Parhaat hetkemme vuodelta 2016

Julkaistu 28.12.2016 13:43
On tullut aika heittää hyvästit vuodelle 2016 ja ottaa ilolla vastaan vuosi 2017. Kulunut vuosi on ollut Déjà-Vulle hyvin kiireinen, ja sisältänyt paitsi hauskoja keikkamatkoja, uusia mahtavia yhteistyökumppaneita että uudistuksia ryhmän sisällä! Tällä kertaa käymme läpi kulunutta vuotta parhaiden palojen osalta blogitekstiemme kautta. Tsekkaa, mitä kaikkea tänä vuonna ehti tapahtua!

Vuosi 2016 aloitettiin räjähtävästi Apollon Live Clubin lavalla, kun esiinnyimme yhdessä tanssijamme Meijun kanssa Miss Helsinki 2016 -finaalissa. Vaikka voittoa ei tällä kertaa tullutkaan, esitys jää historiaan yhtenä parhaana talent-osiona, jonka kisa on nähnyt! 

apollo_5.png

Déjà-Vun upea show nähtiin myös suorana lähetyksenä netissä, ja kotikatsomoissa haukottiin henkeä vauhdikkaan show'n myötä.

Upea yhteistyömme ELIXIAn kanssa jatkui tänäkin vuonna, ja vierailimme kuluneen vuoden aikana muutamaan kertaan ELIXIAN tunneilla testaamassa uusimpia liikuntatrendejä. Maaliskuussa testissämme oli Barre-tunti ja marraskuussa kerroimme ELIXIAn hyväntekeväisyystempauksesta Lastenklinikoiden Kummien hyväksi. Viikottaiset treenimme on hoidettu edelleen ELIXIA Elielin upeissa tiloissa, ja toivottavasti jatkamme samalla mallilla vielä pitkään! Kiitos ELIXIA!

satselixia_03.png

Déjà-Vun tytöt pääsivät testaamaan Barre-tuntia, jonka ELIXIA on tuonut suoraan NYC:sta Suomeen.

Huhtikuussa julkaisimme uusimman yhteistyökumppanimme; Lavli Living Roomin. Uusia tuulia Helsinkiin tuova Lavli Living Room pitää erilaisten ryhmäliikuntatuntien lisäksi koulutuksia ja luentoja naisille, sekä myy upeita Lorna Jane-treenivaatteita. Nämä vaatteet onkin nähty Deja-tyttöjen päällä paitsi treeneissä, myös Voicen juttusarjan sporttikuvissa!

dejavu_lavli_02.png

Déjà-Vun tanssijat esiintyivät Lavli Living Roomin avajaisissa Galleria Esplanadilla huhtikuussa. Päällämme on upeat Lorna Janen treenivaatteet!

Tanssiryhmä Déjà-Vu otti askeleen eteenpäin toukokuussa 2016, ja lopputuloksena syntyi Déjá-Vu Dancers & Promoters. Ottamalla mukaan toimintaan oman promotiimimme saamme hoidettua monipuolisemmin keikkoja ja asiakkaammekin tietävät paremmin, mitä kaikkea voimme tarjota! Esittelimme uudet promotyttömme kahdessa osassa blogipostauksissamme, sekä toukokuussa että kesäkuussa

Yksi vuoden upeimpia juttuja Dejoille oli keväästä pitkälle syksyyn jatkunut juttusarja The Voicen nettisivuilla. Jokainen juttu oli lähikuva yhteen tanssijoistamme, ja sisälsi upeiden Mikko Räsäsen ottamien kuvien lisäksi haastattelun tytöistämme. Voit lukea kaikki jutuista täältä

dejavu-voice.png

Déjà-Vu on erittäin kiitollinen The Voicelle ja eritoten Mikko Räsäselle upeista tanssijahaastatteluista sekä kuvista!

Loppuvuotemme oli erittäin kiireinen keikkojen parissa, ja loka-joulukuun väli olikin Déjà-Vulle ehkä kiireisin aika historiassamme. Tämä on pelkästään positiivista! Loppuvuoden kiireistä pääset lukemaan seuraavan täältä.

dejavu_feelvegas02.jpg

Tonttutytöt vetäytyvät odottelemaan ensi vuotta!

Déjà-Vu kiittää niin tässä blogissa mainittuja yhteistyökumppaneita, että muita, jotka ovat mahdollistaneet jälleen upean vuoden ryhmällemme! Tämä vuosi on jatkanut Déjà-Vun voittokulkua Suomen suosituimmaksi tanssiryhmäksi, ja aiomme jatkaa samalla meiningillä.

Suuri kiitos!

xoxo,
Déjà-Vu 

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT