Pikkujouluja x miljoona

Julkaistu 08.12.2016 20:03
Blogimme on viettänyt hiljaiseloa viimeiset pari viikkoa ja syynä tähän on yksinkertaisesti megakiireinen loppuvuotemme. Déjà-Vu Dancers & Promoters nauttii kiireisimmästä keikkaputkesta koskaan, ja samalla mallilla vedetään vielä muutama viikko ennen joulua. Tässä blogipostauksessa kurkistetaan keikkaraporttien lisäksi Dejojen omiin pikkujouluihin, jotka tällä kertaa olivat oikein kansainväliset. Mistä ihmeestä oli kysymys? 

19.11. oli pitkään odotettu päivä, sillä Deja-tytöt kokoontuivat viettämään yhdessä unohtumatonta pikkujoulua. Pikkujoulupäivä alkoi aika lailla kukonlaulun aikaan, jolloin kokoonnuimme yhteistyösalillemme ELIXIA Elieliin. Ryhmämme uusimmista vahvistuksista Sofia veti Rakas, sinusta on tullut pullukka-ohjelmasta inspiroituneena tehokkaan lihaskuntosetin. Dejat jaettiin kahteen joukkueeseen ja ollessamme hieman kilpailuhenkisiä kisailulta ei voinut välttyä. Toinen joukkue teki asenteella punnerruksia ja lankutuksia ja toinen joukkue veti kovalla tempolla burpeeta. Voidaan kyllä todeta että Dejoilla on liikkeet hallussa sekä tanssilattialla että salilla!

Treenien jälkeen seuraava etappi oli mysteeri, ja matka jatkui ratikan kyydissä aina Katajanokalle asti. What? Pikkujoulujen vastuuhenkilöt käskivät porukan jäädä pois Viking Line terminaalin kohdalla ja tällöin oli aika vahva tietämys siitä, mihin olimme menossa. Tallinnaan!

dejavu_pikkujoulut01.png

Tallinnassa nautittiin hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta – timanttinen yhdistelmä.

Tallinnassa Dejat saivat nauttia hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta – tätä komboa ei meidän aikatauluillamme kovin usein nähdä. Koskettavat puheet olivat totta kai läsnä pitkällä lounaalla. Tallinnasta suuntasimme takaisin Helsinkiin erilaisten ohjelmanumeroiden siivittäminä: Helsingin terminaali näki muun muassa yllätystanssiesityksen! Railakkaan paluumatkan jälkeen pääsimme Helsingin tukikohtaamme, missä viimeiset tytöt liittyivät joukkoomme ja loppuillasta suuntasimme vielä joraamaan Apolloon. Loppu on historiaa!

dejavu_pikkujoulut02.png

Kaikki yhdessä koossa – we are family!

Tämä päivä vahvisti tunnetta, joka on jokaisen oikean Dejan takaraivossa aina; Dejat eivät ole vain työkavereita ja ystäviä, vaan myös omalla tavallaan perhe.

Keikkarintamalla olemme päässeet käyttämään tuoretta promotiimiämme muun muassa Auto 2016-messuilla, jossa mimmimme edustivat ja viihdyttivät Autoasi-yrityksen osastolla. Seuraava viikonloppu kului Feel Vegas Iso Omenassa ja Sellossa, joissa vedettiin tuplakeikat sekä perjantaina että lauantaina pikkujoulufiiliksissä. Lisäksi yksi keikkaporukka lähetettiin yksityistilaisuuteen Kuortaneelle asti. Otetaan nämä keikkarapsat kuvien merkeissä!

dejavu_promoottorit.png

Hymy oli herkässä Autot 2016 -messuilla. Aurinkoiset promoottorimme Maiju ja Sonja hoitivat homman kotiin!

 dejavu_pikkujoulut03.png

Feel Vegas Iso Omena sekä Sello olivat täynnä upeita tonttutyttöjä marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Sieltä löytyi Jansku, Hanna, Minna, Marika, Eve ja Riina..

dejavu_pikkujoulut04.png 

sekä hassuttelevat Outi ja Sofia. 

Saimme Feel Vegasin keikoilta taas upeita kuvia kuvaaja Minttu Annilotalta, jonka löydät myös Instagramista nimellä minttuig.

dejavu_feelvegas04.jpg

dejavu_feelvegas01.jpg

dejavu_feelvegas02.jpg

dejavu_feelvegas03.jpg

Seuraavassa blogipostauksessamme päästään jälleen yksiin pikkujouluihin, tällä kertaa myös yhden laivamatkan päähän. Tämä laiva ei suunnannut Tallinnaan, vaan jonnekin aivan muualle. Pysy kuulolla!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT