Millennium is back!

Julkaistu 20.07.2017 20:34
Hehkutimme aiemmassa blogipostauksessamme uutta kiertuettamme - Millennium Backspiniä - joka toteutetaan yhteistyössä yhden Suomen kuumimman DJn, DJ Dossen kanssa. Menneenä lauantaina kiertue sai lähtölaukauksen Salon RIKALAnight klubilla. Tätä kaikkea upea ilta piti sisällään.. 

Kiertuetta varten on treenattu koko kevät ja pitkälti kesääkin. Ryhmämme valitsemat vuosituhannen vaihteen hittibiisit on yhdistetty itse luomiimme koreografioihin sekä tottakai seksikkäisiin ja säkenöiviin asuihin. 

dejavu-millennium-backspin-01.jpg

Kesäillat ovat kuluneet Dejoilla terassien sijaan tanssitreeneissä, ja loppuun asti hiottu kokonaisuus on nyt kaikkien nähtävissä. 

Kiertueen ensimmäinen keikka oli Salon RIKALAnight klubilla, joka löytyy samasta kompleksista Sokos Hotel Rikalan kanssa. Tanssijamme Eve, Emmi, Marika ja Silja saivat samalla sekä kunnian että pienoiset paineet ensimmäisen keikan vetämiseen; kun kaikki on uutta, yllätyksiä voi tulla mistä vaan. Koreo ei toimi lavalla odotetusti, asun kanssa tulee ongelmia tai kappaleen miksaus menee mönkään. 

dejavu-millennium-backspin-02.jpg

Valmiina hyppäämään lavalle - there's no turning back!

Kokonaisuudessaan keikkamme toimi loistavasti ja uudet biisit otettiin hyvin vastaan. Tämän keikan yleisö piti suosikkinaan muun muassa Eminemin Lose Yourself -biisiä sekä Lady Gaga -potpuria.

dejavu-millennium-backspin-03.png

Mikäli olit katsomassa show'ta, ihanat tanssijamme kiittävät ja kumartavat vielä näin blogimme välityksellä!

DJ Dosse lämmitteli yleisön valmiiksi Déjà-Vun show'ta varten sekä tanssitti bilettäjiä pilkkuun asti. Meidän on pakko myöntää, että tämän rupeaman jälkeen keikkailta päättyi hyvin ansaittuihin skumppalasillisiin. 

Seuraavat Millennium Backspin -keikat ovat varmistuneet keikkakalenteriimme:

Millennium Backspin, Viking XPRS 9.9.2017
Millennium Backspin, Viking XPRS 7.10.2017
Millennium Backspin, Viking XPRS 11.11.2017
Millennium Backspin, Viking XPRS 16.12.2017

Nähdään myöhemmin tänä vuonna taas millennium-fiiliksissä!

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT