MAN-NER-HEIM

Julkaistu 29.09.2017 17:54
Joskus täytyy ottaa rohkeita askelia, että pääsee eteenpäin. Näin totesimme Dejojen kesken, kun puimme lähtöä projektiin, johon meitä pyydettiin. Päätimme, että lähdemme mukaan, kunhan saamme näyttää itseltämme ja tehdä homman omalla tyylillämme - ja sehän sopi näille ammattilaisille. Mistä on kyse? Lue lisää!

Frederik on kohahduttanut, ilahduttanut ja välillä ihmetyttänytkin Suomen viihdelavoilla vuosikymmenien ajan. Tsingis Khanista Volgaan iskelmähittejä suoltanut mies päätti ottaa seuraavaksi käsittelyynsä yhden Suomen historian tunnetuimmista henkilöistä - itse Mannerheimin. Tekeillä ollut elokuva inspiroi Reetua tekemään itse henkilöä kunnioittavan kappaleen ja etsi videoon sopivaa tanssiryhmää.

Sattuman kautta Déjà-Vun nimi kantautui tuotantoryhmän korviin, ja aloimme suunnitella meidän osuuttamme videossa. Päätimme, että mukaan lähdetään, kunhan saamme tuoda osuutemme mukaan oman twistimme: tanssitaidon ja näyttävän, mutta tyylikkään lookin.

dejavu-frederik-01.jpg

Meidän tavoitteemme tuli ainakin täytettyä; mimmit näyttivät upeilta ja tyylikkäiltä musavideon kuvauksissa.

Video kuvattiin syyskuisena sunnuntaina aikamoisen keikkaputken jälkeen, mutta päätimme, että tämä vedetään nyt täysillä. Tanssiosuudet kuvattiin Viikissä erittäin vilkkaan tien varrella ja hyvä että onnettomuuksilta vältyttiin, kun ohi kulkevat autot hidastivat vilkuttelemaan meille. Vaikka loppupäivä oli pelkkää tihkusadetta, saimme huikeat kiitokset kuvausryhmältä periksi antamattomasta asenteestamme!

Rageon Asenne Yhdistää -kanavalta löydät myös Making of -videoita koko projektista. Tsekkaa meidän videomme täältä

dejavu-frederik-02.jpg

Videota kuvattiin meidän osaltamme niin Viikin kartanon ulkopuolella kuin Crossfit 01300 -salilla Vantaalla. 

dejavu-frederik-03.png

Muovipyssyjen kanssa videoon saatiin myös Bond-tyylisiä otoksia. 

Dejat jäävät mielenkiinnolla seuraamaan, mihin videon katselukerrat yltävät loppuvuoteen mennessä! Oletko jo itse käynyt katsomassa videon?

Ps. Kiitokset vielä kaikille videon tekoon osallistuneille sekä erityisesti Lassille ja Gäkkiselle!

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT