Monta rautaa tulessa

Julkaistu 12.08.2015 13:00
Vaihtelu virkistää, myös keikkaelämässä! Kuluneen kesän aikana tyttömme ovat osallistuneet tanssi- ja promootiokeikkojen lisäksi erilaisiin kuvauksiin, joista kerromme lisää tässä blogipostauksessa. Tyttömme ovat päässeet työskentelemään Suomen suurimpien tähtien kanssa niin musiikkivideokuvauksissa kuin lehtikuvauksissakin. Suuri kiitos tästä! Tuotoksia ensin mainitusta joudumme odottelemaan reilusti ensi vuoteen, mutta onneksi jälkimmäinen on saatu jo ulos – tsekkaa linkki alempaa! 

Elokuun alussa autoimme vanhoja tuttuja hädässä, kun Elastisen musiikkivideolle kaivattiin kipeästi lisävahvistuksia. Tyttöjämme on aiemmin vilahdellut esimerkiksi Elastisen sekä Cheekin musavideoilla, ja nyt nouseva tähtemme Eve lähti mukaan kuvauksiin. Musiikkivideota kuvattiin Elastinen Feat. –ohjelmaan, joka nähdään MTV3:lla ensi vuoden aikana! Ohjelmassa vierailee suomalaisia huippumuusikoita, ja tällä kertaa kappaleessa oli mukana myös huumorimies Sami Hedberg. Tästä ohjelmasta tulee varmaan hitti, joten toivottavasti olet töllön ääressä, kun tämä video tulee ulos!

0803.jpg

Eve feat. Elastinen ja Sami Hedberg! Kesäinen ilta vierähti helposti musiikkivideokuvauksissa Hakaniemen Saunalautalla.

Vaikka kuvauksiin ja tanssikeikkoihin liittyy tietynlaista glamouria; meikkileikkejä, laitettuja kampauksia, kimaltavia esiintymisasuja ja kuvien ottoa fanien kanssa, olemme aktiivisesti halunneet tuoda esiin myös luonnollista puolta itsessämme sekä sitä, mitä kaikkea loppuun asti hiotun ulkokuoren alta löytyy. Olemme aiemmin kertoneet osallistuvamme Lotta Hintsan ja Janni Hussin luomaan Girl like me –kampanjaan, jonka tavoitteena vähentää naisten ulkonäköpaineita ja korostaa terveen itsetunnon merkitystä. Kampanjan viimeisimpänä tempauksena on ollut hieman pintaa syvemmälle menevä artikkeli Suomen Ellessä, jossa yhdeksän upeaa naista kertovat avoimesti siitä, mistä he ovat tunteneet epävarmuutta omassa ulkonäössään ja kuinka he ovat onnistuneet kääntämään omat ”kauneusvirheensä” omiksi kauneuspilkuikseen. Näiden vahvojen ja osan julkisuudesta tunnettujen naisten joukossa on myös tanssijamme Marikan haastattelu.

0801.jpgMarika ja Ella-vauva valmiina kuvattavaksi.

Marika on muutaman kuukauden ikäisen tyttövauvan tuore äiti, ja hän kertoo artikkelissa muun muassa omista raskauteen ja äitiyteen liittyvistä kokemuksistaan. Myös laulaja Diandra, radiojuontaja Tuija Pehkonen, fitnessmalli Janni Hussi, juontaja/malli Piritta Hagman ja Miss Suomi Lotta Hintsa kertovat omista ”ongelma-alueistaan”. Kenen tarinaan sinä voit samaistua? Kaikki haastattelut ja Heli Roosmäen ottamat upeat kuvat ovat nähtävillä kokonaisuudessaan Ellen sivuilla.

0802.jpgKuvaukset purkissa! Onnistuneen kuvaus- ja haastattelupäivän jälkeen on syytä hymyyn. Mukana kuvassa Girl like me –kampanjan luojat, Lotta ja Janni.

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT