Leading the way – Leader!

Julkaistu 20.02.2015 15:38
Tanssiryhmä Déjà-Vu on alle vuoden kestäneen taipaleensa aikana saanut kunnian tehdä yhteistyötä monien showbisnes- ja hyvinvointialan toimijoiden kanssa. Haluamme ylpeänä julkistaa uusimman yhteistyökumppanimme; Leader Foods Oy:n. Proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja, urheiluravinteita ja superfoodeja valmistava ja markkinoiva yritys on monen suomalaisen ykkösvalinta, joka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Hyvinvointiin panostaminen on yhä tärkeämpää suomalaisten arkipäivässä, ja Leader tarjoaa työvälineet omasta kehosta huolehtimiseen. Tanssijoille fyysisen kunnon ylläpito, keikoista palautuminen sekä rankat tanssi- ja salitreenit ovat lähestulkoon jokapäiväisiä. Yhteistyö Leaderin kanssa on meille äärettömän tärkeä askel, sillä saamme tueksemme yhden Suomen johtavista hyvinvointialan brändeistä!

Leader Foods Oy perustettiin vuonna 2001, ja tähän päivään mennessä se on vakiinnuttanut asemansa monipuolisena elintarvikealan yrityksenä. Leaderin valikoima sisältää tuotteita niin urheilijan arkeen erilaisten proteiinijauheiden ja lisäravinteiden muodossa, vitamiineja sekä superfoodeja terveellisen ruokavalion tueksi, kuin välipaloiksi tai palautumiseen soveltuvia proteiinipatukoita sekä -juomia. Tiesitkö, että tämä suomalainen yritys aloitti vuonna 2013 kansainvälistymisensä ja perusti tytäryhtiön Ruotsiin? Hyvä Leader, ja hyvä Suomi!

leader_05.png

Olemme ryhmänä pyrkineet kannustamaan toisiamme yhä terveellisempien elämäntapojen omaksumiseen ja ylläpitoon. Olemme useaan otteeseen kirjoittaneet yhteisestä projektistamme paremman kunnon, ulkoisen olemuksen sekä fyysisen kestävyyden saavuttamiseksi. Erilaiset proteiinivalmisteet, juomat, välipalapatukat ja superfoodit ovat löytäneet paikkansa monen vakituiselta ruokalistalta. Yhteistyö Leaderin kanssa tulee merkitsemään takuuta laadusta, panostusta suomalaisiin tuotteisiin ja elintarvikkeisiin sekä lisäpotkua treeneihin ja palautumiseen!

Ryhmällemme tärkeitä tuotteita ovat etenkin erilaiset proteiinijauheet sekä -juomat, joita voimme nauttia pitkien tanssitreenien sekä keikkojen lomassa. Joko jauhemaisessa muodossa tai nesteenä olevat juomat kulkevat helposti treenilaukussa, eivätkä pilaannu ilman jääkaappia. Helppo keino huolehtia siitä, että laadukasta polttoainetta kropalle on aina lähettyvillä! Kiireisten treenipäivien tai pitkien promokeikkojen aikana myös erilaiset proteiinipatukat ovat suosittu valinta, ja Leaderin valikoimasta löytyy onneksi myös gluteenittomia sekä laktoosittomia vaihtoehtoja. Terveellisen ruokavalion ohessa myös vitamiinivalmiste Daily Formula+, kalaöljykapselit sekä vihreä tee-tabletit auttavat pääsemään tavoitteisiin.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin Leaderin nettisivuilla!

leader_06.png

Tuotteita joka lähtöön! Leaderin laajasta valikoimasta löytyvät niin proteiinijuomat, -jauheet, vitamiinit kuin erlaiset välipalat.

Koko ryhmämme haluaa kiittää Leaderia upeasta tilaisuudesta ja odotamme innolla, mitä yhteistyömme tulee tulevaisuudessa merkitsemään molemmille osapuolille. Meille se on jo tähän mennessä merkinnyt lisämotivaatiota treeneihin jokaiselle jäsenelle, ja innostus tulee varmasti vain kasvamaan!

Yhteistyö Leaderin kanssa tulee viemään meidät vuonna 2015 myös erilaisille hyvinvointialan messuille ja tilaisuuksiin. Seuraa keikkakalenteriamme ja pysyt perillä, mistä meidät seuraavaksi löydät!

xoxo,

Déjà-VuJaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT