunnuntaina kävimme läpi johtoryhmämme kanssa kuluvan vuoden suunnitelmat. Onneksi nykyaika tekee hajallaan asuvan porukkamme keräämisen kasaan entistä helpommaksi, ja laitoimmekin pystyyn tiiviin ja tehokkaan Skype-palaverin. Agendallamme olivat niin tulevat tiimiasumme, Leader-yhteistyön jatkaminen kuin myyntimme suunnitelmat.

deja-vu-04.jpg

Vuosien varrella olemme vakiinnuttaneet upeita yhteistyökumppaneita ja kontakteja, joiden tiedämme luottavan toimintaamme. Tämä on poikinut loppuvuodelle yhden Déjà-Vun upeimmista kiertueista, emmekä malta odottaa, että pääsemme kertomaan lisää! Odotus on kuitenkin sen arvoista, sen lupaamme. ;)

Koska keikkaa on tiedossa loppuvuodelle riittämiin, totesimme, että on oikea hetki uudistaa promokuviamme ja ottaa uusia julistekuvia. Seuraavat viikot tulemme keskittymään täydellisten lookkien suunnitteluun, ja loput taiasta hoitaakin taitava kuvaajamme.

Dejavu_promokuva2014_web_final.jpg

Edellisistä julistekuvistamme on vaikea pistää paremmaksi, mutta nyt jo suunnitellun teeman perusteella tämä on 100% mahdollista. ;)

Rennommasta keväästä huolimatta olemme ehtineet keikkailemaan, kuten menneenä viikonloppuna yksityistilaisuudessa Pornaisissa. Tanssijamme Outi ja Veronika hoitivat samaan syssyyn sekä promootion että vauhdikkaan tanssishow’n. Tanssishow on myös pienemmällä kokoonpanolla toteutettuna kiva lisä esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin. Mikäli haluat vaikkapa yllättää paremman puolisosi yllätysesiintyjällä, osoitteemme tarjouspyynnöille on info(@)deja-vu.fi . ;)

deja-vu-03.png

Outi ja Veronika olivat kunnon dynaaminen duo viikonlopun keikalla; samalla hoituivat niin promootio, tanssishow kuin yleinen vieraiden viihdytys.

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT