Parasta sinulle!

Julkaistu 28.04.2015 20:54
Vuoden alussa alkanut yhteistyömme Leaderin kanssa on pyörähtänyt käyntiin erittäin sujuvasti. Jo entuudestaan tytöille tutut tuotteet saatiin lisättyä normaaliin ruokavalioon tukemaan niin tanssi- kuin salitreenejä. Tähän mennessä jokainen on jo löytänyt omat suosikkituotteensa ja tapansa käyttää niitä. Tässä blogipostauksessa sukellamme tarkemmin tähän aiheeseen, sekä esittelemme muutaman helpon tavan lisätä proteiinia ruokavalioon. 

leader_dejavu_01.png

Jokainen löytää Leaderin proteiinipatukkavalikoimasta itselleen maistuvan vaihtoehdon. Terveellisen ruokavalion tueksi Leader tarjoaa myös laadukkaat vitamiini- ja terveystuotteet.

Suomen kansalle on selkeästi tapahtunut proteiinihurahdus viime vuosien aikana, mutta tämä ei suinkaan ole negatiivinen asia. Painonpudotuksen kannalta monelle on hyödyllistä lisätä proteiinia ruokavalioon ja samalla se tukee myös lihasten hyvinvointia ja toimintaa, joten rankatkaan treenit eivät mene hukkaan. Samalla epäterveelliset välipalat voi korvata terveellisemmillä vaihtoehdoilla ja näillä keinoin parantaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti. 

Haluamme tarjota muutaman yksinkertaisen reseptin, joilla jokainen saa helposti lisättyä proteiinia ruokavalioonsa. Muista myös muut hyvinvointia tukevat Leaderin tuotteet, kuten laadukkaat vitamiinilisät.

leader_dejavu_02.png

Proteiinivaahto

2 dl vettä
1 dl Leader Heraisolaattia
1 tl ksantaanikumia
steviaa oman maun mukaan

Yksinkertaista: mittaa vesi blenderiin, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nesteeseen. Blenderi pyörimään! Vaahdon koostumusta voit vaihdella joko lisäämällä vettä tai ksantaanikumia. 

Ksantaanikumi on sokerista valmistettu sakeuttamisaine. Jos valmiit proteiinivanukkaat eivät nappaa, tämän yksinkertaisen kikan avulla saat valmistettua proteiinivanukkaan tai -vaahdon valitsemastasi proteiinijauheesta ja samalla voit varmistua, että reseptissä ei ole ylimääräisiä lisä- tai makeutusaineita.

Testauksessa oli myös vaahdon pohjaksi proteiinipitoinen piirakkataikina, jota ei tarvitse paistaa. Kyseiseen luomukseen tuli seuraavat ainekset:

2 klp Leader proteiinipatukoita, esimerkiksi Nutmix kaakaopatukka
3 dl Leader Cashewpähkinää
3 rkl kookosöljyä

Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja painele voidellun piirakkavuoan pohjalle. Lisää tarvittaessa tilkka vettä taikinaan. Laita jääkaappiin tai pakkaseen jähmettymään. Voit käyttää tätä pohjana myös muille piirakoille, jotka eivät vaadi paistamista.

leader_dejavu_03.png

Helpoin palkkarisheikki

1 dl Leader Heraisolaattia
2 dl maitoa tai soijamaitoa
1 dl mansikoita
banaani

Kaikki aineet sekaisin ja blenderiin! Monelle eivät valmiit palkkarijuomajauheet maistu sellaisenaan, joten vastaavat hyödyt saat valmistamalla oman palkkarisheikin. Voit myös lisätä sekaan esimerkiksi kaurahiutaleita, mysliä tai kuivattuja hedelmiä, sekä lisämauksi steviaa tai vaikkapa vaniljaesanssia. 

Tässä tyttöjemme suositukset Leaderin tuotteista:

Viivi: Lempparituote on tuplasuklaapatukka, joka tehoaa makeannälkään vähemmillä kaloreilla kuin normaali suklaapatukka ja toimii hyvin välipalana. Vihreä tee-kapselit nopeuttavat oikeasti aineenvaihduntaa ja täten myös painonpudotusta. Herajauhe toimii hyvin ohjeen mukaisen sheikin seassa!

Karkki: Tässä kun kiireessä juoksee töissä, lasten harrastuksissa ja vielä omissakin treeneissä, niin useammin kuin kerran on helpottanut, kun on ollut helppo ja hyvä välipalapatukka laukun pohjalla mukana! Suosikkini ovat myös tuplasuklaapatukat. Samaten herajauhejuomat ovat toimineet kätevinä välipaloina, kun jauhe ei vaadi jääkaappisäilytystä ja sen voi napata vaan mukaan. Vettä saa aina jostain!

Eve H.: Olen tykännyt protskupatukoista, etenkin valkosuklaakeksin makuisesta! Ne menivätkin heti ensimmäisenä. Vitamiinit ja teekapselit myös päivittäisessä käytössä ja manteleita joka aamu puuron seassa. Herajauhe on uusi tuttavuus ja yritän ujuttaa sitä ruokavalioon.

Marika: Maitorahka, mustikat, cashew-pähkinät ja loraus juoksevaa hunajaa - sitä olen vedellyt välipalaksi! Koska olen juuri tullut äidiksi, lisäravinteita en vielä ole käyttänyt raskaus- tai imetysaikana. Neuvolat eivät vielä osanneet neuvoa näiden tuotteiden käytöstä, joten heti luvan tultua otan palkkarit ja muut lisäravinteet käyttöön!

Minna: Parhaita tuotteita ovat olleet pähkinät/mantelit, niin laadukkaan makuisia! Patukoista haluan ehdottomasti testaukseen lisää gluteenittomia versioita. Herajauheet ovat olleet hyviä - toinen pussi on mukana töissä, niin saa näppärästi välipalan sielläkin! Kaakaonmakuinen uppoaa niistä parhaiten. Protskujuomista sitruuna-lime ehdottomasti paras! Näistä kaikista on ollut suuri apu tähän säännöllisen epäsäännölliseen elämänrytmiin!

Palautteen mukaan selkeästi suosituimpia tuotteita ovat olleet proteiinipatukat, jotka kulkevat helposti mukana terveellisenä välipalana. Monella on Minnan sanoin "säännöllisen epäsäännöllinen" elämänrytmi, johon keikkailu osaltaan vaikuttaa. Lisäksi erilaiset proteiinijuomat ja -jauheet helpottavat ruokailua.

leader_dejavu_04.jpg

Leaderin tuotteet kulkevat mukana myös keikoilla helppoina välipaloina. Outi ja Tanja viihdyttivät viime lauantaina Casino Sports Barissa Boxing Night -meiningeissä. Onnea Eva Wahlström!

Dejat jatkavat yhteistyötä erittäin innoissaan ja seuraavaksi tulemme raportoimaan esimerkiksi BCAA-tuotteiden testauksesta! Kiitos Leader!

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT