Nyt rokataan eikä meinata!

Julkaistu 05.08.2014 00:31
Viime viikonlopun keikoista riittää jälleen kertomista vaikka tulevillekin sukupolville. Perjantaina Partybar Hulabaloossa lanseeratut Badass Party Babesit pistivät Helsingin sekaisin heti alkuillasta, ja meno yltyi yötä kohden aivan sekopäiseksi. Mutta sehän oli tarkoituskin! Lauantaina pääsimme myös todistamaan kesän parasta rallitapahtumaa – Neste Oil Rallya. Vaikka olut kesäkuumassa kuohusikin, fiilis Autoasi VIPissä oli rento ja rallikansa nautti!

Partybar Hulabaloo on ollut muutaman viikon remontissa, ja heti avajaisissa päätimme polkaista käyntiin Helsingin sekopäisimmän bileillan, eli Badass Party Babesit. Déjà-Vun tanssijat viihdyttävät juhlijoita Hulassa aina perjantaisin, ja ainakin lanseerauksen perusteella meno on katossa. Jo ennen varsinaisia avajaisia jalkauduimme Helsingin keskustaan houkuttelemaan ihmisiä mukaamme Hulaan, ja tämä aiheutti juuri sopivasti hämminkiä. Kuulimme muutama päivä myöhemmin kiertokautta, että meidän promokierroksestamme oli puhuttu sattumalta yhteiselle tutullekin. 

badass.jpg

Rock on! Hulassa törmäsimme myös kouvolalaisiin – terkkuja kotiseudulle!

Bileet Hulassa jatkuivat pilkkuun saakka, ja ilta oli menestys sekä Hulan että Dejojen puolesta. Onneksi tämän pääsee kokemaan taas uudelleen seuraavana perjantaina – bileet alkavat klo 22! Partybar Hulabaloo sijaitsee aivan Kampin ytimessä, ja seuraamalla kuvan kaltaisia Badass-tyttöjä löydät varmasti perille. Nähdään siellä! ;)

Hieman perinteisempiä tanssikuvioita saimme harrastaa jälleen lauantaina Neste Oil Rallyn Autoasi VIPissä. Tanssit hoidettiin tällä kertaa ulkoilmakeikan tyyliin nurmikentällä, mutta se ei menoa haitannut. Hanna ja Outi myös kirmasivat Jyväskylään suoraan edellisen illan Hulabaloon keikalta, mutta kun nauttii työstään, ei edes yksi uneton yö tunnu missään. Keikkaillessa fiilis on aina hieno, mutta kun aurinko paistoi täydeltä terältä ja pieni tuulenvire viilensi tanssiessa – eräs kesän parhaista keikkahetkistä! Autoasin kanssa jatkamme yhteistyötä taas marraskuussa Korjaamo-messuilla, jotka järjestetään tällä kertaa Vantaalla. 

Dejat haluavat myös lähettää Autoasin Martille sydämelliset onnittelut merkkipäivän johdosta – haleja meiltä kaikilta! ;)

 nesterally.jpg

Autoasi VIP:n tanssijat Marika, Hanna, Outi ja Jansku valmiina hyppäämään lavalle!

autoasi.jpg

Koko ralliporukka yhdessä koossa – Déjà-Vu kiittää!

Elokuu on startannut ja vaikka kelit edelleen suosivat, moni on palannut töihin kesälaitumilta ja valmistautuu jo syksyyn. Myös Dejoilla katse on tukevasti tulevassa ja siihen kuuluu olennaisesti suuri projekti Kummelien kanssa! Kuten olet varmaan keikkakalenterista jo bongannut, esiinnymme syksyllä Kummeliäijät sekoilee -revyyssä Tampereen Teatteri sTaTessa. Kannattaa jo nyt tsekata, milloin tulet esityksen katsomaan – tupa tulee varmasti olemaan aina täynnä!

xoxo,
Déjà-VuJaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT