NewVision - new look

Julkaistu 14.03.2016 21:25
Hiukset ovat pään kruunu, ja ne ovat yksi tärkeimmistä näyttävyyden elementeistä esiintymislavalla. Ryhmässämme näkyy niin brunetteja, blondejakin kuin punapäitäkin  - jotain jokaiseen makuun! Hyvän ja luotettavan kampaajan löytäminen yhteistyökumppaniksi on ollut kullanarvoista Déjà-Vulle, ja olemmekin tehneet saman toimijan kanssa yhteistyötä heti ryhmämme perustamisesta lähtien. NewVision on vakuuttanut meidät  mahtavalla palvelullaan ja ammattitaidollaan. Nyt jos koskaan on hyvä hetki lähteä uudistumaan!

dejavu_newvision.png

NewVisionin viihtyisät ja valoisat tilat löytyvät Viikistä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta niin julkisilla kuin autollakin liikkuessa.

Déjà-Vu ja NewVision ovat tehneet yhteistyötä kahden vuoden ajan, ja tanssijamme ovatkin kuluttaneet ahkerasti kampaajan penkkiä. Säntillinen ja säännöllinen hiustenhuolto on välttämätöntä tanssiharrastuksessa, sillä keikkakampaukset kuluttavat hiuksia huomattavan paljon. Myös hiusten värin on oltava aina tiptop. Viimeisimpänä NewVisionin käsittelyssä ovat käyneet uudistautumassa brunettimme Marika sekä Eve. Tsekkaa alta heidän upeat muutoskuvansa!

dejavu_newvision_03.png

Marika kävi uudistamassa punertavan sävyiset hiuksensa tyylikkääksi brunetiksi!

dejavu_newvision_02.png

Even hiusten sävy on tumma luumu, joka sai uutta syvyyttä NewVisionin käsittelyssä.

dejavu_newvision_04.pngKevätauringon alkaessa lämmittää, on monelle vihdoin ajankohtaista päivittää omat kutrit kirkkaampaan kuntoon. Huhti-toukokuun ajan NewVisioniin kannattaa suunnata kaverin kanssa, sillä saatte molemmat loppusummasta -20% alennuksen, kun varaatte aikanne yhtä aikaa! NewVisionin ajankohtaisen tarjouksen löydät suoraan heidän Facebook-sivuiltaan

Maaliskuussa Deja-tyttöjä nähdään keikkailemassa muun muassa Imatralla sekä Helsingissä. Kätevimmin keikkamatkoillemme mukaan pääset seuraamalla meitä Snapchatissa nimellä dejavufinland. Syväluotaavamman katsauksen keikkoihin sekä mimmien fiiliksiä esiintymisestä löydät tuttuun tapaan blogistamme - stay tuned!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT