Mitä on hyvinvointi?

Julkaistu 21.04.2015 16:46
Leikkimielisesti nimetty ”kroppaprojektimme” kohtasi yhden merkkipaalunsa sunnuntaina 12.4. järjestetyssä hyvinvointipäivässä. Hyvinvointivastaavamme Janniina oli järjestänyt meille päivän täydeltä ohjelmaa, joka tulisi tukemaan tulevien kuukausien urakkaa. Janniina on ammatiltaan fysioterapeutti, joten tämä pesti sopii hänelle kuin nenä päähän. Tällä kertaa halusimme myös kokeilla tyttöjen motivointia uudenlaisella konseptilla, jonka tavoitteena on luonnollisesti kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mutta mitä ihmettä hyvinvointi sitten on?

Hyvinvoinnilla haluamme käsittää niin ulkoisen kuin sisäisenkin hyvän olon ja tyytyväisyyden tunteen. Tarkoituksenamme on luonnollisesti näyttää hyvältä lavalla – sehän on bisneksen elinehto – mutta myös jaksaa vetää keikat sata lasissa. Omaa kuntoa voi kehittää itselle mieluisilla aktiviteeteilla, eikä suinkaan jokaisen täydy pyrkiä kasvattamaan hurjia lihaksia tai harrastaa aerobista tuntikausia. Tärkeään osaan tätä kautta asettuu myös hyvinvoinnin sisäinen puoli. Omaa kroppaa pitää vaalia, ja sen rajat tulee tunnistaa. Tämän vuoksi uudet tavoitteemme kroppaprojektissa ovat jokaisen oman harkinnan varassa. Tällöin tulokset saattavat olla myös pidempikestoisia, kun halu hyvinvointiin lähtee omasta itsestä.

dejavu_hyvinvointipaiva_01.jpg

Treenin teema oli PLYO. Vedimme kolme settiä kyykky-yhdistelmiä, jotka eivät tuntuneet loppuvan koskaan!

Olemme ryhmänä erittäin onnekkaassa asemassa, sillä yhteistyökumppanimme tukevat hyvin vahvasti tavoitteitamme. Paitsi että saamme treenata viikoittaiset tanssitreenimme SATSELIXIA:n sekä Kuntokeskus Ykkösen tiloissa, Leader tarjoaa meille huikeat lisäravinteet ja muut terveystuotteet treenin tueksi. Lisäravinteiden käytöstä voi olla montaa mieltä, mutta lisäproteiinin saaminen sekä vitamiinit eivät varmasti ole haitaksi kenellekään. Suuri kiitos siis yhteistyökumppaneillemme!

Janniina oli järjestänyt sunnuntaiksi monipuolisesti ohjelmaa ja pisti tytöt ajoittain kunnon höykytykseen. Lähdimme liikkeelle InBody-mittauksista, joiden avulla tytöt voivat nähdä kropan senhetkisen tilanteen ja asettaa tavoitteita myös tulevaisuudelle. InBody-mittausten jälkeen kuntoa testattiin perinteisin kuntotestein – saimme juosta viivajuoksua, tehdä punnerruksia, kyykkyjä, vatsalihasliikkeitä... Kaikkia mahdollisimman paljon minuutin aikana. Päivän yllätysnumero oli treeni Janni Hussin kanssa! Entinen Fitnessmalli, kokenut fitnesskilpailija sekä huippusuosittua blogia kirjoittava Janni piti meille hurjan tunnin rääkin, jossa monelta meinasi hymy hyytyä. Nyt taas tiedämme, mitä kovaa treenaaminen tarkoittaa!

dejavu_hyvinvointipaiva_02.jpg

Treenistä selvittiin voittajina, kuvassa mukana myös yllätystreenimme ohjaaja Janni Hussi!

Seuraava etappimme hyvinvointimme suhteen on kesäkuussa, kun seuraava hyvinvointipäivä koittaa. Tapahtuma oli erittäin antoisa, ja kasvatti samalla myös ryhmähenkeämme. Suosittelemme hyvinvointiin panostamista jokaiselle organisaatiolle, liittyi se sitten urheiluun tai ei!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT