Laumamme laajenee

Julkaistu 31.10.2014 14:49
Kuten aiemmissa blogikirjoituksissa olemme maininneet, Dejojen ei tarvitse huolehtia tylsistä viikonlopuista. Olemme saaneet mahdollisuuden toteuttaa unelmamme keikkaillessamme ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ryhmämme koko on kuitenkin rajallinen, ja valitettavasti emme voi kloonata tyttöjämme usealle eri keikalle samaan aikaan. Tämän vuoksi päätimme järjestää casting-tilaisuuden uusien tanssijoiden rekrytoimiseksi. Menestykseksi osoittautunut tilaisuus järjestettiin menneenä lauantaina 25.10. SATS ELIXIAn kuntokeskuksessa Elielillä. Päivä oli Dejoille erittäin antoisa ja mielenkiintoinen, ja sitä se oli varmasti myös castingiin kutsutuille hakijoille!

dejavu_casting_v1.jpg

Silja, Marika, Janina, Karkki, Tanja, Hanna ja Janniina valmiina vastaanottamaan hakijat casting-tilaisuuteen!

Castingiin valittiin hakijoiden joukosta kuusi tanssijaa. Hakijoiden kova taso yllätti, ja kokonaisuutena päivä oli todella onnistunut. Päivä alkoi Déjà-Vun toiminnasta kertovalla presentaatiolla, jonka jälkeen jatkettiin tanssin merkeissä. Casting koostui kolmesta eri osiosta, jotka keskittyivät pääasiassa tanssijoiden tanssi- ja esiintymistaidon ympärille. Henkilökohtaisissa haastatteluissa pääsimme tutustumaan hakijoihin ja heidän taustaansa sekä tulevaisuuden toiveisiin paremmin.

dejavu_casting_v3.jpg

Dejojen taustasta ja toiminnasta kertoivat hallituksemme jäsenet Marika ja Hanna.

Paikalla olivat Hannan, Janskun, Siljan ja Marikan lisäksi myös Karkki, Tanja, Janina ja Anu. Déjà-Vu sai hakijoilta paljon positiivista palautetta ammattitaidon ja laadun näkyvyydestä kaikessa toiminnassamme. Saimme lisäksi kiitosta hyvin järjestetystä castingista, josta jäi kaikille hakijoille todella hyvä ja positiivinen fiilis. Valinta tulee olemaan todella vaikea, sillä jokaisessa hakijassa oli paljon hyvää ja meidän ryhmällemme sopivia piirteitä.

Kiitämme vielä kerran kaikkia castingiin osallistuneita sekä yhteiskumppaniamme SATS Elixiaa, joka tarjosi huikeat tilat tilaisuuden järjestämiseen! 

dejavu_casting_v2.jpg

Hakijoiden tanssitaidot pääsivät testaukseen koreografian harjoittelun yhteydessä.

Olemme muutamaan otteeseen kirjoittaneet blogissamme yhteistyöstämme SATSin kanssa. SATS on tämän syksyn aikana vahvistanut asemaansa Pohjoismaiden johtavana kuntokeskusketjuna yhdistymällä ELIXIAn kanssa. Kahden vahvan kuntoilualan toimijan yhdistymisen tuloksena syntyi SATS ELIXIA, Euroopan toiseksi suurin toimija, jolla on 22 kuntokeskusta ympäri Suomea. SATS ELIXIA haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan ja pitämään huolta terveydestään kuntoilun avulla. SATS ELIXIA tekee tästä hauskaa tarjoamalla uusia konsepteja ja treeniohjelmia. Mikä tahansa tavoitteesi onkaan, SATS ELIXIA auttaa sen saavuttamisessa!

SATS ELIXIA on upean yhteistyön myötä tarjonnut upeat tilat Dejojen tanssitreeneille. Monet tanssijamme voit kuitenkin bongata myös kuntosalin puolelta tai ryhmäliikuntatunneilta. SATS ELIXIAn tilat tarjoavat puitteet jokaiselle treeniohjelmalle ja treenityylille. Koska esiintyvän ryhmän täytyy pitää huolta fyysisestä kunnosta sekä esteettisestä puolestaan, on mieluisan treenipaikan löytäminen tärkeää. Lisäksi kannustavien treenikaverien läsnäolo saa treenin kulkemaan kuin siivillä. Tutustu SATS ELIXIAn laajaan treenivalikoimaan tästä!

Toivottavasti näemme sinutkin treenaamassa SATS ELIXIAlla!

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT