Kurvit suoriksi

Julkaistu 04.08.2015 17:31

Neste Oil Rallyn moton mukaisesti: more than rally. Autoasi VIP tarjosi taas vierailijoilleen hieman enemmän kuin vain eturivin katsomopaikat tähän autotapahtumaan. Tanssijamme olivat menneiden kesien malliin viihdyttämässä rallikansaa Jyväskylän Neste Oil Rally – tapahtumassa Autoasi VIP:ssä Mökkiperä 2-reitillä. Suurin osa päivästä kului VIP-teltan tarjoiluista huolehtiessa ja rallivieraiden kanssa seurustellessa, mutta taukojen aikana mukaan mahtui myös kaksi vauhdikasta tanssiesitystä. Rallitunnelmiin pääset tässä postauksessa kuvien saattelemana!

 dejavu_ralli02.jpg

Promotiimi valmiina! Vaikka auringonpistoksista ei tarvinnut huolehtia, nesteytyksestä kannattaa silti ehdottomasti pitää huoli. 

dejavu_ralli01.jpgUlkoesiintymiset tuovat mukanaan aina oman lisänsä, kuten luonnonmukaisen tanssilattian. Ei auta kuin pitää silmät auki ja jalat tukevasti maassa. 

dejavu_ralli03.jpgMitä isot edellä, sitä pienemmät perässä! Toinen ryhmämme sisaruspareista, ihanat Karkki ja Eve!

Rallit tarjosivat jotain hyvin erityistä tanssijallemme Janinalle; yllätyksenä helikopteriajelun alueen yllä! Vaikka ikävuosien puolesta Janina on ryhmämme nuorin, se ei tule esiin panoksessa. Tarkka, järjestelmällinen ja luotettava tanssija ansaitsi tunnustusta työstään, ja rallit tarjosivat täydellisen hetken tähän. Helikopterireissu tuli yhtä yllätyksenä Janinalle kuin muulle lentoseurueelle, sillä he olivat voittaneet ajelun Autoasin kilpailussa! Autoasi vei Janinan helikopteriajelulle rallialueen ylle, ja maisemat olivat huikeat. Kova työ palkitaan!

dejavu_ralli04.jpg

Rallialueelle avautuivat hieman erilaiset näköalat yläilmoista..

Kesä alkaa olla lopuillaan, ja kalenterikin on käännetty jo elokuun puolelle. Riippumatta siitä, oliko kesän ajan lomailemassa tai työssä, moni on todennut kesän menneen ohi sen käytännössä alkamattakaan. Kaikki on kuitenkin kiinni asenteesta, ja sateisesta ja koleasta säästä selviää heittämällä ylleen villatakin. Tämän blogipostauksen kirjoittaja tulee ainakin muistelemaan kuluneesta kesästä muun muassa huikeita keikkojamme, kaatosateessa tehtyä puistotreeniä ja auringon pilkahduksia juhannuksena

Elokuu tuo mukanaan jännittäviä uutisia, sillä julkaisemme uuden yhteistyökumppanimme! Tämä helsinkiläinen toimija tulee tuomaan oman osansa hyvinvointiimme, niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin, joten toivotamme heidät erittäin lämpimästi mukaamme. Pysy taajuuksilla ja tiedät mistä puhutaan!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT