Miss Helsinki 2016 –finalistimme Meiju

Julkaistu 03.09.2015 18:51
Miss Helsinki 2016 –kilpailun kymmenen upeaa finalistia julkistettiin tällä viikolla Helsingin Kaivohuoneella pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Heidän joukossaan on tanssijamme Meiju – kuvankaunis, persoonallinen ja päättäväinen nainen, joka on jo useamman vuoden valloittanut niin tanssilavat kuin catwalkit. Meiju valittiin jatkoon 10.7. Helsingin Casinolla järjestetystä semifinaalista. Kovatasoisen kilpailun finaali käydään tammikuussa 2016, ja se tulee vaatimaan tulevien kuukausien aikana osallistujiltaan omistautumista, kovaa työtä ja myös tutustumista median kanssa työskentelyyn. Annetaan Meijun itse kertoa, mitä kilpailuun osallistuminen hänelle merkitsee!

Dejavu_Meiju_2.jpg

Mikä sai sinut lähtemään mukaan kilpailuun?

Seurattuani kisaa muutaman vuoden yllätyin sen tasokkuudesta, ja varsinkin viime vuoden finaali oli todella hyvin järjestetty ja tytöt olivat rautaisessa kunnossa. Kisan slogan "Beauty comes from the inside" kuvaa erinomaisesti sitä, kuinka kilpailussa katsotaan muutakin kuin ulkonäköä. Koko paketin odotetaan olevan kunnossa. Sen lisäksi, että näyttää hyvältä, terveeltä ja huolitellulta, yleisellä ulosannilla on suuri merkitys. Miss Helsingissä etsitään kiinnostavaa ja puhuttavaa hahmoa.  
 

Mitä odotat kilpailulta?

Odotan tietysti paljon uusia kokemuksia, ystäviä ja kaikkia mahdollisuuksia, joita kisa tuo mukanaan. Olen onnellinen siitä, että pääsen kokemaan asioita, joita kaikki eivät elämänsä aikana pääse tekemään. Treenaaminen tulee viemään paljon aikaa, ja vaatii meiltä sitoutumista. Sen jälkeen, kun ammattilaiset auttavat meidät oikeaan suuntaan, pallo on täysin meillä itsellämme. Bootcamp-viikonloppuina treenaamme 4-5h päivässä, eli rankkoja treenejä tulossa. Mahdollisuus olla ylipäätään FitDiamonds –personal trainereiden treenattavana on etuoikeus. Muutamia reissuja on jo tiedossa tuleville kuukausille, useita edustuskeikkoja ja kuvauksia. Paljon on siis luvassa ennen tammikuuta!

Dejavu_Meiju_3.jpg

 

Mikä erottaa sinut kilpakumppaneistasi ja mitkä ovat valttikorttisi?

Todella kova tahtotila ja sinnikkyys! Olen valmis tekemään paljon töitä tavoitteideni eteen. Jo valmiiksi paljon treenanneensa uskon pääseväni todella hyviin tuloksiin kroppani kanssa. Olen nöyrä ja fiksu mimmi, jolla on jalat maassa ja tavoitteet pilvissä. Viisi vuotta kokemusta lavaesiintymisestä on jättänyt myös jäljen, ja uskon sen olevan yksi valttikorteistani. Olen mielenkiintoinen persoona, joten uskon, että ihmiset haluavat seurata matkaani Miss Helsinki 2016 –kilpailussa! 


Minkälaisia muutoksia kilpailu tuo elämääsi seuraavina kuukausina?

Finalistien julkistamisen jälkeen alkaa varmasti uudenlainen aikakausi elämässäni, joka tuo tullessaan upeita asioita. En jännitä julkisuutta tai muuta sen tuomaa huomiota. Jatkan elämääni aivan kuten tähänkin asti; kilpailu ei tule muuttamaan omaa käyttäytymistäni. Pyrin pitämään julkisuuskuvani aina positiivisena ja esimerkillisenä muille nuorille naisille.


Déjà-Vu toivottaa Meijulle onnea kilpailuun ja tsemppiä tuleville kuukausille! Meidät löydät eturivistä kannustamasta tanssijaamme voittoon tammikuisessa finaalissa – toivottavasti myös sinutkin!

xoxo, 
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT