Nyt sekoillaan luvan kanssa!

Julkaistu 05.10.2014 13:18
Kummeliäijät sekoilee -revyy on polkaistu käyntiin huikealla ensi-illalla! Revyyn eteen on ponnisteltu jo pitkään, ja vihdoin työn tulokset saatiin kaikkien nähtäville. Annamme seuraavaksi puheenvuoron eräälle ensi-illan tanssijoista. Emmi johdattaa meidät tunnelmiin ensi-illassa, sekä työhön show’n takana. Tekstin upeat kuvat on ottanut Erik Sindonen. Kerromme myös, miten itse voit saada mahdollisuuden liittyä ryhmäämme ja osallistua revyyn kaltaisiin upeisiin keikkoihin!

”Mikä fiilis! Biisin loppuessa yleisö mylvähtää niin, että katto tuntuu lähtevän lentoon. Katsojia ei juuri savun takaa näy, mutta tunnelma on niin tiivis, ettei lavalla voi muuta kuin hymyillä onnellisen typertyneenä. On perjantai 26. syyskuuta ja kuukauden mittainen rutistus on viimein huipentunut Kummeliäijät sekoilee -revyyn ensi-iltaan.

dejavu_kummeli2.jpg

Marika, Veronika ja Hanna vievät katsojat Bollywoodin maailmaan.

Edeltävät viikot ovat olleet rankkoja joskin antoisia; matkustus- ja harjoitustunteja on kertynyt kymmeniä. Tanssijamme ovat revyyssä mukana yhdessätoista kappaleessa, joita on treenattu ensin Helsingissä Dejojen omissa harjoituksissa ja viimeisten viikkojen arki-illat koko työryhmän voimin Tampereella. Osa biiseistä soitetaan show’ssa livenä, joten harjoittelu bändin ja laulajan kanssa on ollut välttämätöntä. Nyt on kuitenkin päästy projektin parhaimpaan vaiheeseen ja näytökset ovat alkaneet. Show’ta esitetään Tampereella Sokos Hotel Ilveksen yökerhossa joulukuun puoliväliin asti, ja jokaisessa näytöksessä on mukana kolme Deja-tyttöä.

dejavu_kummeli1.JPG

Tammerwurst ja "Päässä liikkuu ei mitään".

Kummeliäijät sekoilee -revyy on yhdistelmä roisilla huumorilla ryyditettyjä sketsejä, livemusiikkia ja tanssia. Näytöksissä Déjà-Vu pääsee sekä esittelemään omaa ohjelmistoaan että tanssimaan livenä soitettuja ja laulettuja kappaleita. Show’ssa nähdään vanhoja Kummeli-hahmoja Mauno Ahosesta Jukka Emil Vanajaan ja tavataan myös muutama uusi nauruhermoja kutkuttava tuttavuus. Oman Deja-Marikamme alter ego nykytanssija Marketta hurmasi jo ensi-illassa itselleen muutaman innokkaan ja äänekkään fanin.

dejavu_kummeli3.jpg

Marketta ja Nanna "Paska-Peten" kainalossa.

Me jäämme malttamattomina odottamaan viikonloppua ja seuraavia näytöksiä. Soon moro nääs, Tampereella nährään!”

Kuten edellisestä voimme päätellä, Dejat viettävät kiireistä keikkaelämää. Jatkamme Suomen valloitusta, ja nyt olemme nähneet tarpeelliseksi laajentaa laumaamme. Järjestämme lauantaina 25.10. Casting-tilaisuuden SATS Elielillä. Aito Deja-tanssija on näyttävä, energinen, ammattimainen ja ennen kaikkea, mukana täydellä sydämellään. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, lähettämällä kuvallinen vapaamuotoinen hakemus 19.10. mennessä, niin lähestymme sinua lisätietojen kera

Casting2014_cover_tapahtuma_v1.jpg

Me tarjoamme mahdollisuuden toimia yhdessä Suomen suosituimmista viihderyhmistä, vaihtelevia keikkatilanteita ja upeita kokemuksia yhdessä viihdealan ammattilaisten kanssa. Erilaiset persoonat ovat ryhmämme suola, ja tämä takaa, ettei yhteisillä reissuillamme tule tylsiä hetkiä. Déjà-Vu on toinen perheemme, ja toivomme, että uudet jäsenemme kokevat olevansa tervetulleita tiiviiseen porukkaamme. Houkutteleeko tämä sinua? Nähdään SATS Elielillä!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT