Kuntoillen kevääseen

Julkaistu 06.04.2017 19:37
Tammikuu on monelle treenaamisen kulta-aikaa, ja uusi, korkkaamaton vuosi merkitsee mahdollisuutta uusiin alkuihin monella osa-alueella. Déjà-Vun mielestä kevät on kuitenkin myös erinomainen, ehkä jopa hieman aliarvostettu hetki laittaa kuntoon niin treeniohjelma kuin ruokavaliokin. Valon lisääntyessä lenkit kulkevat ulkona keveämmin, lautaselle eksyy kuin itsestään terveellisiä ruokia sekä fiilis treenaamiseen pysyy korkealla helpommin. Tsekkaa tästä postauksesta, mitä Dejat ovat tehneet kuluneen kevään aikana!

Koska olemme läheisiä toistemme kanssa myös keikkalavojen ulkopuolella, meidän on helppo suunnitella yhdessä erilaisia projekteja. Tänä keväänä olemme ottaneet treeneihimme mallia muun muassa upeakroppaisten bikini fitness-tyttöjen treeneistä, joten hiki tulee lentämään kunnolla! Vertaistuen saaminen uuden treeniohjelman parissa on suuri apu. Kun myös ruokavaliota päivitetään samalla, muiden tyttöjen ohjeiden sekä vinkkien tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Olemme halunneet keskittyä siihen, että tehdyt muutokset niin treeneissä kuin ruokavaliossa sopivat juuri itsellemme.

dejavu-leader-03.png

dejavu-leader-04.png

Treeneissä parhaiten piiskaa toinen Deja!

dejavu-leader-05.png

Välipalahetki edellisissä koko porukan treeneissämme oli yhteistyökumppanimme Leaderin sponsoroima. Laajasta valikoimasta erilaisia patukoita jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen riippuen siitä, kaipaako enemmän hiilareita, enemmän protskua vai 50/50.

Tanssitreenien puolella olemme alkaneet suunnitella tulevan syksyn esityksiä sekä koreografioita. Ensimmäiset askeleet uuden show'n luomisessa ovat totta kai sopivien kappaleiden löytäminen ja erilaisten teemojen rakentaminen sujuvaksi kokonaisuudeksi. Tällä hetkellä rekvisiitaksi on jo kertynyt tuoleja sekä mikkiständejä, joten monipuolisesta show’sta tulee olemaan kyse!

dejavu-leader-01.png

Syksyn show'ssamme tullaan näkemään niin seksikkäitä kuin räjähtävän energisiä koreografioita. Tästä olet nähnyt esimakua snapissä!

Mitä haluaisit tietää Dejojen treeneistä? Haluaisitko nähdä enemmän materiaalia tanssitreeneistämme tai hetkiä behind the scenes? Lisää meidät Snapchatissa @dejavufinland ja snäppää meille toiveesi!

 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT