Päin pikkujouluja!

Julkaistu 15.11.2017 19:54
Kolme neljästä tämän vuoden Viking XPRS:llä seilattavista Millennium Backspin -keikoista on nyt takanapäin. Lisäsimme vielä pökköä pesään tälle risteilylle, ja rehellisesti voi sanoa, että meno oli järjettömän hyvä. Jo pikkujoulufiiliksissä olleet risteilijät eivät meinanneet malttaa pysyä poissa tanssilattialta edes pientä hetkeä, mutta onneksi Dejat saivat kuitenkin tilaisuuden vetää omat show'nsa, jotka menivät nyt jo muutaman kerran jälkeen kuin vettä vain. Saimme keikalta upeaa kuvamatskua, tsekkaa alta!

Dejavu-Millennium-Backspin01.jpg

Showbisnes on kova ja kilpailtu ala, eikä hetkeäkään voi levätä laakereillaan. Vaikka Millennium Backspin -keikkojamme suunniteltiin ja treenattiin jo keväästä asti, olemme silti tehneet muutoksia ja parantaneet show'ta syksyn aikana. Saamamme palautteen perusteella olemme jakaneet show'n kahtia, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan siitä illan aikana sekä lisänneet show'hun lisää musiikkielementtejä, jotka johdattavat oikeaan Millennium-fiilikseen. 

Dejavu-Millennium-Backspin06.jpg

Dejavu-Millennium-Backspin05.jpg

Dejavu-Millennium-Backspin02.jpg

Dejavu-Millennium-Backspin07.jpg

Dejavu-Millennium-Backspin03.jpg

Dejavu-Millennium-Backspin.jpg

Joulukuun keikka on tällä hetkellä viimeinen bookattu Millennium Backspin -show, ja sen jälkeen vetäydymme rauhassa suunnittelemaan jatkoa. Olemme varmoja, että viimeinen show vedetään sata lasissa, ja keksimme vielä jotain uutta yleisöä viihdyttämään. Oletko jo varannut lippusi? Voit tehdä sen täältä!

Viimeinen risteily starttaa Helsingistä 16.12 - juuri pikkujoulukauden päätteeksi.

Pikkujoulukausi on parhaillaan menossa myös kuivalla maalla, ja se tietää myös Dejoille keikkojen täyteisiä viikkoja. Keikkakalenterimme on saanut taas lisää täytettä, ja tulevana perjantaina meidät löytää yhteistyökumppanimme ELIXIAn jäsenbileistä Skohan-yökerhosta. Kunnia päästä esiintymään näin huikeissa juhlissa!

Dejavu-Millennium-Backspin04.png

Toivottavasti törmäämme vielä loppuvuoden aikana pikkujoulutunnelmissa!

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT