Night with Stars, osa 1.

Julkaistu 06.06.2014 21:06
Déjà-Vun lanseerausbileitä vietettiin menneenä sunnuntaina 1.6. Helsingin Casinon Fennia-salongissa. Olimme osaltamme odottaneet tätä päivää jo useita viikkoja, ja odotus palkittiin. Tarkat suunnitelmat illan kulusta varmistivat, että kaikki sujui toivomustemme mukaan. Suuresta tapahtumastamme riittää kerrottavaa, joten olemme jakaneet siitä kertovan blogikirjoituksen kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa kerromme lanseerauspäivämme tapahtumista ennen show’tamme ja jälkimmäinen osa tulee sisältämään tapahtumat esiripun nousemisen jälkeen.

Sunnuntaipäivä alkoi tytöillä jo hyvin aikaisin, sillä kampauksia tytöille alettiin laittamaan jo klo 7 aamulla. Onneksi meidän ei tarvinnut turvautua tässä omiin taitoihimme, sillä upeat kampauksemme taiteili Lotta Kasanen. Samoihin aikoihin Kouvolan päädystä kotoisin olevat tanssijamme lähtivät ajelemaan kohti Helsinkiä, ja hiustenlaitto jatkui porrastetusti vielä iltapäivään asti.

Päivällä aikamme veivät käytännön asiat – tapahtumapaikan järjestely, kuvausseinän pystyttäminen, viimeiset silaukset esiintymisasuihin ja muut juoksevat asiat. Meitä helpotti se, että monet asiat oli jo hoidettu pois alta aiemmin viikolla ja tiesimme, mitä oli vielä tehtävissä sunnuntaina. Iltapäivän aikana ehdimme vielä kertaalleen käymään läpi koko show’mme, ja viimeistään tässä vaiheessa perhoset pääsivät hiipimään monen mahanpohjaan.

Todellisuus alkoi valjeta monelle siinä vaiheessa, kun illalla pukeuduimme sovittuun asukokonaisuuteen – mustaan korsettiin, mustaan alaosaan ja yhteistyökumppanimme Glitterin koruihin. Suuri lanseeraus oli vihdoin täällä. Kun ovet avautuivat ja Fennia-salonki alkoi täyttymään vieraista, oli meidän tanssijoidenkin pakko hetken haukkoa henkeämme ja miettiä, mitä olimme saaneet aikaan.

ryhma.jpg

Upea esiintyjäkaartimme kokoontui juuri ennen kutsuvierastilaisuden alkua. 

Kutsuvierastilaisuus onnistui yli odotusten, ja kiitoksia tapahtumasta tuli monelta taholta. Todellisuudessa tilaisuuden hulppean tunnelman pääsee kokemaan varmasti vain kuvien ja videon välityksellä, niin vaikeaa sitä on sanoin kuvailla! Kaikki 15 tyttöämme jalkautuvat Fennia-salonkiin pitämään huolta vieraistamme, viihdyttämään heitä ja varmistamaan kaikille upean illan. Tilaisuuden viimeisteli toimiva juomatarjoilu, Déjà-Vun esitanssijat sekä juhlallinen vieraiden kuvaaminen. Jokainen vieras sai varmasti illan aikana tuntea olevansa bileiden tähti! Kuvat punaiselta matolta löydät Facebook-sivuiltamme

Tärkeä osa iltaa olivat vierailevat tähtemme, jotka esiintyivät kutsuvierastilaisuudessa. Illan käynnistivät NHL Without a Map –ohjelman juontajat J-Man ja Putcola, jotka juonsivat tapahtuman pilke silmäkulmassa ja hyvällä huumorilla höystettynä. Heidän juontotaidoistaan tuli niin hyvää palautetta, ettei ole mikään ihme, että nämä herrat kiertelivät ympäri Amerikkaa tehden omaa nettisarjaansa! Hieman erilaista tanssitaidetta esittelivät Street Kingsien katutanssijat, jotka olivat tuoneet mukanaan myös beatbox- ja rap-artisti Iskun, joka viimeisteli muutoinkin hienon show’n. Tätä ryhmää kannattaa seurata, heistä kuullaan vielä!

heikki.jpg

Heikin alter ego Mauno Ahonen piti huolta lanseeraustilaisuuden virallisesta osuudesta.

Huumoria piti sisällään myös Kummelien Heikki Silvennoisen esitys, jonka vitsit jäivät puhuttamaan yleisöä pitkään show’n jälkeenkin. Pitkän uran tehneen ammattilaisen näkeminen oli monelle vieraalle varmasti hieno kokemus, ja oli upeaa saada Heikki paikalle lanseeraukseemme. Ilta ei olisi ollut täydellinen ilman baarimikkojamme Marcoa ja Feekua, jotka pitivät vieraiden lasit täysinä ja tunnelman katossa.

Déjà-Vun tanssijat haluavat kiittää kaikkia esiintyjiä ja yhteistyökumppaneita!

Seuraavassa blogikirjoituksessamme kerromme omasta Night with Stars –show’stamme. Paljastettakoon, että moni vieras kertoi, että kasvoiltamme näkyi puhdas ilo siitä, mitä teemme. Tämän väittämän voi aivan jokainen tanssijamme kuitata! ;)

esirippu.jpg 

Esiripun takaa paljastuu kuukausien työ..

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT