Nordic Fitness Expo

Julkaistu 14.10.2015 20:49
Tanssiryhmä Déjà-Vu ja Suomen johtava lisäravinnemerkki Leader ovat tehneet tämän vuoden alusta yhteistyötä. Olemme päässeet nauttimaan Leaderin laadukkaista lisäravinteista, proteiinipatukoista ja ravintolisistä, ja yhteistyö on auttanut meitä tavoitteessamme kohti yhä parempaa sisäistä sekä ulkoista hyvinvointia. Leaderin mukana pääsemme tänä syksynä erilaisiin messutapahtumiin, joissa meidät voi löytää Leaderin osastolta muun muassa maistattamassa uutuustuotteita. Viime viikonloppuna promootiotiimimme oli Lahdessa Nordic Fitness Expo –messuilla, jotka kokosivat kehonrakennuksesta, fitneksestä ja voimailulajeista kiinnostuneet yhteen paikkaan. Viime viikonlopun fiiliksiin johdattavat tanssijamme Eve, Viivi ja Riina!

Eve:

Messuilla oli aivan mahtava meininki! Olin messuilla lauantaina, ja maistatimme Leaderin osastolla uutuuspatukoita sekä kestosuosikkeja So-Lo-Carb –patukoita. Näillä messuilla oli aivan oma maailmansa, sillä suurin osa kävijöistä harrasti kehonrakennusta tai fitness-lajeja, tai he sattuivat muuten vaan tietämään jo kaiken lisäravinteista! Leaderin osasto oli aivan lavan edessä, joten pystyimme seuraamaan eri lajien SM-karsintoja paalupaikalta. Paikalla oli myös paljon julkisuudesta tuttuja henkilöitä Bull Mentulasta Mustaan Barbaariin. Leaderin jengi oli myös tosi nastaa – terkkuja!

dejavu_leader01.png

Lauantaina messuilla olivat promoilemassa Silja, Eve ja Jansku. Tiimi valmiina maistatuksiin!

Viivi:

Myös sunnuntai oli superhauska ja mielenkiintoinen päivä. Maistatuksissa messukävijöiden suosikkimaku protskupatukoista oli selkeästi uutuus mango-persikka. Moni myös kiinnostui paljon uusista raakapatukoista, ja samalla niihin pääsi itse tutustumaan paremmin. Patukka toimii hyvin makeannälkään terveellisenä välipalana, ja se on lisäaineeton, laktoositon ja gluteeniton tuote. Ja mikä parasta, se ei sisällä lisättyä sokeria eli makeus tulee taatelimassasta! Oli myös huikeaa päivän aikana seurata muun muassa painonnostokisoja, miehillä penkistä nousi helposti 300-400 kiloa!

dejavu_leader02.png

Promomimmimme kohtasivat messuilla muutamia kiperiäkin kysymyksiä, mutta taustatiedot olivat hallussa. Tässä Viivi kertomassa Leaderin patukkavalikoimasta.

Riina:

Olin aivan fiiliksissä koko messujen ajan, tykkäsin ihan sikana! Messuilla teki etenkin vaikutuksen nähdä itse kilpailijat. Niin upeaa nähdä miten joku rakentaa omaa kehoaan niin pitkälle. On ihailtavaa nähdä, miten he pystyvät omistautumaan elämäntavalleen niin pitkäjänteisesti. Moni kilpailija tuli myös kisojen jälkeen maistelemaan Leaderin osastolle uutuustuotteita, kun kisojen jälkeen sai taas syödä! Raakapatukat olivat monen mieleen ja ne ovat myös omia suosikkejani. Leaderilla oli aivan huikeita tarjouksia messuilla – koko messujen parhaat alennusprosentit! Osastolle kannattaakin siis suunnata myös tulevana viikonloppuna!

dejavu_leader03.png

Sunnuntaina Leaderin osastolla oli myös Satu Tuomisto. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa!

Tulevana viikonloppuna löydät Deja-tytöt Leaderin osastolta I Love Me –messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Olemme paikalla perjantaista sunnuntaihin, joten tule tutustumaan hyvinvoinnin ja kauneuden uusimpiin trendeihin. Keikkaviikonloppu vie meidät myös Sellon O’Learys-ravintolaan, joka viettää avajaisiaan 16.10. Tule paikalle juhlimaan Déjà-Vun kanssa!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT