Lätkähuumaa maalla ja merellä

Julkaistu 12.05.2015 09:49
Dejat viettivät viime viikonlopun jälleen keikkailun merkeissä. Tyttömme suuntasivat niin Lahteen yksityistilaisuuteen kuin NRJ Extravadance – risteilylle Baltic Queenille lauantaina 9.5.2015. Molemmissa tottakai seurattiin jännääkin jännempiä MM-kisoja, ja tunnelma tiivistyi sekä Lahden yritysporukan joukossa että risteilyllä. Missä sinä seuraat kisoja? Käy kertomassa meille Facebook-sivuillamme, tai vaikka Twitterissä!  

Lauantain keikat polkaistiin käyntiin Lahdessa yksityistilaisuuden merkeissä. Teemana olivat luonnollisesti MM-kisat, ja tyttömme olivat pukeutuneet teeman mukaisesti tuomariasuihin. Tilaisuudessa saatiin nauttia erätaukoviihteestä myös livenä, kun tyttömme vetivät tanssishow'n. Kyseisen yrityksen työntekijöitä hemmoteltiin kunnon kisahuumalla, ja tässä onkin hyvä idea seuraaviin firman bileisiin: esiintymisen lisäksi tyttömme pitävät tunnelmaa yllä myös bileporukan joukossa. Mikäli haluaisit tiedustella meitä yrityksesi tapahtumaan, ota yhteyttä meihin vaikkapa sähköpostilla: info(at)deja-vu.fi.

dejavu_0515.png

Mitä jos tällaiset mimmit olisivat nostattamassa bileitä teidänkin yrityksenne tapahtumassa? Tanja ja Eve H. edustamassa yritystapahtumassa.

MM-lätkää päästiin onneksi seuraamaan myös merellä - erittäin tärkeää tanssijoillemme Hannalle, Anulle, Janniinalle ja Outille, jotka lähtivät risteilemään NRJ Extravadance -bileristeilylle. Huutoa ja tunnelmaa ei puuttunut, kun kisojen seuraajat pakkautuivat tv-ruutujen eteen katsomaan kisoja laivan pienessä pubissa. Penkit loppuivat kesken, joten Leijonia seurattiin lattialta ja kaikilta mahdollisilta paikoilta. Ääni lähti Suomea kannustaessa, mutta se ei haitannut! Voitosta seurannut fiilis tarjosi parhaan mahdollisen lähdön loppuristeilylle, ja antoi vielä yhden syyn juhlinnalle – ihan kuin niitä ei muuten olisi ollut vielä tarpeeksi!

dejavu_nrj_01.png

Terminaalihoitoon - Outi, Janniina, Hanna ja Anu toivottivat risteilijät tervetulleeksi Baltic Queenille.

Bileristeilyllä olivat tällä kertaa esiintymässä niin Hallmark- kuin Danceteria-klubien DJ:t, jotka tanssittivat bilettäjiä vielä kuuteen asti aamulla. Monelle ovat varmasti tuttuja sellaiset nimet kuin Tom Fall, D.N.A ja Heikki L.. Paikalle oli saatu jälleen eturivin kattaus tiskijukkia, ja se tuntui myös lavalla. Hyvä musiikki vei mukanaan esitanssiessa, ja sen kertoivat myös kipeät niskat seuraavana päivänä. Kuka käski heitellä hiuksia niin paljon?

dejavu_nrj_02.pngMissä me oltiin, laivalla vai lentokoneessa? Whatever, meininki ja kannat katossa!

Kevään viimeinen NRJ Extravadance – risteily starttaa Turusta vielä 22.5.

Tälle reissulle kannattaa ehdottomasti lähteä, ja lippusi voit lunastaa täältä! Kipin kapin varaamaan, ettet jää rannalle ruikuttamaan. Siellä nähdään, Dejat eivät malta odottaa!

  

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT