Picture Perfect

Julkaistu 04.07.2014 21:14
Olemme aloittaneet tällä viikolla Facebook-sivullamme tanssijoidemme esittelyt. Kerromme yksi kerrallaan tyttöjemme erityisosaamisesta, luonteesta ja mielenkiintoisista yksityiskohdista. Esittelemme tanssijamme mielellään tekstin muodossa, mutta sanonnan mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tämän vuoksi taitavien kuvaajiemme otokset ovat tärkeässä roolissa!

Jo aiemmin keväällä kerroimme ensimmäisistä promootiokuvauksistamme The Voicen Mikon kanssa, ja maaliskuun lopulla saimme kunnian tehdä yhteistyötä myös Lars Johnsonin kanssa. Lars on toiminut tämän vuoden Miss Suomi-kiertueen virallisena valokuvaajana, ja hänen kuviaan olet voinut bongata esimerkiksi Maikkarin nettisivuilta. 

larsphotography_dejavu.jpg

Hyvä fiilis kuvauksissa alusta loppuun!

Monessa mukana oleva Lars sai onneksi mahdutettua myös Déjà-Vun tytöt kalenteriinsa, ja teki jokaisen kuvan kohdalla tarkkaa ja laadukasta työtä. Jokaisesta kuvasta tuli varmasti toiveiden mukainen, sillä Larsilla oli hieno taito nähdä jo etukäteen, mikä olisi paras poseeraus jokaiselle tytölle. Kuvia otettiin siihen asti, kunnes se täydellinen otos syntyi. Ja se syntyi aivan jokaisen kohdalla ;) Vaikka kuvattavaa riitti ja päivät venyivät pitkiksi, jaksoi Lars tsempata mimmejä antamaan parastaan kameran edessä.

Haluamme, että ryhmässämme jokaisen oma persoonallisuus pääsee esille. Tämän vuoksi jokainen sai valita omiin kuviinsa oman teemansa. Lopputulokset kuvastavat hyvin tyttöjen omia piirteitä – kuvista löytyy niin seksikkäitä, dramaattisia, raikkaita kuin sporttisiakin otoksia. Oikean asun ja asusteiden lisäksi kuvan tunnelmaan vaikuttavat meikkaus, hiukset, ilmeet sekä asennot. Alla olevat kuvat kuvastavat otosten kirjoa! 

Lars Johnson Photography

Lars Johnson Photography

File282-Edit-Edit.jpg

Paikalla kuvauksissa oli myös Tuomas Silvennoinen, joka videoi päivien parhaat palat. Behind the scenes-tunnelmaa ei olisi paremmin voinut vangita kameralle. Videon löydät Larsin YouTube-sivulta. Videolla näet tanssijoistamme Karkin, Jonnan, Janinan, Minnan, Tanjan ja Janniinan. Melkoisia beibejä! 

Tanssijaesittelyt jatkuvat vielä läpi koko kesän. Tykkää suosikkisi kuvasta ja kommentoi rohkeasti! Meistä on ihana kuulla, mitä ajattelet ☺ 

Aurinkoisia kesäpäiviä!

xoxo
Déjà-VuJaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT