New Yorkista stadin cooleimmaksi

Julkaistu 03.03.2016 21:31
Viime perjantaina pääsimme treenaamaan huippujulkkisten tavoin, sillä yhteistyökumppanimme SATS ELIXIA on tuonut suoraan NYC:sta Suomeen muun muassa Taylor Swiftin suosiman Barre-harjoittelun. Barre-harjoittelu on toiminnallista treeniä, jossa harjoitukset tehdään balettitangolla, eli niin kutsutulla barrella. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja viehkeitä, mutta mikä tärkeintä – uskomattoman tehokkaita. Uutuudenhohto ei rajoittunut kuitenkaan pelkästään ryhmäliikuntauutuuteen, vaan myös puitteet olivat kohdillaan juuri avatussa ELIXIA Citycenterissä.

Pinnat hohtavat uutuuttaan. Laitteet ja välineet ovat viimeisen päälle, ja herkullisia karamellivärejä näkyy siellä täällä. Suuret lasipinnat tuovat avaruutta ja tilantuntua, kun taas violetit seinät ja tunnelmavalaistus luovat mystistä tunnelmaa. Voisi kuvitella, että olemme trendikkäässä ravintolassa, mutta sen sijaan olemmekin upouudessa kuntokeskus ELIXIA Citycenterissä. ELIXIA Citycenteriin olet voinut törmätä sosiaalisessa mediassa hashtagilla #stadincoolein, ja sitä se totisesti on! Jos et vielä ole käynyt tutustumassa stadin cooleimpaan treenipaikkaan, suosittelemme vierailua lämpimästi!

 satselixia_01.png

ELIXIA Citycenterissä on puitteet kohdillaan! 

Barre-harjoittelu on tällä hetkellä New Yorkin ja Hollywoodin kuumimpia treenitrendejä, ja SATS ELIXIA on tuonut Barren ensimmäisenä Pohjoismaihin. Ennen kuin aloitamme harjoittelun, monellakaan meistä ei juurikaan ole mielikuvaa siitä, mitä tunti tulee pitämään sisällään. Odotamme kuitenkin uteliaina uutta lajikokeilua ja toivomme saavamme tunnista myös uusia vinkkejä omaan harjoitteluumme. SATS ELIXIAn Barre-tunti on saanut innoitusta tanssijoiden balettitangolla tekemistä harjoitteluista, mutta lisäelementtinä siihen on tangolle tuotu myös toiminnallista voimaharjoittelua. Ohjaajakonkari Maria Pikkarainen toivottaa meidät tervetulleeksi tunnille ja kehottaa pitämään ennen kaikkea hauskaa! Jo tunnin ensimmäisen puoliskon aikana huomaamme, että uudet liikkeet hapottavat tehokkaasti reisiä ja tunti vaatii täsmällistä kehonhallintaa. Hymyn ei kuitenkaan saa antaa hyytyä! ;) 

satselixia_02.png

ELIXIA Citycenterin tähtiohjaaja Maria Pikkarainen on alansa rautainen ammattilainen. Toivottavasti pääsemme Marian tunneille jatkossakin! 

Barre-tunti on jossain määrin verrattavissa pilatekseen, jossa työtä tehdään paljon kehon syvillä lihaksilla, ja jossa ei niin sanotusti voi tulla ikinä valmiiksi. Barre on teknisesti haastava, ja jotta tunnista saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti, kannattaa treeneissä käydä säännöllisesti. Tunnille on kuitenkin helppo mennä, sillä barre ei vaadi aiempaa tanssikokemusta ja sopii hyvin kaikille. Barre on tehokas, mutta samalla myös hauska ryhmäliikuntatunti, jolla tulemme ehdottomasti käymään myös jatkossa! 

satselixia_03.png

satselixia_04.png

Kehonhallinta on Barre-tunnilla suuressa osassa. Välillä pliéiden lomassa tehdään myös lihaskuntoharjoitteita aina kyykyistä punnerruksiin.

Barre-tunnin löydät seuraavista SATS ELIXIA – keskuksista:

  • ELIXIA Citycenter
  • ELIXIA Itäkeskus
  • ELIXIA Alexium
  • SATS Pitäjänmäki
  • SATS Leppävaara 
  • ELIXIA Jokivarsi 
  • ELIXIA Seppälä
  • ELIXIA Länsiväylä 
  • ELIXIA Onkiniemi

Tutustumiskäyntiä ELIXIA Citycenteriin voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta citycenter(@)satselixia.fi. Mikä parasta, Barre löytyy myös SATS ELIXIAn Online Training –valikoimasta, joten treeniä on mahdollista tehdä SATS ELIXIAn jäsenenä vaikka omasta olohuoneesta käsin!

Kevät pitää meidät kiireisenä ja maaliskuun aikana tapahtuu paljon niin keikkarintamalla kuin ryhmämme sisällä. Tulevana lauantaina esiinnymme yksityistilaisuudessa Keravalla, ja 12.3. Night with Stars –show’mme nähdään Osmo’s Cosmos Barissa Imatralla. 15.3. olemme promootio- ja juontotehtävissä Casino Expossa ja lisäksi kalenteriimme mahtuu musavideo- ja pr-kuvauksia. Kevään aikana tulee tapahtumaan myös jotain todella uutta ja jännittävää, joten muistathan seurata meitä niin blogin, Facebookin, Snapchatin kuin Instagraminkin kautta (@dejavufinland) ;) 

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT